| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, YÖKDİL, 67, 05 Mart 20, 2017 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği |
| 2022-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2015-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2017-2018, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2016-2018, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2025-2026, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2025-2026, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2025-2026, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
| 2025-2026, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2025-2026, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2025-2026, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2024-2025, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Beslenme İlkeleri, Lisans |
| 2024-2025, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2024-2025, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
| 2024-2025, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2024-2025, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2024-2025, Bitirme Projesi I, Lisans |
| 2024-2025, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2023-2024, Kütle Transferi, Lisans |
| 2023-2024, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
| 2023-2024, Beslenme İlkeleri, Lisans |
| 2023-2024, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Meyve-Sebze Teknolojisii, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2023-2024, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2023-2024, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2023-2024, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
| 2023-2024, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, Beslenme İlkeleri, Lisans |
| 2022-2023, İşletmede Mesleki Eğitim, Lisans |
| 2022-2023, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2022-2023, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
| 2022-2023, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
| 2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2022-2023, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2022-2023, Bitirme Projesi II, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
| 2022-2023, Bitirme Projesi I, Lisans |
| 2022-2023, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2022-2023, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2022-2023, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2021-2022, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2021-2022, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2021-2022, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2021-2022, Bitirme Projesi I, Lisans |
| 2020-2021, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Taşınım Olayları, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2020-2021, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
| 2020-2021, Bitirme Projesi II, Lisans |
| 2020-2021, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2020-2021, Kütle Transferi, Lisans |
| 2020-2021, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2020-2021, Bitirme Projesi I, Lisans |
| 2020-2021, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2019-2020, Taşınım Olayları, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2019-2020, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
| 2019-2020, Bitirme Projesi II, Lisans |
| 2019-2020, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2019-2020, Kütle Transferi, Lisans |
| 2019-2020, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
| 2019-2020, Bitirme Projesi I, Lisans |
| 2019-2020, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
| 2018-2019, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Taşınım Olayları, Lisans |
| 2018-2019, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2018-2019, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
| 2018-2019, Biyoteknoloji, Lisans |
| 2018-2019, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2018-2019, Kütle Transferi, Lisans |
| 2018-2019, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2018-2019, Süt Teknolojisi, Lisans |
| 2018-2019, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2018-2019, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
| 2017-2018, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
| 2017-2018, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2017-2018, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
| 2017-2018, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
| 2016-2017, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2016-2017, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
| 2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
| 2016-2017, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
| 2016-2017, Kütle Transferi, Lisans |
| 2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
| 2016-2017, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
| 2016-2017, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
| 2016-2017, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2015-2016, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
| 2015-2016, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
| 2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
| 2015-2016, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
| 2015-2016, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2015-2016, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
| 2015-2016, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
| 2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
| 2015-2016, Besin Kimyası ve Analizleri, Lisans |
| 2015-2016, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
| 2015-2016, Kütle Transferi, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| (Ulusal - Bilimsel Dergi) Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 2017 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Alınteri Zirai Bilimler Dergisi, 2017 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, 2016 |
| Üye, GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2006- |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Songül Çakmakçı
|
2008 - 2023 | 20 |
|
Hayaloğlu Ali Adnan
|
2011 - 2022 | 9 |
|
Yıldız Hilal
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 8 |
|
Elif Dağdemir
|
2008 - 2014 | 7 |
|
Çetin Bülent
|
2011 - 2014 | 5 |
|
Mürüvvet Begüm Özen
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 4 |
|
Gürses Mustafa
|
2012 - 2014 | 4 |
|
Dilek Özdemir
-
|
2016 - 2018 | 4 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 - 2020 | 3 |
|
Mervenur Gökmen
-
|
2024 - 2025 | 3 |
|
Gündoğdu Engin
|
2012 | 2 |
|
Tuba Erkaya
|
2010 - 2014 | 2 |
|
Çebi Kadir
Erzincan Üniversitesi
|
2010 - 2014 | 2 |
|
Eren Şimşek
-
|
2015 | 2 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 | 1 |
|
Latife Betül Gül
-
|
2024 | 1 |
|
Özlem Çakır
-
|
2021 | 1 |
|
Aydın Serap
-
|
2020 | 1 |
|
Çelik Erdinç
-
|
2023 | 1 |
|
Dinç Betül Hilal
-
|
2021 | 1 |
|
Fatıma Çelikahmetoğlu
-
|
2020 | 1 |
|
Gizem Musaoğlu
-
|
2020 | 1 |
|
Musaoğlu Gizem
-
|
2022 | 1 |
|
Özdemir Dilek
-
|
2020 | 1 |
|
Serap Aydın
-
|
2016 | 1 |
|
Serap Uraylı
-
|
2018 | 1 |
|
Sinan Buyurukcu
-
|
2016 | 1 |
|
Yılmaz Mehmet
-
|
2023 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51750 |
| YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25821 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1551 |
| Anahtar Kelimeler | Süt Teknolojisi, Gıda Bilimi | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 10 | 80 | 42 | 40 | 40 | 170 | 80 | 80 | 60 | 49 | 60 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 651 . | 575 . | 667 . | 622 . | 617 . | 445 . | 615 . | 630 . | 613 . | 608 . | 386 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 467 . | 396 . | 492 . | 458 . | 456 . | 295 . | 467 . | 467 . | 487 . | 484 . | 287 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 221 . | 156 . | 219 . | 171 . | 202 . | 97 . | 178 . | 202 . | 194 . | 191 . | 100 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| Toplam Yayın | 2 | 7 | 9 | 5 | 4 | 5 | 4 | 3 | 6 | 5 | 3 |
| Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 0 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Toplam Bildiri | 2 | 6 | 9 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 | 2 |
| Makale (SCI) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Bildiri (Uluslararası) | 2 | 6 | 8 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 | 2 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |