Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2013, 2016 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Yl) (Tezsiz) (İö), 2010, 2012 |
Lisans, Türkiye, Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2013, 2016 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Yl) (Tezsiz) (İö), 2010, 2012 |
Lisans, Türkiye, Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2005, 2009 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 71, 10 Mart 20, 2019 |
Sertifika, Kafkasya Üniversiteler Birliği Uluslararası Eğitim Fuarı, Özbekistan/Taşkent, 18-05-2019, 19-05-2019 |
Kongre Düzenleme, 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, 19-07-2018, 21-07-2018 |
Kongre Düzenleme, 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Kastamonu, 23-10-2017, 25-10-2017 |
Sertifika, 8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28-04-2016, 01-05-2016 |
Çalıştay, Turizm Çalıştayı, Kars/Sarıkamış, 12-05-2016, 13-05-2016 |
Kurs, Akademik Düzeyde TÜBİTAK Proje Hazırlama Eğitimi, Erzurum, 01-06-2015, 02-06-2015 |
Sertifika, 14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 05-12-2013, 08-12-2013 |
Sertifika, I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi,, Antalya, 12-04-2012, 15-04-2012 |
Sertifika, 1st Winter Summit at the Anatolian Summit (WISAS), Erzurum, 23-02-2012, 26-02-2012 |
Sertifika, ÜNİP, Erzurum, 21-09-2012, 22-09-2012 |
Kongre Düzenleme, 3rd Eurasian Silk Road Universities Convention (ESRUC), Erzurum, 13-10-2012, 15-10-2012 |
Çalıştay, Bölgesel Kalkınmada Bilişim Çalıştayı, Erzurum, 18-10-2011, 19-10-2011 |
Kongre Düzenleme, Bütün Yönleriyle Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz. Sempozyumu, Erzurum, 16-11-2011, 18-11-2011 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
2021-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Türkiye |
2017-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2017-2017, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2010-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2018-2020, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Gamze Balci, Yüksek Lisans, Festival nitelikleri ve deneyim ilişkisi: Kastamonu Araç Yayla Festivali örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Mustafa Çakır, Yüksek Lisans, Doğa sporları ve kültür sanat festivaline katılım sağlayan kişilerin deneyim ve memnuniyetlerinin incelenmesi; Samsun Bafra Kapıkaya festivali örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Ülkü Mine Önek, Yüksek Lisans, Ulusal düzeyde bilinirliği olan yemeklerin siyez ile yeniden yorumlanması, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Cengiz Çelik, Yüksek Lisans, Restoran atmosferinin yiyecek deneyimine etkisi Amasra'da faaliyet gösteren balık restoranları üzerine bir araştırma, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Özge Korkmaz, Yüksek Lisans, Dünyada glamping turizmi gelişimi ve tabiat turizmi kapsamında Kastamonu için bir model önerisi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Meral Sezer, Yüksek Lisans, Yöresel ve ekolojik ürünlerin turizm pazarlamasında kullanılması: Kastamonu Siyez ürünleri örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Nuh Kavalcıoğlu, Yüksek Lisans, Etkinlik turizmi kapsamında atlı etnospor faaliyetlerinin toplumsal aidiyet yönünden değerlendirilmesi: Türkiye-Kazakistan karşılaştırması, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Suat Ugar, Yüksek Lisans, Gençlik ve Spor Bakanlığı kamp uygulamalarının kampçıların öz- farkındalık ve sosyal becerilerine yönelik etkisini inceleme: Doğa kampları örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Burcu Şevkli, Yüksek Lisans, COVID-19 sürecinde planlı davranış teorisi kapsamında yiyecek-içecek işletmelerine gitme niyetinde kaygı bozukluğunun moderatör rolü, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
2020-2021, Eko Turist Davranışı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Çok Değişkenli Veri Analizi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Genel İşletme, Lisans |
2020-2021, İşletme Bilimine Giriş, Lisans |
2020-2021, Çok Değişkenli Veri Analizi, Yüksek Lisans |
2019-2020, Çok Değişkenli Veri Analizi (Bahar), Yüksek Lisans |
2019-2020, Turizmde Davranışsal Vaka Analizi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Bitirme Tezi II, Lisans |
2019-2020, Yiyecek ve İçecek İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Lisans |
2019-2020, Bitirme Tezi I, Lisans |
2019-2020, Bitirme Çalışması I, Lisans |
2019-2020, Genel İşletme, Lisans |
2019-2020, İşletme Bilimine Giriş, Lisans |
2019-2020, Turizm İşletmelerinde Pazarlama Stratejileri, Yüksek Lisans |
2019-2020, Çok Değişkenli Veri Analizi (Güz), Yüksek Lisans |
2018-2019, Bitirme Tezi II, Lisans |
2018-2019, Yiyecek ve İçecek İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Konaklama İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Bitirme Çalışması II, Lisans |
2018-2019, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Lisans |
2018-2019, Bitirme Tezi I, Lisans |
2018-2019, Ön Büro Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Turizm Pazarlaması, Lisans |
2018-2019, İşletme Bilimine Giriş, Lisans |
2018-2019, Çok Değişkenli Veri Analizi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Turistik Tüketici Davranışı, Yüksek Lisans |
2017-2018, Bitirme Tezi I, Lisans |
2017-2018, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2017-2018, Ön Büro Yönetimi, Lisans |
2017-2018, Turizm Pazarlaması, Lisans |
2017-2018, İşletme Bilimine Giriş, Lisans |
2017-2018, Bitirme Çalışması ı, Lisans |
2017-2018, Genel İşletme, Lisans |
2017-2018, Bitirme Tezi II, Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2017-2018, Konaklama İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
2017-2018, Turizm İşletmelerinde Pazarlama Stratejileri, Yüksek Lisans |
2017-2018, Turizmde Tüketici Eğilimleri, Yüksek Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç., Temel, B. (2022) "COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik RiskAlgısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği", Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 10 (3) pp. 1013-1036 [TR Dizin] Link DOI |
Yeşil, S.Ç., AKKUŞ, Ç., Yeşil, D. (2022) "Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri", OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 24-34 Link |
AKKUŞ, Ç., Yeşil, S.Ç. (2022) "Tescillenen Yöresel Yemek İsimlerinin Yaygın Kullanımla Uyumu: Kastamonu Simidi mi Kel Simit mi?", Journal of humanities and tourism research (Online), 12 (1) pp. 163-172 DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., Aksakallı, Z. (2021) "IMPACT OF TOURIST'S PERCEPTIONS OF CULTURAL DESTINATION COMPETITIVENESS ON FUTURE BEHAVIORAL INTENTIONS", SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL, 7 (50) pp. 2388-2397 DOI |
AKKUŞ, Ç., Demircan, G. (2021) "İnternet Bağımlılığı ve Turizme Katılma Motivasyonu İlişkisi: Z Kuşağı Üzerinde Bir Değerlendirme", Turizm ve Arastırma Dergisi (TURAR), 10 (2) pp. 99-115 Link |
AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Rekreasyon Deneyimi, Memnuniyet ve Çevreye Duyarlı Davranış İlişkisi: Horma Kanyonu Örneği", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 15-28 [TR Dizin] Link |
AKKUŞ, Ç., ŞİMŞEK, A. (2021) "Destinasyon İmajının Algılanan Değer ve Deneyim Kalitesine Etkisi: Kültür Turistleri Üzerine Bir Araştırma", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (1) pp. 127-144 [TR Dizin] DOI |
ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2021) "Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma", Alanya Akademik Bakış, 5 (1) pp. 111-126 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Yerel Halkın Milli Parklara Yönelik Çevresel Kimlik, Çevresel Tutum ve Katılım Yaklaşımları", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 32 (1) pp. 19-30 [TR Dizin] DOI |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2020) "Türk Dünyası Öğrencilerinin Aidiyet Duygularının Akademik Başarılarına Etkisinde Sosyalleşmenin Aracılık Rolü", Türk Dünyası İncelemeleri Dergisi/Journal of Turkish World Studies, 20 (2) pp. 355-382 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç. (2020) "TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 10 (2) pp. 608-624 [TR Dizin] DOI |
AKKUŞ, Ç., Böyükyılmaz, S. (2020) "Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (3) pp. 1885-1907 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç. (2020) "Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma", Kastamonu Eğitim Dergisi, 28 (4) pp. 1713-1724 [TR Dizin] DOI |
AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2020) "Kastamonu Yemek Kültürünün UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kriterleri Kapsamında İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 915-936 [TR Dizin] DOI |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2020) "Yerel Halkın Kültürel Mirası Korumaya Katılma Tutumu ve Turizmi Destekleme Davranışının Demografik Özelliklerine Göre İncelenmesi", Turkish Studies-Social Sciences, 15 (3) pp. 887-904 [TR Dizin] DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2020) "Sırt Çantalı Gezginlerin Demografik Özellikleri İle Kişisel Gelişimleri Arasındaki Farklılığın İncelenmesi", Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (1) pp. 173-186 [TR Dizin] DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2019) "Kastamonu İlçeleri Temel Turistik Arz Kaynakları Envanteri: Tabiat Turizmi Alt Türleri ve Doğa Sporları", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (2) pp. 146-164 Link |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2019) "Yöresel Yiyeceklerin Pazarlanması Hususunda Yönetici Tutumlarının İncelenmesi", OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi, 13 (19) pp. 1447-1471 [TR Dizin] Link DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2019) "Türk Sırt Çantalı Gezginlerin Seyahat Tarzlarına Göre Günlük Sürdürülebilir Uygulamalarının Karşılaştırılması", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 3 (3) pp. 306-321 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç. (2019) "Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (2) pp. 731-750 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç. (2019) "Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği", Manas Journal of Social Studies, 8 (1) pp. 628-642 [TR Dizin] Link |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2018) "Tarihi Turistik Alanlarda Kullanılan Mobil Artırılmış Gerçeklik Uygulamalarının Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 6 (1) pp. 83-104 [TR Dizin] Link DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2018) "Kış Turizmi Destinasyonu Paydaşlarının Çevre Yönetimine İlişkin Algılarının Nitel Bir Yöntemle Çözümlenmesi", Kastamonu Üniversitesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 20 (1) pp. 117-135 Link DOI |
AKKUŞ, Ç. (2018) "Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma", Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management, 15 (2) pp. 386-403 [TR Dizin] Link |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G., Bayraktar, Y. (2017) "Somut Kültürel Mirası Koruma Çalışmaları: Erzincan-Kemaliye Sit Alanı", Journal of Turkish Studies, 12 (35) pp. 1-12 [TR Dizin] Link DOI |
AKKUŞ, Ç., Selçuk, G.N. (2017) "Testing and Verification of the Zero Price Effect in Touristic Pruducts", Journal of Hotel Business Management, 6 (1) pp. 1-5 Link DOI |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2016) "Turizm Sektörü Kobilerinin e-CRM Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi ve KOBİ Özelliklerine Göre Farklılıklarının İncelenmesi", Journal of Business Research - Turk, 8 (1) pp. 380-412 [TR Dizin] DOI |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2016) "Erzurum İli Potansiyel Turistik Arz Kaynaklarının İncelenmesi", Iğdır Üniversitesi İİBF Dergisi, 1 (1) pp. 99-119 Link |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2015) "Erzurum İli Turizm İşletmeleri Web Kullanımı ve Web Sitelerinin Değerlendirilmesi", Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 29 (3) pp. 441-458 [TR Dizin] Link |
CENGİZ, G., Yapraklı, T.Ş., AKKUŞ, Ç. (2014) "Online Müşteri Deneyiminin Güvene Etkisi: Oline Alışveriş Yapan Tüketiciler Üzerine Bir Araştırma", The Journal of Academic Social Science Studies, 8 (29) pp. 403-403 Link DOI |
Ünal, S., CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2014) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Duygu, Memnuniyet ve Davranışsal Sadakat İlişkisi", Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 1 (1) pp. 23-49 Link |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2013) "Beş Yıldızlı Otel Restoranları Müşteri Memnuniyeti Erzurum İlinde Bir Araştırma", E-journal of Yaşar University, 8 (31) pp. 5229-5252 Link |
Elmas, B., AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2013) "Erzurum İli Temel ve Destekleyici Turistik Ürün Çeşitlerinin Değerlendirilmesi", European University of Lefke Journal of Social Sciences, 4 (1) pp. 84-109 Link |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2012) "Kırsal Turizm Kapsamında Yöre Halkının Kalkındırılması Erzurum Örneği", Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 14 (22) pp. 61-74 Link |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2019) "Bişkek Halkının Helal Konseptli Otel Niteliklerine İlişkin Düşünceleri ve Bu Otelleri Tercih Etme Durumları", V. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Taraz, Kazakistan, (Aralık 2019) |
AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD) , (pp. 416-423), Gaziantep, (Aralık 2019) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "Etkili Destinasyon Yönetimi Açısından Kastamonu İlçe Belediyeleri Bilgi Kaynaklarında Değinilen Gastronomik Unsurların Tespiti", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD) , (pp. 424-439), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2019) "Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Resmi Web Sitelerinde Yer Alan Bölgesel Turizm Değerlerine İlişkin Bilgilerin Karşılaştırılması", V. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Taraz, Kazakistan, (Aralık 2019) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2019) "Yerel Yönetimlerin Turistik Çekiciliklere İlişkin Bilgi Kaynakları Arasındaki Farklılığın Değerlendirilmesi", V. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Taraz, Kazakistan, (Aralık 2019) |
ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2019) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 49-54), (Temmuz 2019) |
AKKUŞ, Ç., ŞİMŞEK, A. (2019) "Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 45-48), (Temmuz 2019) |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2019) "Kastamonu’nun Önemli İnanç Turizmi Merkezlerinin İç Turizm Pazarındaki Durumu", 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , (pp. 717-727), Antalya, Türkiye, (Mayıs 2019) |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2018) "Geleneksel Evlerin Turizme Kazandırılması: Kastamonu-Karabük/Safranbolu Karşılaştırması", 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (pp. 229-234), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2018) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2017) "Destinasyon Paydaşlarının Çevre Yönetimine İlişkin Algıları", 1st International Sustainable Tourism Congress , (pp. 9-17), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2017) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2017) "Geleneksel Erzurum Evlerinin Mimari Özellikleri ve Koruma Çalışmaları Üzerine Bir Değerlendirme", International Congress on Cultural Heritage and Tourism (ICCHT) , (pp. 182-194), Konya, Türkiye, (Kasım 2017) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., Aksakallı, Z. (2017) "Impact of Tourists’s Perceptions of Cultural Destination Competitiveness on Future Behavioral Intentions", 1st International Congress on Social Sciences (USOS) , (pp. 193), Malaga, İspanya, (Ekim 2017) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2017) "Tarihi Alanlarda Kullanılan Mobil Artırılmış Gerçeklik Uygulamalarının Değerlendirilmesi", 1st International Congress on Social Sciences (USOS) , (pp. 223-224), Malaga, İspanya, (Ekim 2017) |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G., Bayraktar, Y. (2017) "Yerel Halkın Kültürel Mirası Korumaya Katılma Konusundaki Algı ve Tutumları: Erzincan-Kemaliye Sit Alanına Yönelik Bir Araştırma", 1st International Congress on Social Sciences (USOS) , (pp. 287-288), Malaga, İspanya, (Ekim 2017) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2017) "Artırılmış Gerçekliğin Akış Deneyimine Etkisi: Hatay Arkeoloji Müzesi Örneği", 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik Kongresi (FUTOURISM) , (pp. 1387-1394), Mersin, Türkiye, (Eylül 2017) |
AKKUŞ, Ç., CENGİZ, G. (2017) "Turistik Tüketici Davranışlarını Etkileyen Bilişsel Tuzaklarin Gözlem Tekniği İle İncelenmesi", 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik Kongresi (FUTOURISM) , (pp. 564-572), Mersin, Türkiye, (Eylül 2017) |
AKKUŞ, Ç., Selçuk, G.N. (2016) "Turistik Tüketicilerin Satın Alma Karar Sürecinde Sıfır Fiyat Etkisinin Rolü", 8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , (pp. 333-334), Nevşehir, Türkiye, (Nisan 2016) |
Elmas, B., CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2013) "Erzurum İli Turizm İşletmeleri Web Sitelerinin Değerlendirilmesi", 14. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 303-322), Kayseri, Türkiye, (Kasım 2013) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2012) "Erzurum un Kırsal Turizm Potansiyeli", I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi , (pp. 971-974), Antalya, Türkiye, (Nisan 2012) |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç. (2019) "Geçmişten Günümüze Geleneksel Erzurum Evleri", İstanbul : Kriter Yayınevi, ISBN: 978-605-7890-42-9 |
CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., Selçuk, G.N. (2016) "Turizmde Staj Uygulamaları- Otel Yöneticilerinin Görüşlerinin Değerlendirilmesine Yönelik İstanbul ve Antalya İllerinde Bir Araştırma", Türkiye : Beka Medya, ISBN: 978-605-83389-0-5 |
AKKUŞ, Ç. (2018) "Toplum Temelli Turizm", Kitap: Alternatif Turizm, Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , |
AKKUŞ, Ç., Bayraktar, Y. (2018) "Evaluatıon of Rural Archıtecture Samples from Northeast Anatolıa", Kitap: Selected Studies on Rural Tourism and Development, İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 89 / 100, ISBN: 1-5275-0793-9 |
AKKUŞ, Ç. (2018) "A Promınent Destınatıon in Rural Tourısm: Erzurum", Kitap: Selected Studies on Rural Tourism and Development, İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 15 / 26, ISBN: 1-5275-0793-9 |
AKKUŞ, Ç. (2017) "Bar-İçki", Kitap: Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-975-442-987-9 |
AKKUŞ, Ç. (2017) "Menü Planlama", Kitap: Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-975-442-987-9 |
AKKUŞ, Ç. (2017) "Servis", Kitap: Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-975-442-987-9 |
AKKUŞ, Ç. (2017) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon", Kitap: Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-975-442-987-9 |
AKKUŞ, Ç. (2016) "Kat Hizmetlerinde Zemin Temizliği", Kitap: Kat Hizmetleri Yönetimi, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi AÖF Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-975-442-908-4 |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Dergi) OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 2021, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Kitap) Selected Studies on Rural Tourism and Development, 2018, Editör |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi, 2017 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2012 - 2021 | 35 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2022 | 5 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2020 - 2021 | 3 |
Gökalp Nuri Selçuk
Atatürk Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 3 |
Yusuf Bayraktar
Atatürk Üniversitesi
|
2017 - 2018 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 | 2 |
Zühal Aksakallı
Atatürk Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 2 |
Bekir Elmas
Atatürk Üniversitesi
|
2013 | 2 |
Seher Çelik Yeşil
-
|
2022 | 2 |
Göksu Demircan
-
|
2021 | 1 |
Deniz Yeşil
-
|
2022 | 1 |
Sevtap Ünal
Atatürk Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Bıçkın Temel
-
|
2022 | 1 |
Savaş Böyükyılmaz
-
|
2020 | 1 |
T Şükrü Yapraklı
-
|
2014 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78392 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33237 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2086 |
Anahtar Kelimeler | Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği, Gastronomi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 15 | 172 | 125 | 135 | 255 | 105 | 95 | 45 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 457 . | 334 . | 422 . | 411 . | 286 . | 426 . | 533 . | 580 . | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 377 . | 244 . | 326 . | 340 . | 227 . | 349 . | 444 . | 502 . | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 152 . | 57 . | 111 . | 127 . | 62 . | 143 . | 193 . | 262 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 96 . | 27 . | 57 . | 65 . | 31 . | 73 . | 109 . | 138 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 126 . | 49 . | 91 . | 98 . | 47 . | 112 . | 158 . | 203 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 30 . | 3 . | 14 . | 19 . | 2 . | 35 . | 50 . | 62 . | - | - |
Toplam Yayın | 1 | 5 | 10 | 6 | 14 | 7 | 6 | 3 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 1 | 2 | 2 | 3 | 5 | 7 | 6 | 3 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 7 | 1 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 1 | 2 | 1 | 3 | 5 | 7 | 4 | 2 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 7 | 1 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |