Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), 2020 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Pamukkale Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2012, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Pamukkale Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2012, 2017 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), 2020 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2019 |
Kongre Düzenleme, 24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 19-09-2024, 21-09-2024 |
Çalıştay, Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 15-09-2023, 17-09-2023 |
Kongre Düzenleme, 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 28-09-2023, 30-09-2023 |
Sertifika, Bulgurun Tarihi, Üretim Süreci ve Mutfaklarda Kullanımı Eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 24-07-2023, 24-07-2023 |
Kongre Düzenleme, 10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 02-06-2022, 05-06-2022 |
Seminer, Sistematik Literatür Taraması ve Bibliyometrik Analiz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 21-10-2022, 27-10-2022 |
Konuşmalarım, Bir Kariyer Meselesi, Çevrimiçi, 19-04-2022, 19-04-2022 |
Konuşmalarım, Mutfakta Alaylı ve Eğitimli Aşçı Uyumu, Çevrimiçi, 15-04-2022, 15-04-2022 |
Kongre Düzenleme, Tabiat Turizmi Sempozyumu, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 22-11-2021, 26-11-2021 |
Sertifika, Certificate of Appreciation, Online, 26-11-2020, 26-11-2020 |
Çalıştay, 14. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı-Doğa Turizmi Arama Konferansı ve Pınarbaşı Doğa Turizmi, Pınarbaşı/Kastamonu, 22-09-2019, 26-09-2019 |
Sertifika, Bölüm Birinciliği Sertifikası, Pamukkale Üniversitesi-Denizli, 07-06-2017, 07-06-2017 |
Sertifika, Yüksek Onur Belgesi, Pamukkale Üniversitesi-Denizli, 15-06-2017, 15-06-2017 |
Sertifika, Pedagojik Formasyon Sertifikası, Pamukkale Üniversitesi-Denizli, 05-07-2017, 05-07-2017 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2019-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2018-2018, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Batı Karadeniz Bölgesindeki Coğrafi İşaretli Geleneksel Yemeklerin Glütensiz Beslenme Tarzına Uygun Hale Getirilmesi Projesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Danışman , 2022-2023 |
Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Eğşisi İle Diyabet/Çölyak Hastalarına Uygun Lokum Geliştirilmesi Projesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Danışman , 2022-2023 |
Sürdürülebilir Mutfak Uygulamalarında Sebze-Meyve Kabuklarından Çeşni ve Tatlandırıcıların Geliştirilmesi Projesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Danışman , 2022-2024 |
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü BAP Proje: Araştırmacı , 2021-2022 |
Gastronomi Alanındaki Mesleki Tecrübelerinin Arttırılması ve Yaygınlaştırılmasına Yönelik Eğitim ve Altyapı Projesi BAP Proje: Araştırmacı , 2020-2021 |
Kayıt Yok |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kastamonu Yöresinde Yetişen Karakteristik Meyve ve Tıbbi Aromatik Bitki Türlerinin Duyusal Etkilerinin İncelenmesi.", 24. Ulusal Turizm Kongresi , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2024) |
SÖKMEN, A., GÜNER, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Salep Üzerine Yapılan Akademik Çalışmaların Tematik İncelemesi.", 24. Ulusal Turizm Kongresi , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2024) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Yapay Zekâ Algoritmaları Türkiye’deki Turizm Eğitimini Nasıl Yorumluyor?", 23. Ulusal Turizm Kongresi , Denizli, Türkiye, (Aralık 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022) |
SEVİM, B., GÜNER, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021) |
YILDIZ, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021) |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021) |
CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019) |
CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019) |
Kayıt Yok |
SÖKMEN, A., GÜNER, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Salep Üzerine Yapılan Akademik Çalışmaların Tematik İncelemesi", Kitap: 24. Ulusal Turizm Kongresi "Tabiat Turizmi", Kastamonu/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 729 / 740, ISBN: 978-605-254-974-2 |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kastamonu Yöresinde Yetişen Karakteristik Meyve ve Tıbbi Aromatik Bitki Türlerinin Duyusal Etkilerinin İncelenmesi", Kitap: 24. Ulusal Turizm Kongresi "Tabiat Turizmi", Kastamonu/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 58 / 69, ISBN: 978-605-254-974-2 |
GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2024) "Internet of Things (IoT)-Focused Developments in the Food and Beverage Industry", Kitap: Future Tourism Trends Volume 2, İngiltere : Emerald Publishing, Bölüm Sayfaları: 25 / 48, ISBN: 978-1-83753-971-0 |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 142 / 156, ISBN: 978-605-254-809-7 |
GÜNER, D. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Perspective", Kitap: Gastronomy Attractions andPractices in Tourism, Almanya : Published by Peter Lang GmbH, Berlin, Deutschland, Bölüm Sayfaları: 0 / 0, ISBN: 978-3-631-90526-5 |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Perspective", Kitap: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Berlin/Almanya : Peter Lang GmbH, Berlin, Deutschland, Bölüm Sayfaları: 107 / 120, ISBN: 978-3-631-90526-5 |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2023) "2023 yılı gastronomi şehri adayı Kastamonu ve İnebolu’nun yeri", Kitap: Geçmişten Geleceğe İnebolu Tarih, Arkeoloji, Kültür ve Ekonomi, Ankara/Türkiye : Berikan Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 339 / 344, ISBN: 123456 |
GÜNER, D., ŞİMŞEK, A. (2022) "Mantar Turizmi (Myco-Tourism)", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar-2, Konya/Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 7 / 19, ISBN: 978-605-196-853-7 |
GÜNER, D., KOÇ, D.E. (2022) "Diaspora Turizmi", Kitap: Örnek Olaylarla Niş Turizm, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 128 / 151, ISBN: 978-605-254-591-1 |
GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2020) "Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler", Kitap: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Konya/Türkiye : Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Bölüm Sayfaları: 1 / 12, ISBN: 978-605-389-368-4 |
Olum, E., GÜNER, D. (2020) "Gıda Endüstrisinde Sürdürülebilirlik", Kitap: Gıda Mühendisliğine Giriş, Ankara/Türkiye : NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: 405 / 432, ISBN: 978-605-033-148-6 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2024 | 15 |
Emel Çirişoğlu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
|
2020 - 2024 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
-
|
2021 | 2 |
-
|
2024 | 2 |
-
|
2024 | 2 |
Emine Olum
İstanbul Medipol Üniversitesi
|
2020 | 2 |
-
|
2021 | 1 |
-
|
2022 | 1 |
-
|
2022 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
Mustafa Aksoy
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Fügen Özkaya
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Enes Güleç
-
|
2021 | 1 |
Nurşah Siner
-
|
2022 | 1 |
Tansu Akbıyuk
-
|
2022 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 20 | 99 | 105 | 138 | 133 | 101 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | 524 . | 430 . | 521 . | 487 . | 472 . | 273 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | 460 . | 355 . | 431 . | 411 . | 392 . | 215 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | 229 . | 146 . | 186 . | 193 . | 132 . | 81 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | 100 . | 72 . | 88 . | 90 . | 83 . | 46 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | 133 . | 76 . | 102 . | 100 . | 72 . | 42 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | 192 . | 116 . | 153 . | 149 . | 96 . | 63 . |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 4 | 8 | 7 | 7 | 5 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 5 | 3 | 2 | 1 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 2 | 2 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 3 | 2 | 3 | 2 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 1 | 1 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 5 | 0 | 1 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 2 | 2 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 3 | 1 | 2 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 |