Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2015, 2021 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Bilişim Enstitüsü, Yönetim Bilişim Sistemleri (Dr), 2015, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Büro Yönetimi Eğitimi (Yl) (Tezli), 2000, 2003 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü, 1989, 1994 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2015, 2021 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Bilişim Enstitüsü, Yönetim Bilişim Sistemleri (Dr), 2015, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Büro Yönetimi Eğitimi (Yl) (Tezli), 2000, 2003 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü, 1989, 1994 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 81, 2018 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
2022-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2021-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2018-2021, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Türkiye |
1997-2018, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Türkiye |
2022-, Fakülte Kurulu Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2022-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2022-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2019-, Komisyon Başkanlığı, Başkent Üniversitesi, Türkiye |
2019-, Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkent Üniversitesi, Türkiye |
Sercan Aytuğar, Yüksek Lisans, Otel işletmelerinde pandemi sonrası misafirlerin yiyecek tüketim eğilimlerinin incelenmesi Bolu ili örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Deniz Keser, Yüksek Lisans, Sürdürülebilir gastronomi kapsamında tıbbi ve aromatik bitkilerin incelenmesi Kastamonu ili örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Ebru Akay, Yüksek Lisans, Kırşehir ilinin somut ve somut olmayan kültürel mirasının kültür turizmi kapsamında değerlendirilmesi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
2023-2024, BİTİRME ÇALIŞMASI, Lisans |
2023-2024, TURİZM VE KÜRESELLEŞME, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, SOSYAL SORUMLULUK VE PROJE GELİŞTİRME, Lisans |
2023-2024, ÜRÜN GELİŞTİRME, Yüksek Lisans |
2023-2024, KORE MUTFAK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2023-2024, BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ, Yüksek Lisans |
2023-2024, TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Lisans |
2022-2023, BİTİRME ÇALIŞMASI II, Lisans |
2022-2023, SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ PAKET PROGRAMLARI, Lisans |
2022-2023, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2022-2023, TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ LİDERLİK MODELLERİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2022-2023, YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ, Lisans |
2022-2023, YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI, Yüksek Lisans |
2022-2023, GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME, Yüksek Lisans |
2022-2023, BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ, Yüksek Lisans |
2022-2023, SOSLAR VE ÜRETİM TEKNİKLERİ, Lisans |
2022-2023, KORE MUTFAK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2021-2022, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2021-2022, SEYAHAT İŞLETMELERİ PAKET PROGRAMLARI, Lisans |
2021-2022, TURİZMDE GÜNCEL KONU VE YAYINLAR, Lisans |
2021-2022, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE LİDERLİK, Yüksek Lisans |
2021-2022, TURİZMDE ÇAĞDAŞ YÖNETİM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, İNANÇ TURİZMİNDE SOSYAL ETKİLEŞİM VE ÇATIŞMA YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ LİDERLİK TEORİLERİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2021-2022, TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Lisans |
2021-2022, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Lisans |
2020-2021, YENİ MUTFAK AKIMLARI, Ön Lisans |
2020-2021, BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ, Ön Lisans |
2020-2021, YÖNETİM VE ORGANİZASYON, Ön Lisans |
2020-2021, BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2020-2021, YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ, Ön Lisans |
2020-2021, ANTİK MUTFAK KÜLTÜRÜ, Ön Lisans |
2020-2021, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2019-2020, BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2019-2020, BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ, Ön Lisans |
2019-2020, YENİ MUTFAK AKIMLARI, Ön Lisans |
2019-2020, YÖNETİM VE ORGANİZASYON, Ön Lisans |
2019-2020, ANTİK MUTFAK KÜLTÜRÜ, Ön Lisans |
2019-2020, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2019-2020, YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ, Ön Lisans |
2019-2020, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ(AMADEUS), Ön Lisans |
2018-2019, BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2018-2019, TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Ön Lisans |
2018-2019, İLERİ OFİS UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2018-2019, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2018-2019, ÜTÜN BELİRLEME VE SATIN ALMA, Ön Lisans |
2018-2019, YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ, Ön Lisans |
2018-2019, BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2018-2019, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Lisans |
2018-2019, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2018-2019, MUTFAK PLANLAMA, Ön Lisans |
2018-2019, YENİ MUTFAK AKIMLARI, Ön Lisans |
2018-2019, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Ön Lisans |
2017-2018, OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SİSTEMLERİ (OPERA), Ön Lisans |
2017-2018, İLERİ OFİS UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2017-2018, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Ön Lisans |
2017-2018, YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ, Ön Lisans |
2014-2015, TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Ön Lisans |
2014-2015, İLERİ OFİS UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2014-2015, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Lisans |
2014-2015, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ(AMADEUS), Ön Lisans |
2014-2015, GÖRSEL SUNUM HAZIRLAMA, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Lisans |
2013-2014, GÖRSEL SUNUM HAZIRLAMA, Ön Lisans |
2013-2014, İLERİ OFİS UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2012-2013, BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2012-2013, OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ, Ön Lisans |
2012-2013, BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ, Lisans |
2012-2013, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Lisans |
2011-2012, BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ, Lisans |
2011-2012, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ, Lisans |
2011-2012, OFİS PROGRAMLARI 2, Ön Lisans |
2011-2012, OTEL İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SİSTEMLERİ (OPERA), Lisans |
2011-2012, TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLETLEME OTOMASYONU, Ön Lisans |
2010-2011, OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR, Ön Lisans |
2010-2011, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Lisans |
2010-2011, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ, Lisans |
2010-2011, SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Lisans |
2009-2010, BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI, Lisans |
2009-2010, SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Lisans |
2009-2010, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ, Lisans |
2009-2010, REZERVASYON SİSTEMLERİ VE BİLET SATIŞ İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2009-2010, SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Ön Lisans |
2009-2010, SEKRETERLİK TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
2008-2009, BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UYGULAMALRI, Lisans |
2008-2009, İNTERNET BİLGİ SİSTEMLERİ, Ön Lisans |
2008-2009, BİLGİSAYAR KULLANIMI 1, Ön Lisans |
2008-2009, ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU, Lisans |
2008-2009, İNTERNET BİLGİ SİSTEMLERİ, Ön Lisans |
2008-2009, SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON, Lisans |
2008-2009, BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UYGULAMALARI, Lisans |
2008-2009, OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR, Ön Lisans |
2007-2008, BİLGİSAYAR 1, Lisans |
2007-2008, BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans |
2007-2008, BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ, Lisans |
2007-2008, OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ, Ön Lisans |
2007-2008, KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR KULLANIMI 2, Ön Lisans |
2007-2008, KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR KULLANIMI 1, Ön Lisans |
2007-2008, BİLGİSAYAR KULLANIMI I, Ön Lisans |
2007-2008, ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU II, Lisans |
2006-2007, BİLGİSAYAR KULLANIMI II, Ön Lisans |
2006-2007, BİLGİSAYAR 1, Lisans |
2006-2007, BİLGİSAYARA GİRİŞ, Lisans |
2006-2007, ÖN BÜRO OTOMASYONU, Ön Lisans |
2005-2006, BİLGİSAYAR 2, Ön Lisans |
2005-2006, BİLGİSAYAR 1, Ön Lisans |
2005-2006, ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU, Lisans |
2004-2005, BİLGİSAYAR UYGULAMALARI, Lisans |
2004-2005, BİLGİSAYAR UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2004-2005, BİLGİSAYAR 1, Lisans |
2004-2005, ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU, Lisans |
2004-2005, YİYECEK İÇECEK OTOMASYONU, Ön Lisans |
2003-2004, ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
SÖKMEN, A., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "GASTRONOMİ EĞİTİMİ İLE İLGİLİ YAPILAN ARAŞTIRMALAR ÜZERİNE BİR İNCELEME", 23. Ulusal Turizm Kongresi , Denizli, Türkiye, (Ekim 2023) |
SÖKMEN, A., Türkaslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023 , (pp. 167-169), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
SÖKMEN, A. (2021) "Ethical Leadershıp, Altruism And Job Satisfaction Relationshıp: A Research On Public Servants", II. International Ethics Congress , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021) |
SÖKMEN, A. (2020) "The Effect of Ethical Leadership on Affective Commitment and Job Satisfaction", 13th International Congress on Social Studies with Recent Researches , (pp. 10), Antalya, Türkiye, (Kasım 2020) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A., Ekmekçioğlu, E.B. (2018) "Leader Member Exchange and Perceived Organizational Support: A Research on White Colors", 13th. International AGP Conference of Humanities and Social Sciences , (pp. 7), Dubrovnik, Hırvatistan, (Aralık 2018) |
SÖKMEN, A., Bıyık, Y., SÖKMEN, A. (2018) "The Effect of Organizational Commitment on Organizational Identification and Job Satisfaction", 13th. International AGP Conference of Humanities and Social Sciences , (pp. 11), Dubrovnik, Hırvatistan, (Aralık 2018) |
SÖKMEN, A. (2018) "The Effect of Transformational Leadership on Organizational Commitment and Job Satisfaction.", 13th International Conferance on Humanities and Social Sciences , (pp. 10), Dubrovnik, Hırvatistan, (Aralık 2018) |
Mete, E.S., SÖKMEN, A. (2018) "Organizational Culture and Innovative Work Behaviour: An Organizational Identity Perspective in Turkish Defense Firms", 11th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences , (pp. 5), Malta, (Haziran 2018) |
Mete, E.S., SÖKMEN, A. (2017) "Exploring the Relationship between Job Satisfaction and Turnover Intention among Employees in Hospitality Industry:The Moderating Role of Gender", ISTEC EUROPE-International Science and Tecnology Conferance , (pp. 352-356), Berlin, (Ekim 2017) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A., Bıyık, Y. (2017) "Örgütsel Etik ve Güvenin Takım Performansına Etkisi: Otomotiv Sektörü Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma", ISTEC International Science and Technology Conference , Berlin, Almanya, (Ekim 2017) |
SÖKMEN, A., Bıyık, Y. (2016) "The Relationship Between Person-Organization Fit, Organizational Identification and Job Satisfaction: A Research on the Public Employees", 5th Annual International Conferance on Humanaties and Social Sciences , (pp. 2-3), Budapeşte, Macaristan, (Aralık 2016) |
Mete, E.S., SÖKMEN, A. (2016) "The Influence of Workplace Bullying on Employee's Job Performance, Job Satisfaction and Turnover Intention in a Newly Established Private Hospital", 2nd International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society , (pp. 223-228), Amsterdam, Hollanda, (Kasım 2016) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A., Ekmekçioğlu, E.B. (2015) "Intrapreneurship within Business A Research on Textile Operations in Adana", International Conference on Economics-Econworld 2015 , (pp. 221-222), Torino, İtalya, (Kasım 2015) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A. (2014) "The effect of participative leadership on turnover intentions", International Conference on Economics-EconWorld 2014 , (pp. 202), Prague, Çek Cumhuriyeti, (Aralık 2014) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A. (2013) "How do School Masters The Time: A Research in Ankara", New Trends on Global Educations Conferance 2012 , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Şubat 2013) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A. (2007) "İşgörenlerin Sosyalleşme Düzeylerinin İş Tatmini Örgütsel Bağlılık Motivasyon ve Örgütsel Kabullenme Boyutlarında Ölçülmesi Ankara da Otel İşletmelerinde Bir Uygulama", IV. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi,Antalya,2008 , (pp. 36-61), Antalya, Türkiye, (Eylül 2007) |
SÖKMEN, A., SÖKMEN, A. (2006) "Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Stres Nedenlerinin Belirlenmesinde Cinsiyet Faktörü Adana da Ampirik Bir Araştırma", III: Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi,Çanakkale,2006 , (pp. 753-774), Çanakkale, Türkiye, (Kasım 2006) |
SÖKMEN, A. (2020) "Yöneticinin Örgütsel Güvenle İmtihanı", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 9786052542705 |
SÖKMEN, A. (2012) "Bilgi İletişim Teknolojileri", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-5216-04-7 |
SÖKMEN, A. (2009) "Konaklama İşletmelerinde OPERA PMS Otomasyon Programı", : Detay Yayıncılık, ISBN: 975-605-5681-25-8 |
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 951 / 970, ISBN: 978-605-254-809-7 |
SÖKMEN, A., Baş, M. (2022) "İlişki Kalitesi ve Elektronik Müşteri İlişkileri Yönetimi", Kitap: Sosyal Bilimlerde Güncel Tartışmalar 10, Ankara/Türkiye : Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Bölüm Sayfaları: 1453 / 1473, ISBN: 978-625-7799-72-0 |
Mete, E.S., SÖKMEN, A. (2018) "Organizational Culture and Innovative Work Behavior: An OrganizationalIdentity Perspective in Turkish Defense Firms", Kitap: Contemporary Discussions in Turkey and Beyond, London/İngiltere : AGP Research, Bölüm Sayfaları: 23 / 33, ISBN: 978-605-67857-6-4 |
SÖKMEN, A., Bıyık, Y. (2017) "The Relationship Between Person-Organization Fit, Organizational Identification and Job satisfaction: A Research on the Public Employees", Kitap: Methodological Approach To Social Sciences, London/İngiltere : AGP Research, Bölüm Sayfaları: 213 / 220, ISBN: 978-605-82949-0-5 |
SÖKMEN, A., Gündüz, O. (2006) "Uygulamalı Örneklerle Bilgisayar Kullanımı", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 975-8326-45-5 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(2021) "Başkent Üniversitesi Akademik Yayın Ödülü" |
(2020) "Başkent Üniversitesi Akademik Yayın Ödülü" |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Gazi Üniversitesi
|
2006 - 2024 | 17 |
Edip Sebahattin Mete
-
|
2016 - 2021 | 8 |
Gökhan Kenek
Gümüşhane Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 7 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 6 |
Nicholas M. Odhiambo
-
|
2018 - 2022 | 5 |
Osman Benk
Gümüşhane Üniversitesi
|
2020 - 2024 | 4 |
Yunus Bıyık
Munzur Üniversitesi
|
2016 - 2018 | 4 |
İrfan Yazıcıoğlu
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2011 - 2021 | 3 |
Alptekin Sokmen
Başkent Üniversitesi
(Turkey)
|
2006 - 2020 | 3 |
Alptekin Sökmen
Kastamonu University
(Turkey)
|
2015 - 2023 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2023 | 2 |
Mehmet Baş
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 2 |
Emine Türkarslan
-
|
2023 - 2024 | 2 |
Emre Burak Ekmekçioğlu
Batman Üniversitesi
|
2015 - 2018 | 2 |
Hasan Evrim Arici
Kastamonu University
(Turkey)
|
2022 - 2023 | 2 |
Osman M. Karatepe
Eastern Mediterranean University
(Turkey)
|
2006 - 2010 | 2 |
Aslı Eren
-
|
2022 | 2 |
-
|
2023 | 1 |
-
|
2023 | 1 |
Menekşe Cömert
-
|
2017 | 1 |
Mustafa Aksoy
-
|
2018 | 1 |
Belgin Aydıntan
Gazi Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Mehmet Ali Köseoğlu
-
|
2023 | 1 |
Hüseyin Araslı
-
|
2023 | 1 |
Osman Benk
-
|
2022 | 1 |
Oya Gündüz
Başkent Üniversitesi
|
2006 | 1 |
Semra Şahingöz
Gazi Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Cagdas Aydin
Kastamonu University
(Turkey)
|
2023 | 1 |
Emin Babakus
University of Memphis
(United States)
|
2010 | 1 |
Emre Burak Ekmekcioglu
Ankara Yildirim Beyazit University
(Turkey)
|
2020 | 1 |
M. Gökhan Bitmiş
Gazi Üniversitesi
(Turkey)
|
2015 | 1 |
M. Mithat Üner
Gazi Üniversitesi
(Turkey)
|
2015 | 1 |
Mahmure Yelda Erdogan
Ankara Hacı Bayram Veli University
(Turkey)
|
2020 | 1 |
Mehmet Ali Koseoglu
Metropolitan State University
(United States)
|
2023 | 1 |
Mehmet Ali Köseoglu
Metropolitan State University
(United States)
|
2022 | 1 |
Ugur Yavas
East Tennessee State University
(United States)
|
2010 | 1 |
Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
-
|
2024 | 1 |
Alev SÖKMEN
-
|
2024 | 1 |
Aybüke Elif Ceyhun Sezgin
-
|
2017 | 1 |
Edip Sabahattin Mete
-
|
2016 | 1 |
Emine Türkaslan
-
|
2023 | 1 |
Fügen Durlu Özkaya
-
|
2017 | 1 |
Gökhan KENEK
-
|
2024 | 1 |
Melih Topaloğlu
-
|
2003 | 1 |
Mete Edıp Sabahattın
-
|
2015 | 1 |
Naciye Yıldırım
-
|
2022 | 1 |
Şennur Işık Yavanoğlu
-
|
2023 | 1 |
Topaloğlu Melih
-
|
2002 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 20 | 30 | 135 | 55 | 90 | 195 | 65 | 125 | 107 | 100 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 451 . | 474 . | 414 . | 489 . | 454 . | 336 . | 561 . | 500 . | 498 . | 274 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 371 . | 385 . | 316 . | 416 . | 390 . | 266 . | 471 . | 424 . | 418 . | 216 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 147 . | 160 . | 107 . | 191 . | 179 . | 96 . | 213 . | 201 . | 152 . | 82 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 61 . | 80 . | 36 . | 96 . | 72 . | 42 . | 103 . | 95 . | 97 . | 47 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 123 . | 148 . | 86 . | 153 . | 147 . | 77 . | 176 . | 156 . | 112 . | 64 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 77 . | 80 . | 51 . | 90 . | 83 . | 46 . | 99 . | 82 . | 72 . | 31 . |
Toplam Yayın | 2 | 2 | 8 | 2 | 6 | 8 | 5 | 6 | 7 | 5 |
Toplam Makale | 1 | 2 | 5 | 1 | 6 | 6 | 4 | 5 | 4 | 4 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 1 | 1 | 4 | 1 | 6 | 6 | 4 | 3 | 3 | 4 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |