| Yazarlar (2) |
|
|
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Turizm Alanında Uluslararası Araştırmalar-V |
| Bölüm(ler) | SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ VE DESTİNASYON YÖNETİMİ: KASTAMONU ÖRNEĞİ |
| Bölüm Sayfaları | 239-267 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2025 |
| ISBN | 978-625-385-410-2 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Konya |