Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2015, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2008, 2012 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2015, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2008, 2012 |
Kayıt Yok |
İngilizce, KPDS, 66, 2012 |
Sertifika, Mutfakta 8 Hafta, Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), İstanbul/Maslak, Türkyie, 22-01-2017, 12-03-2017 |
Sertifika, Akademik Düzeyde TÜBİTAK Proje Hazırlama Eğitimi, Atatürk Üniversitesi-Erzurum, 01-06-2015, 02-06-2015 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2018-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2018-2018, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2013-2018, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2016-, Erasmus Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
2024-2025, Satın Alma ve Ürün Belirleme, Lisans |
2024-2025, Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları, Yüksek Lisans |
2024-2025, Gastronomi Turizmi, Lisans |
2024-2025, Sürdürülebilir Gastronomi, Lisans |
2024-2025, Anadolu Mutfağında Yöresel Yemekler, Lisans |
2024-2025, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
2024-2025, Anadolu Mutfağı ve Yöresel Yemekler, Lisans |
2024-2025, Özel Beslenme Türleri, Lisans |
2024-2025, Gastronomi Tarihi Araştırmaları, Yüksek Lisans |
2024-2025, Destinasyon Gastronomisi, Lisans |
2023-2024, Satın Alma ve Ürün Belirleme, Lisans |
2023-2024, Anadolu Mutfağı Yöresel Yemekleri, Lisans |
2023-2024, Sürdürülebilir Gastronomi, Lisans |
2023-2024, Gastronomi Turizmi, Lisans |
2023-2024, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
2023-2024, Coğrafi İşaretli Yiyecekler, Lisans |
2023-2024, Özel Beslenme Türleri, Lisans |
2023-2024, Anadolu Mutfağında Yöresel Yemekler, Lisans |
2023-2024, Destinasyon Gastronomisi, Lisans |
2022-2023, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2022-2023, Anadolu Mutfağı Yöresel Yemekleri, Lisans |
2022-2023, Gastronomi Tarihi Araştırmaları, Yüksek Lisans |
2022-2023, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
2021-2022, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
2021-2022, Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2021-2022, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
2021-2022, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2021-2022, Bitirme Çalışması I, Lisans |
2021-2022, Bitirme Çalışması II, Lisans |
2021-2022, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
2021-2022, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2021-2022, Araştırma Yöntemleri, Lisans |
2020-2021, Yiyecek ve Kültür, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Yenilebilir Otlar, Yüksek Lisans |
2020-2021, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
2020-2021, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
2020-2021, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2020-2021, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
2020-2021, Bitirme Çalışması II, Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
2020-2021, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2020-2021, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
2020-2021, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Bitirme Çalışması II, Lisans |
2019-2020, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
2019-2020, Restoran ve Catering Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
2019-2020, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2019-2020, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
2019-2020, Türk Mutfak Kültürü, Lisans |
2019-2020, Yiyecek ve Kültür, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Yenilebilir Otlar, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Lisans |
2019-2020, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2019-2020, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
2019-2020, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2018-2019, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2018-2019, Gastronomi Araştırmaları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2018-2019, Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Kutsal Yiyecekler ve İçecekler, Yüksek Lisans |
2018-2019, Uluslararası Yemek Kültürü, Lisans |
2018-2019, Restoran ve Catering Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
2018-2019, Mutfak Sanatlarına Giriş, Lisans |
2017-2018, Temel Yemek Pişirme I, Lisans |
2017-2018, Temel Yemek Pişirme II, Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Uygulamaları, Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Örnek Olaylar, Lisans |
2016-2017, Mutfak Hizmetleri Yönetimi II, Lisans |
2016-2017, Mutfak İşlemleri, Lisans |
2016-2017, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Uygulama II, Lisans |
2016-2017, Temel Mutfak Bilgisi, Lisans |
2016-2017, Temel Yemek Pişirme I, Lisans |
2016-2017, Mutfak Bilgisi, Lisans |
2015-2016, Dünya Mutfakları Uygulamaları, Lisans |
2015-2016, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Lisans |
2015-2016, Mutfak Hizmetleri Yönetimi I, Lisans |
2015-2016, Mutfak Bilgisi, Lisans |
2015-2016, Halkla İlişkiler, Lisans |
2014-2015, Mutfak Bilgisi, Lisans |
2014-2015, Mutfak Hizmetleri Yönetimi II, Lisans |
2014-2015, Mutfak İşlemleri, Lisans |
2014-2015, Pastane Uygulamaları, Lisans |
2013-2014, Uluslararası Turizm, Lisans |
2013-2014, Turizm Politikası, Lisans |
2013-2014, Mutfak Bilgisi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2020 | 16 |
![]()
Neslihan Çetinkaya
![]() |
2017 - 2019 | 16 |
![]()
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 10 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 5 |
![]()
Bıçkın Temel
-
|
2022 - 2025 | 4 |
![]()
Seher Çelik Yeşil
-
|
2022 - 2023 | 3 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
![]()
Göksu Demircan
![]() |
2020 - 2025 | 2 |
![]()
Rıdvan Solmaz
Şırnak Üniversitesi
|
2020 - 2022 | 2 |
![]()
Selçuk Aydın
-
|
2018 | 2 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
![]()
-
|
2021 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 1 |
![]()
Gökalp Nuri Selçuk
![]() |
2018 | 1 |
![]()
Ekrem Aydın
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2016 | 1 |
![]()
Sevim Usta
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
|
2020 | 1 |
![]()
Emre Çilesiz
![]() |
2016 | 1 |
![]()
Musa Oflaz
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Nihan Akdemir
-
|
2022 | 1 |
![]()
Tuba Türkmendağ
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Zafer Türkmendağ
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Cem Işık
![]() |
2016 | 1 |
![]()
Elif Nur İrem Durmuş
-
|
2020 | 1 |
![]()
Gökçe Odacı
-
|
2024 | 1 |
![]()
Muhammet Öztürk
-
|
2022 | 1 |
![]()
Özge Korkmaz
-
|
2021 | 1 |
![]()
Seçil Dilekci Çakmak
-
|
2020 | 1 |
![]()
Sercan Aytuğar
-
|
2021 | 1 |
![]()
Tuğba Dilsiz
-
|
2021 | 1 |
![]()
Uğur Çakan
-
|
2023 | 1 |
![]()
Yasin Öztürk
-
|
2017 | 1 |
![]()
Zeki Özer
-
|
2021 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78285 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33733 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2170 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 18 | 105 | 130 | 166 | 350 | 253 | 360 | 70 | 80 | 70 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 493 . | 457 . | 419 . | 389 . | 205 . | 371 . | 284 . | 535 . | 473 . | 279 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 409 . | 351 . | 343 . | 315 . | 145 . | 276 . | 205 . | 463 . | 381 . | 228 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 173 . | 120 . | 133 . | 137 . | 44 . | 82 . | 80 . | 183 . | 179 . | 82 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 94 . | 49 . | 58 . | 64 . | 19 . | 39 . | 31 . | 124 . | 118 . | 61 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 155 . | 100 . | 108 . | 108 . | 34 . | 64 . | 60 . | 140 . | 139 . | 68 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 85 . | 58 . | 56 . | 53 . | 16 . | 28 . | 23 . | 82 . | 71 . | 40 . |
Toplam Yayın | 0 | 2 | 8 | 7 | 15 | 14 | 14 | 14 | 3 | 2 | 3 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 10 | 8 | 8 | 2 | 0 | 2 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 4 | 3 | 6 | 1 | 2 | 1 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 5 | 4 | 14 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 7 | 2 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 9 | 8 | 1 | 0 | 0 | 2 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 4 | 3 | 6 | 1 | 2 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 5 | 4 | 12 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |