| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2015, 2018 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
| Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2008, 2012 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2015, 2018 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
| Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2008, 2012 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, KPDS, 66, 2012 |
| Sertifika, Mutfakta 8 Hafta, Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), İstanbul/Maslak, Türkyie, 22-01-2017, 12-03-2017 |
| Sertifika, Akademik Düzeyde TÜBİTAK Proje Hazırlama Eğitimi, Atatürk Üniversitesi-Erzurum, 01-06-2015, 02-06-2015 |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
| 2018-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
| 2018-2018, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
| 2013-2018, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
| 2016-, Erasmus Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
| 2025-2026, Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları, Yüksek Lisans |
| 2025-2026, Sürdürülebilir Gastronomi, Lisans |
| 2025-2026, Anadolu Mutfağında Yöresel Yemekler, Lisans |
| 2025-2026, Gastronomi Turizmi, Lisans |
| 2025-2026, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2024-2025, Satın Alma ve Ürün Belirleme, Lisans |
| 2024-2025, Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Gastronomi Turizmi, Lisans |
| 2024-2025, Sürdürülebilir Gastronomi, Lisans |
| 2024-2025, Anadolu Mutfağında Yöresel Yemekler, Lisans |
| 2024-2025, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2024-2025, Anadolu Mutfağı ve Yöresel Yemekler, Lisans |
| 2024-2025, Özel Beslenme Türleri, Lisans |
| 2024-2025, Gastronomi Tarihi Araştırmaları, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Destinasyon Gastronomisi, Lisans |
| 2023-2024, Satın Alma ve Ürün Belirleme, Lisans |
| 2023-2024, Anadolu Mutfağı Yöresel Yemekleri, Lisans |
| 2023-2024, Sürdürülebilir Gastronomi, Lisans |
| 2023-2024, Gastronomi Turizmi, Lisans |
| 2023-2024, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2023-2024, Coğrafi İşaretli Yiyecekler, Lisans |
| 2023-2024, Özel Beslenme Türleri, Lisans |
| 2023-2024, Anadolu Mutfağında Yöresel Yemekler, Lisans |
| 2023-2024, Destinasyon Gastronomisi, Lisans |
| 2022-2023, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2022-2023, Anadolu Mutfağı Yöresel Yemekleri, Lisans |
| 2022-2023, Gastronomi Tarihi Araştırmaları, Yüksek Lisans |
| 2022-2023, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2022-2023, Servis Teknik ve Yöntemleri II, Lisans |
| 2022-2023, Araştırma Yöntemleri, Lisans |
| 2022-2023, Servis Teknik ve Yöntemleri, Lisans |
| 2021-2022, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2021-2022, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
| 2021-2022, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
| 2021-2022, Bitirme Çalışması I, Lisans |
| 2021-2022, Bitirme Çalışması II, Lisans |
| 2021-2022, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
| 2021-2022, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
| 2021-2022, Araştırma Yöntemleri, Lisans |
| 2020-2021, Yiyecek ve Kültür, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Yenilebilir Otlar, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2020-2021, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
| 2020-2021, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
| 2020-2021, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2020-2021, Bitirme Çalışması II, Lisans |
| 2020-2021, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
| 2020-2021, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
| 2020-2021, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
| 2020-2021, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Bitirme Çalışması II, Lisans |
| 2019-2020, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Restoran ve Catering Yönetimi, Lisans |
| 2019-2020, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
| 2019-2020, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
| 2019-2020, Türk Mutfak Kültürü, Lisans |
| 2019-2020, Yiyecek ve Kültür, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Yenilebilir Otlar, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
| 2019-2020, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2019-2020, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
| 2018-2019, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2018-2019, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2018-2019, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Kutsal Yiyecekler ve İçecekler, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Uluslararası Yemek Kültürü, Lisans |
| 2018-2019, Restoran ve Catering Yönetimi, Lisans |
| 2018-2019, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
| 2018-2019, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
| 2017-2018, Temel Yemek Pişirme I, Lisans |
| 2017-2018, Temel Yemek Pişirme II, Lisans |
| 2017-2018, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Uygulamaları, Lisans |
| 2017-2018, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Örnek Olaylar, Lisans |
| 2016-2017, Mutfak Hizmetleri Yönetimi II, Lisans |
| 2016-2017, Mutfak İşlemleri, Lisans |
| 2016-2017, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Uygulama II, Lisans |
| 2016-2017, Temel Mutfak Bilgisi, Lisans |
| 2016-2017, Temel Yemek Pişirme I, Lisans |
| 2016-2017, Mutfak Bilgisi, Lisans |
| 2015-2016, Dünya Mutfakları Uygulamaları, Lisans |
| 2015-2016, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Lisans |
| 2015-2016, Mutfak Hizmetleri Yönetimi I, Lisans |
| 2015-2016, Mutfak Bilgisi, Lisans |
| 2015-2016, Halkla İlişkiler, Lisans |
| 2014-2015, Mutfak Bilgisi, Lisans |
| 2014-2015, Mutfak Hizmetleri Yönetimi II, Lisans |
| 2014-2015, Mutfak İşlemleri, Lisans |
| 2014-2015, Pastane Uygulamaları, Lisans |
| 2013-2014, Uluslararası Turizm, Lisans |
| 2013-2014, Turizm Politikası, Lisans |
| 2013-2014, Mutfak Bilgisi, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2020 | 16 |
|
Neslihan Çetinkaya
|
2017 - 2019 | 16 |
|
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 10 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 5 |
|
Bıçkın Temel
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2025 | 5 |
|
Seher Çelik Yeşil
-
|
2022 - 2023 | 3 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
|
Göksu Demircan
|
2020 - 2025 | 2 |
|
Rıdvan Solmaz
Şırnak Üniversitesi
|
2020 - 2022 | 2 |
|
Nihan Akdemir
Kocaeli Üniversitesi
|
2022 | 2 |
|
Selçuk Aydın
-
|
2018 | 2 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 1 |
|
Gökalp Nuri Selçuk
|
2018 | 1 |
|
Ekrem Aydın
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2016 | 1 |
|
Sevim Usta
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
|
2020 | 1 |
|
Emre Çilesiz
|
2016 | 1 |
|
Musa Oflaz
|
2017 | 1 |
|
Tuba Türkmendağ
|
2017 | 1 |
|
Zafer Türkmendağ
|
2017 | 1 |
|
Cem Işık
|
2016 | 1 |
|
Elif Nur İrem Durmuş
-
|
2020 | 1 |
|
Gökçe Odacı
-
|
2024 | 1 |
|
Muhammet Öztürk
-
|
2022 | 1 |
|
Özge Korkmaz
-
|
2021 | 1 |
|
Seçil Dilekci Çakmak
-
|
2020 | 1 |
|
Sercan Aytuğar
-
|
2021 | 1 |
|
Tuğba Dilsiz
-
|
2021 | 1 |
|
Uğur Çakan
-
|
2023 | 1 |
|
Yasin Öztürk
-
|
2017 | 1 |
|
Zeki Özer
-
|
2021 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79021 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33920 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2176 |
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 18 | 105 | 130 | 166 | 350 | 253 | 360 | 70 | 80 | 100 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 496 . | 457 . | 422 . | 390 . | 207 . | 366 . | 285 . | 536 . | 486 . | 304 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 412 . | 351 . | 344 . | 318 . | 144 . | 277 . | 208 . | 462 . | 382 . | 238 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 174 . | 121 . | 134 . | 137 . | 43 . | 81 . | 81 . | 182 . | 180 . | 77 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 94 . | 50 . | 60 . | 64 . | 20 . | 41 . | 33 . | 123 . | 118 . | 52 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 156 . | 101 . | 108 . | 110 . | 33 . | 64 . | 60 . | 140 . | 141 . | 65 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 88 . | 58 . | 56 . | 53 . | 15 . | 29 . | 22 . | 81 . | 73 . | 35 . |
| Toplam Yayın | 0 | 2 | 8 | 7 | 15 | 14 | 14 | 14 | 3 | 2 | 5 |
| Toplam Makale | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 10 | 8 | 8 | 2 | 0 | 4 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 4 | 3 | 6 | 1 | 2 | 1 |
| Toplam Bildiri | 0 | 1 | 5 | 4 | 14 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 7 | 2 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 9 | 8 | 1 | 0 | 0 | 4 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 4 | 3 | 6 | 1 | 2 | 1 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 5 | 4 | 12 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |