img
img
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ VE DESTİNASYON YÖNETİMİ: KASTAMONU ÖRNEĞİ (Turizm Alanında Uluslararası Araştırmalar-V)  
Yazarlar (2)
Müzeyyen Gün
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Turizm Alanında Uluslararası Araştırmalar-V
Bölüm(ler) SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ VE DESTİNASYON YÖNETİMİ: KASTAMONU ÖRNEĞİ
Bölüm Sayfaları 239-267
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-385-410-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Konya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş