img
img
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK

Öğr. Gör. Alper ÇEVİK

  • Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
  • Aşçılık Programı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
9
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012
Araştırma Alanları
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020
Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 62, 2017
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2017-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Trakya Üniversitesi, Arda Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Bozok Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye
2014-2015, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2024-2025, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans
2024-2025, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2023-2024, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Ofis Programları, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Yiyeceğin Kültürel Temelleri, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2022-2023, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans
2021-2022, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlaması, Lisans
2021-2022, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Catering Hizmetleri, Lisans
2021-2022, Güz Dönemi, Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Lisans
2020-2021, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans
2020-2021, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2020-2021, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Bitirme Projesi, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -I-, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Ekmek Yapımı ve Tekniği, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Pastane Ürünleri -I-, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Mutfak Planlama ve Tasarım, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans
2018-2019, Güz Dönemi, Mutfak Terminolojisi, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, İçecek Bilimi, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, Restoran İşletmeciliği, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Elif Cemre Özaydın
İstanbul Gelişim Üniversitesi
2021 - 2025 7
Kastamonu Üniversitesi
2024 1
Elif Cemre Bozagcı
-
2021 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Araştırma Alanı
470.
79055 araştırmacı içinde
Temel Alan
395.
33969 araştırmacı içinde
Bilim Alanı
174.
2182 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 79055
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33969
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2182
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 55 19 0 120 10
Araştırma Alanı - - - - - - 565 . 620 . 600 . 444 . 470 .
Temel Alan - - - - - - 475 . 546 . 531 . 343 . 395 .
Bilim Alanı - - - - - - 217 . 303 . 235 . 149 . 174 .
Anahtar Kelime (1) - - - - - - 40 . 55 . 54 . 23 . 24 .
Anahtar Kelime (2) - - - - - - 184 . 241 . 180 . 110 . 131 .
Anahtar Kelime (3) - - - - - - 117 . 148 . 125 . 68 . 86 .
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 2 2 1 3 1
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 1 2 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 1 2 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 1 0 1 3 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 1 0 1 3 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri