img
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK

Öğr. Gör. Alper ÇEVİK

  • Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
  • Aşçılık Programı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
4
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012
Araştırma Alanları
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 62, 2017
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2017-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Trakya Üniversitesi, Arda Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Bozok Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye
2014-2015, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2022-2023, Ofis Programları, Ön Lisans
2022-2023, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans
2022-2023, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2022-2023, İçecek Bilimi, Ön Lisans
2022-2023, Yiyeceğin Kültürel Temelleri, Ön Lisans
2022-2023, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans
2021-2022, Menü Yönetimi ve Planlaması, Lisans
2021-2022, Ziyafet Mutfağı ve Catering Hizmetleri, Lisans
2021-2022, Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Lisans
2020-2021, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans
2020-2021, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2020-2021, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2020-2021, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans
2019-2020, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2019-2020, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans
2019-2020, Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi, Ön Lisans
2019-2020, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2019-2020, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2019-2020, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans
2019-2020, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans
2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -I-, Ön Lisans
2018-2019, Ekmek Yapımı ve Tekniği, Ön Lisans
2018-2019, Pastane Ürünleri -I-, Ön Lisans
2018-2019, Mutfak Planlama ve Tasarım, Ön Lisans
2018-2019, Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Ön Lisans
2018-2019, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2018-2019, Mutfak Terminolojisi, Ön Lisans
2017-2018, İçecek Bilimi, Ön Lisans
2017-2018, Gıda Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans
2014-2015, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Ön Lisans
2014-2015, Restoran İşletmeciliği, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2022) "Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens", Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, (0) [TR Dizin] Link   
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2022) "Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama", Aydın Gastronomy, (0) [TR Dizin]   
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2021) "Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) [TR Dizin]  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2021) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etkin Satın Alma Yönetimi", Kitap: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 157 / 166, ISBN: 978-625-8468-39-7 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Elif Cemre Bozagcı
Doğuş Üniversitesi
2021 - 2022 4
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78378
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33223
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2083
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 55 19 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - 571 . 606 . - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - 482 . 529 . - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - 222 . 277 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - 64 . 71 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - 185 . 218 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - 116 . 130 . - -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 1 2 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 1 2 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri