| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi (Dr), 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2007, 2012 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, YÖKDİL, 62, 2017 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
| 2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2017-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Trakya Üniversitesi, Arda Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Bozok Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye |
| 2014-2015, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| 2024-2025, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2024-2025, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2024-2025, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans |
| 2024-2025, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2024-2025, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2024-2025, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Ön Lisans |
| 2024-2025, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2024-2025, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2023-2024, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2023-2024, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2023-2024, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2023-2024, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2023-2024, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2023-2024, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2022-2023, Ofis Programları, Ön Lisans |
| 2022-2023, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri II, Ön Lisans |
| 2022-2023, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2022-2023, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2022-2023, Yiyeceğin Kültürel Temelleri, Ön Lisans |
| 2022-2023, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2022-2023, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri I, Ön Lisans |
| 2021-2022, Menü Yönetimi ve Planlaması, Lisans |
| 2021-2022, Ziyafet Mutfağı ve Catering Hizmetleri, Lisans |
| 2021-2022, Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Lisans |
| 2020-2021, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
| 2020-2021, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2020-2021, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
| 2020-2021, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2019-2020, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2019-2020, Menü Yönetimi ve Planlama, Ön Lisans |
| 2019-2020, Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi, Ön Lisans |
| 2019-2020, Bitirme Projesi, Ön Lisans |
| 2019-2020, Gastronomi ve Medya, Ön Lisans |
| 2019-2020, Beslenmenin Temel İlkeleri, Ön Lisans |
| 2019-2020, Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
| 2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -II-, Ön Lisans |
| 2019-2020, Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri -I-, Ön Lisans |
| 2018-2019, Ekmek Yapımı ve Tekniği, Ön Lisans |
| 2018-2019, Pastane Ürünleri -I-, Ön Lisans |
| 2018-2019, Mutfak Planlama ve Tasarım, Ön Lisans |
| 2018-2019, Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama, Ön Lisans |
| 2018-2019, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2018-2019, Mutfak Terminolojisi, Ön Lisans |
| 2017-2018, İçecek Bilimi, Ön Lisans |
| 2017-2018, Gıda Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans |
| 2014-2015, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Ön Lisans |
| 2014-2015, Restoran İşletmeciliği, Ön Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Elif Cemre Bozagcı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
|
2021 - 2025 | 7 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Elif Cemre Bozagcı
-
|
2021 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79062 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33947 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2183 |
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 55 | 19 | 0 | 120 | 0 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 562 . | 620 . | 602 . | 443 . | - |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 473 . | 544 . | 531 . | 342 . | - |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 217 . | 306 . | 236 . | 147 . | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 41 . | 56 . | 55 . | 23 . | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | 184 . | 242 . | 181 . | 110 . | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | 117 . | 147 . | 125 . | 68 . | - |
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 |
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |