Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 62, 2017 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2017-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Trakya Üniversitesi, Arda Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Bozok Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye |
2014-2015, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2022-2023, Ofis Programları, Ön Lisans |
2022-2023, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
2022-2023, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2022-2023, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
2022-2023, Yiyeceğin Kültürel Temelleri, Ön Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
2021-2022, Menü Yönetimi ve Planlaması, Lisans |
2021-2022, Ziyafet Mutfağı ve Catering Hizmetleri, Lisans |
2021-2022, Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Lisans |
2020-2021, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
2020-2021, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
2020-2021, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
2019-2020, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2019-2020, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans |
2019-2020, Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi, Ön Lisans |
2019-2020, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
2019-2020, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
2019-2020, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -I-, Ön Lisans |
2018-2019, Ekmek Yapımı ve Tekniği, Ön Lisans |
2018-2019, Pastane Ürünleri -I-, Ön Lisans |
2018-2019, Mutfak Planlama ve Tasarım, Ön Lisans |
2018-2019, Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Ön Lisans |
2018-2019, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2018-2019, Mutfak Terminolojisi, Ön Lisans |
2017-2018, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
2017-2018, Gıda Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans |
2014-2015, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Ön Lisans |
2014-2015, Restoran İşletmeciliği, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2022) "Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens", Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi, (0) [TR Dizin] Link |
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2022) "Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama", Aydın Gastronomy, (0) [TR Dizin] |
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2021) "Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) [TR Dizin] |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Bozagcı, E.C., ÇEVİK, A. (2021) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etkin Satın Alma Yönetimi", Kitap: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 157 / 166, ISBN: 978-625-8468-39-7 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Elif Cemre Bozagcı
Doğuş Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 4 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78378 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33223 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2083 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 55 | 19 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 571 . | 606 . | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 482 . | 529 . | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 222 . | 277 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 64 . | 71 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | 185 . | 218 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | 116 . | 130 . | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |