Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 05 Mart 20, 2017 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği |
2022-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2015-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2017-2018, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Fatıma Çelikahmetoğlu, Yüksek Lisans, Sultani üzüm ile zenginleştirilmiş yoğurtların bazı özelliklerinin araştırılması, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Gizem Musaoğlu, Yüksek Lisans, Ala erik ve üryani erik takviyesiyle üretilen dondurmaların bazıözelliklerinin karşılaştırılması, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Dilek Özdemir, Yüksek Lisans, Kastamonu ilindeki süt toplama merkezlerinden temin edilen sütlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kalitesinin tespiti, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Serap Aydın, Yüksek Lisans, Tereyağının bazı özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine taşköprü sarımsağı ve sentetik antioksidan ilavesinin etkileri, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2018, (Asıl Danışman) |
2023-2024, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2023-2024, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2023-2024, Süt Teknolojisi, Lisans |
2023-2024, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2023-2024, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2023-2024, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
2023-2024, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2022-2023, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2022-2023, İşletmede Mesleki Eğitim, Lisans |
2022-2023, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2022-2023, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2022-2023, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
2022-2023, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2022-2023, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi II, Lisans |
2022-2023, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi I, Lisans |
2022-2023, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Süt Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2022-2023, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2022-2023, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2021-2022, Süt Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2021-2022, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi I, Lisans |
2020-2021, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Taşınım Olayları, Lisans |
2020-2021, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi II, Lisans |
2020-2021, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2020-2021, Kütle Transferi, Lisans |
2020-2021, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi I, Lisans |
2020-2021, Süt Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2019-2020, Taşınım Olayları, Lisans |
2019-2020, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2019-2020, Bitirme Projesi II, Lisans |
2019-2020, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2019-2020, Kütle Transferi, Lisans |
2019-2020, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2019-2020, Bitirme Projesi I, Lisans |
2019-2020, Süt Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2018-2019, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2018-2019, Taşınım Olayları, Lisans |
2018-2019, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Biyoteknoloji, Lisans |
2018-2019, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2018-2019, Kütle Transferi, Lisans |
2018-2019, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Süt Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2018-2019, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
2017-2018, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2017-2018, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
2017-2018, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2017-2018, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2016-2017, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2016-2017, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
2016-2017, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
2016-2017, Kütle Transferi, Lisans |
2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2016-2017, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
2016-2017, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2016-2017, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2015-2016, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
2015-2016, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
2015-2016, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
2015-2016, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans |
2015-2016, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2015-2016, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2015-2016, Besin Kimyası ve Analizleri, Lisans |
2015-2016, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2015-2016, Kütle Transferi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., BEGÜM, Ö.M., HİLAL, Y. (2024) "Chemical composition of essential oil extracted from lavender growing in Kastamonu, Türkiye", Turkish Journal of Forestry | Türkiye Ormancılık Dergisi, 25 (1) pp. 113-117 [TR Dizin] DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., BEGÜM, Ö.M., HİLAL, Y. (2024) "Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 26 (1) pp. 164-171 [TR Dizin] DOI |
MEHMET, Y., ERDİNÇ, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2023) "A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets", European Food Science and Engineering, 4 (2) pp. 41-46 DOI |
SONGÜL, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2023) "Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri", Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi, 10 (2) pp. 274-282 [TR Dizin] DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2022) "Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması", Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi, 25 (5) pp. 1146-1153 [TR Dizin] Link DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., SONGÜL, Ç., ADNAN, H.A. (2022) "Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk", SMALL RUMINANT RESEARCH, 211 (106691) [SCI Expanded] Link DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., GİZEM, M. (2022) "Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi", Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 27 (2) pp. 224-233 [TR Dizin] Link DOI |
HİLAL, D.B., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2021) "Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi", Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences, 25 (2) pp. 208-216 [TR Dizin] Link DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2021) "Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes", Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences, 8 (2) pp. 463-469 [TR Dizin] Link DOI |
SERAP, A., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2020) "Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter", EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, 122 (3) p. 1900261 [SCI] Link DOI |
DİLEK, Ö., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2020) "Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province", TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, 44 (1) pp. 118-130 [SCI Expanded] Link DOI |
İÇLİ, N., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2020) "Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes", TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, 44 (4) pp. 350-360 [SCI Expanded] Link DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., SONGÜL, Ç. (2018) "A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 43 (0) pp. 283-293 [TR Dizin] Link DOI |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., SONGÜL, Ç. (2016) "Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants", JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI, 22 (1) pp. 1-8 [SCI Expanded] Link DOI |
SONGÜL, Ç., ADNAN, H.A., ELİF, D., BÜLENT, Ç., MUSTAFA, G., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2014) "Effects of Penicillium roqueforti and whey cheese on gross composition microbiology and proteolysis of mould ripened Civil cheese during ripening", INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, 67 (4) pp. 594-603 [SCI] Link DOI |
SONGÜL, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., TUBA, E., KADİR, Ç., ADNAN, H.A. (2014) "Carotene Contents and Quality Properties of Set Type Yoghurt Supplemented with Carrot Juice and Sugar", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 38 (3) pp. 1155-1163 [SCI] Link DOI |
SONGÜL, Ç., ELİF, D., ADNAN, H.A., MUSTAFA, G., BÜLENT, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2013) "Effect of Penicillium roqueforti and incorporation of whey cheese on volatile profiles and sensory characteristics of mould ripened Civil cheese", INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, 66 (4) pp. 512-526 [SCI] Link DOI |
SONGÜL, Ç., ENGİN, G., ADNAN, H.A., ELİF, D., MUSTAFA, G., BÜLENT, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2012) "Chemical and microbiological status and volatile profiles of mouldy Civil cheese a Turkish mould ripened variety", INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 47 (11) pp. 2405-2412 [SCI] Link DOI |
SONGÜL, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2012) "Yağ asitlerinin sağlık ve beslenme üzerine etkileri", Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, 5 (2) pp. 133-137 |
SONGÜL, Ç., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2012) "Yağ Asitlerinin Sağlık ve Beslenme Üzerine Etkilerine Genel Bir Bakış", Akademik Gıda, 10 (1) pp. 103-113 [TR Dizin] |
Gül, L.B., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2024) "Antibacterial and Antioxidant Activity of Cardamom (Elettaria cardamomum) Essential Oil", 5th International Conference on Advanced Engineering Technologies , (pp. 919-924), Bayburt, Türkiye, (Ekim 2024) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., GÜNEY, K. (2024) "Chemical Composition of Cardamom Essential Oil", 3. Bilsel International Truva Scientific Researches and Innovation Congress , (pp. 1126-1133), Çanakkale, Türkiye, (Haziran 2024) |
Gökmen, M., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2024) "Effects of Kefir on Nutrition and Health", 3. Bilsel International Truva Scientific Researches and Innovation Congress , (pp. 1134-1146), Çanakkale, Türkiye, (Haziran 2024) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2023) "Bitki Bazlı Fonksiyonel Bir Yan Ürün: Aquafaba", I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi , (pp. 146-150), Türkistan, Kazakistan, (Aralık 2023) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2023) "Gıdaların Korunmasında Güçlü Bir Alternatif: Bakteriyosinler", I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi , (pp. 161-167), Türkistan, Kazakistan, (Aralık 2023) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye", 5th International Non-Wood Forest Products Symposium , (pp. 68), Bartın, Türkiye, (Kasım 2023) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "Healing from Nature: An Overview of Adaptogens", 5th International Non-Wood Forest Products Symposium , (pp. 117), Bartın, Türkiye, (Kasım 2023) |
Yıldız, H., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2021) "Determination of Chemical Composition of Dill Seed Essential Oil", International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants , Malatya, Türkiye, (Aralık 2021) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Musaoğlu, G. (2020) "Dondurma üretiminde kullanılan maddeler ve fonksiyonel bir gıda olarak meyveli dondurma", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , (pp. 202-207), Ankara, Türkiye, (Haziran 2020) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Çelikahmetoğlu, F. (2020) "Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinlerin önemi ve Türkiye’deki durum", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , (pp. 208-213), Ankara, Türkiye, (Haziran 2020) |
Yıldız, H., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2019) "Natural Sweeteners as Food Additives", 2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences , (pp. 406-411), Antalya, Türkiye, (Aralık 2019) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Yıldız, H. (2019) "Some Pathogenic Bacteria in Raw Milk and Products", 2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences , (pp. 412-417), Antalya, Türkiye, (Aralık 2019) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2019) "Food Allergy and Some Foods Known to Cause AllergicReactions", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport , (pp. 903-908), Ankara, Türkiye, (Ekim 2019) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2019) "Food Safety and Foodborne Hazards", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport , (pp. 898-902), Ankara, Türkiye, (Ekim 2019) |
Özdemir, D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2018) "Kastamonu’daki Süt Toplama Merkezlerinden EldeEdilen Sütlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi", Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , (pp. 438-439), Ankara, Türkiye, (Eylül 2018) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2018) "Comparison of Antioxidant Effects of Taşköprü Garlic With Its Stalks And Clove Shells", International Congress On Engineering And Life Science , (pp. 290-293), Kastamonu, Türkiye, (Mayıs 2018) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Uraylı, S. (2018) "Effects of Addition Taşköprü Garlic and Synthetic Antioxidant on Some Properties and Oxidation Stability of Butter", International Congress On Engineering And Life Science , (pp. 243), Kastamonu, Türkiye, (Mayıs 2018) |
İÇLİ, N., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2018) "The Comparison of Antioxidant Characteristics of Traditional Dough Tarhana of Kastamonu and Tarhana’s From Other Regions.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (pp. 86), Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018) |
IŞIK, F., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2017) "Anne sütü, hayvan sütleri ve bebek mamalarının poliamin içeriklerinin karşılaştırılması", II. International Academic Research Congress , (pp. 702), Antalya, Türkiye, (Kasım 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Çakmakçı, S. (2017) "A comparative study on some properties and oxidation stability during storage of butter produced from different animals’ milk: An update.", 15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life , (pp. 237), Uppsala, İsveç, (Ağustos 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Çakmakçı, S., Hayaloğlu, A.A. (2017) "Volatile profiles during storage of butter produced from different animals’ milk.", 15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life. , (pp. 186), Uppsala, İsveç, (Ağustos 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2017) "An Overview of Dietary Fiber In Terms of Food Technology", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (pp. 720), Nevşehir, Türkiye, (Haziran 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2017) "Total Phenolic Compounds, Total Flavonoid Substances and Total Antioxidant Capacity of Kastamonu Garlic", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (pp. 721), Nevşehir, Türkiye, (Haziran 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Özdemir, D. (2017) "Kastamonu İlindeki Süt Toplama Merkezlerine Genel Bir Bakış ve Bazı Merkezlerden Temin Edilen Sütlerin Ana Besin Öğeleri Miktarları", 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (pp. 51), Ankara, Türkiye, (Mayıs 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2017) "Volatile Oil Composition of Kastamonu-Taşköprü Garlic", 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants-Natural and Healthy Life , (pp. 160), Konya, Türkiye, (Nisan 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Özdemir, D. (2017) "Çiğ Sütte Hijyen", Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , (pp. 102), Kastamonu, Türkiye, (Mart 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2017) "Kastamonu-Üryani Erik’in Toplam Antioksidan Kapasitesi, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde Miktarı", Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , (pp. 103), Kastamonu, Türkiye, (Mart 2017) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Buyurukcu, S. (2016) "Kastamonu daki Özel Bir Okulda Yaş ve Cinsiyet Gruplarına Göre Öğrencilerin Obezite Durumlarının İncelenmesi", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress , (Kasım 2016) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Aydın, S. (2016) "Sarımsağın Antioksidan Özelliği", I. International Academic Research Congress , (Kasım 2016) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Özdemir, D. (2016) "Süt Toplama Merkezlerinde HACCP", I. International Academic Research Congress , (Kasım 2016) |
İÇLİ, N., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2016) "Turgutlu da Yetiştirilen Çekirdeksiz Sultani Üzüm de Fenolik Bileşikler Antioksidan Kapasite ve Pestisit Kalıntı Miktarının Tespiti", Uluslararası Turgutlu Sempozyumu , (pp. 70), Manisa, Türkiye, (Kasım 2016) |
DEĞERMENCİ, G.D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., ŞENER, N., YETGİN, S. (2016) "Taşköprü sarımsağı sapları ile boya adsorpsiyonu", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress , Adana, Türkiye, (Ekim 2016) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2016) "The Importance of Mycotoxins in Dairy Products", 2nd International Congress of Forensic Toxicology , (Haziran 2016) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Şimşek, E., Çakmakçı, S. (2015) "Erzincan Kemah Cheese Halva and Its Physical Chemical and Sensory Properties", The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , (Eylül 2015) |
Çakmakçı, S., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Şimşek, E. (2015) "The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese", The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , (Eylül 2015) |
Çakmakçı, S., Dağdemir, E., Hayaloğlu, A.A., Gürses, M., Çetin, B., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2012) "Potansiyel Küflü Peynirimiz Bir Penicillium roqueforti Suşu ile Olgunlaştırılan Civil Peynirlerde Proteoliz Mikrobiyolojik Durum ve Uçucu Bileşenler", Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Türkiye, (Kasım 2012) |
Çakmakçı, S., Gündoğdu, E., Dağdemir, E., Hayaloğlu, A.A., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2012) "Küflü Civil Peynirin Kimyasal Komposizyonu ve Uçucu Aroma Bileşenleri", III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Türkiye, (Mayıs 2012) |
Çakmakçı, S., Çetin, B., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Hayaloğlu, A.A. (2011) "Chemistry Microbiology and volatile profiles of butter made using cream or yoğurt in Turkey", 9 th Euro Fed Lipid Congress , (Eylül 2011) |
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Çakmakçı, S., Dağdemir, E. (2010) "Researches based on fat constants for determination of alduteration of butter by margarin", 11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology , (Ekim 2010) |
Çakmakçı, S., Erkaya, T., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., Çebi, K. (2010) "The effect of carrot juice and sugar on some quality properties of yogurt during the storage period", 11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology , (Ekim 2010) |
Çakmakçı, S., Dağdemir, E., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2008) "Civil Peynir ve Bazı Özellikleri", II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Türkiye, (Mayıs 2008) |
Kayıt Yok |
Yıldız, H., Çakır, Ö., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2021) "ANTİBİYOTİK KULLANIMI, ANTİMİKROBİYAL DİRENÇ VE DİRENÇLE MÜCADELEDE PROBİYOTİK TERAPİ YAKLAŞIMI", Kitap: TOHUMDAN SOFRAYA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TARIMSAL KAYNAK TÜKETİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER, Ankara/Türkiye : Iksad International Publishing House, Bölüm Sayfaları: 297 / 325, ISBN: 978-625-8061-42-0 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Alınteri Zirai Bilimler Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, 2016 |
Üye, GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2006- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
ÇAKMAKÇI SONGÜL
Atatürk Üniversitesi
|
2008 - 2023 | 20 |
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi
|
2011 - 2022 | 9 |
Hilal Yıldız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 8 |
Elif Dağdemir
Atatürk Üniversitesi
|
2008 - 2014 | 7 |
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi
|
2011 - 2014 | 5 |
ÖZEN MÜRÜVVET BEGÜM
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 4 |
GÜRSES MUSTAFA
Atatürk Üniversitesi
|
2012 - 2014 | 4 |
Dilek Özdemir
-
|
2016 - 2018 | 4 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 - 2020 | 3 |
Engin Gündoğdu
Gümüşhane Üniversitesi
|
2012 | 2 |
ERKAYA TUBA
Atatürk Üniversitesi
|
2010 - 2014 | 2 |
Kadir Çebi
Erzincan Üniversitesi
|
2010 - 2014 | 2 |
Eren Şimşek
-
|
2015 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
-
|
2024 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Latife Betül Gül
-
|
2024 | 1 |
Özlem Çakır
-
|
2021 | 1 |
AYDIN SERAP
-
|
2020 | 1 |
ÇELİK ERDİNÇ
-
|
2023 | 1 |
DİNÇ BETÜL HİLAL
-
|
2021 | 1 |
Fatıma Çelikahmetoğlu
-
|
2020 | 1 |
Gizem Musaoğlu
-
|
2020 | 1 |
Mervenur Gökmen
-
|
2024 | 1 |
MUSAOĞLU GİZEM
-
|
2022 | 1 |
ÖZDEMİR DİLEK
-
|
2020 | 1 |
Serap Aydın
-
|
2016 | 1 |
Serap Uraylı
-
|
2018 | 1 |
Sinan Buyurukcu
-
|
2016 | 1 |
YILMAZ MEHMET
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50706 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25013 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1542 |
Anahtar Kelimeler | Süt Teknolojisi, Gıda Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 10 | 80 | 42 | 40 | 40 | 170 | 80 | 80 | 60 | 49 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 654 . | 579 . | 671 . | 630 . | 617 . | 447 . | 604 . | 617 . | 607 . | 442 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 465 . | 402 . | 488 . | 454 . | 461 . | 290 . | 458 . | 458 . | 482 . | 337 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 221 . | 152 . | 224 . | 178 . | 202 . | 95 . | 177 . | 198 . | 187 . | 129 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 2 | 7 | 9 | 5 | 4 | 5 | 4 | 3 | 6 | 5 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 2 | 6 | 9 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 |
Makale (SCI) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 2 | 6 | 8 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |