| Doktora, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
| Doktora, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, YÖKDİL, 62, 2017 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
| 2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2017-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Trakya Üniversitesi, Arda Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Bozok Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye |
| 2014-2015, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2024-2025, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2023-2024, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Ofis Programları, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Yiyeceğin Kültürel Temelleri, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlaması, Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Catering Hizmetleri, Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -I-, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Ekmek Yapımı ve Tekniği, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Pastane Ürünleri -I-, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Mutfak Planlama ve Tasarım, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Mutfak Terminolojisi, Ön Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans |
| 2014-2015, Güz Dönemi, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Ön Lisans |
| 2014-2015, Güz Dönemi, Restoran İşletmeciliği, Ön Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Elif Cemre Özaydın
İstanbul Gelişim Üniversitesi
|
2021 - 2025 | 7 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Elif Cemre Bozagcı
-
|
2021 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79055 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33969 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2182 |
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 55 | 19 | 0 | 120 | 10 |
| Araştırma Alanı | - | - | - | - | - | - | 565 . | 620 . | 600 . | 444 . | 470 . |
| Temel Alan | - | - | - | - | - | - | 475 . | 546 . | 531 . | 343 . | 395 . |
| Bilim Alanı | - | - | - | - | - | - | 217 . | 303 . | 235 . | 149 . | 174 . |
| Anahtar Kelime (1) | - | - | - | - | - | - | 40 . | 55 . | 54 . | 23 . | 24 . |
| Anahtar Kelime (2) | - | - | - | - | - | - | 184 . | 241 . | 180 . | 110 . | 131 . |
| Anahtar Kelime (3) | - | - | - | - | - | - | 117 . | 148 . | 125 . | 68 . | 86 . |
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 |
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 |
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |