Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2005, 2009 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 05 Mart 20, 2017 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği |
2022-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2015-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2017-2018, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2023-2024, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2023-2024, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2023-2024, Süt Teknolojisi, Lisans |
2023-2024, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2023-2024, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2023-2024, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
2023-2024, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2022-2023, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2022-2023, İşletmede Mesleki Eğitim, Lisans |
2022-2023, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2022-2023, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2022-2023, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Lisans |
2022-2023, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2022-2023, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi II, Lisans |
2022-2023, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi I, Lisans |
2022-2023, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Süt Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2022-2023, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2022-2023, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2021-2022, Süt Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2021-2022, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi I, Lisans |
2020-2021, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Taşınım Olayları, Lisans |
2020-2021, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi II, Lisans |
2020-2021, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2020-2021, Kütle Transferi, Lisans |
2020-2021, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi I, Lisans |
2020-2021, Süt Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2019-2020, Taşınım Olayları, Lisans |
2019-2020, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Temel Duyusal Analiz Yöntemleri, Lisans |
2019-2020, Bitirme Projesi II, Lisans |
2019-2020, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2019-2020, Kütle Transferi, Lisans |
2019-2020, Süt Endüstrisinde Starter Kültürler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Hazır Yemek Üretim Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Fonksiyonel Gıdalar, Lisans |
2019-2020, Bitirme Projesi I, Lisans |
2019-2020, Süt Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2018-2019, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2018-2019, Taşınım Olayları, Lisans |
2018-2019, Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Meyve-Sebze Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Biyoteknoloji, Lisans |
2018-2019, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2018-2019, Kütle Transferi, Lisans |
2018-2019, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
2018-2019, Süt Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2018-2019, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
2017-2018, Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları, Yüksek Lisans |
2017-2018, Toplam Kalite Yönetimi, Lisans |
2017-2018, İşletme Sanitasyonu, Lisans |
2017-2018, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2016-2017, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2016-2017, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
2016-2017, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
2016-2017, Kütle Transferi, Lisans |
2016-2017, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2016-2017, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
2016-2017, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2016-2017, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2015-2016, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon, Yüksek Lisans |
2015-2016, Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasotikler, Yüksek Lisans |
2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı II, Lisans |
2015-2016, Besin Kontrolü Mevzuatı, Lisans |
2015-2016, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans |
2015-2016, Beslenme ve Sağlık, Yüksek Lisans |
2015-2016, Gıdalarda Duyusal Analiz Metodları, Yüksek Lisans |
2015-2016, Toplu Beslenme Sistemleri Stajı I, Lisans |
2015-2016, Besin Kimyası ve Analizleri, Lisans |
2015-2016, Beslenme ve Sanitasyon, Lisans |
2015-2016, Kütle Transferi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Alınteri Zirai Bilimler Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, 2016 |
Üye, GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2006- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
ÇAKMAKÇI SONGÜL
![]() |
2008 - 2023 | 20 |
![]()
Ali Adnan Hayaloğlu
![]() |
2011 - 2022 | 9 |
![]()
Hilal Yıldız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 8 |
![]()
DAĞDEMİR ELİF
![]() |
2008 - 2014 | 7 |
![]()
Bülent Çetin
![]() |
2011 - 2014 | 5 |
![]()
Mürüvvet Begüm Özen
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 4 |
![]()
GÜRSES MUSTAFA
![]() |
2012 - 2014 | 4 |
![]()
Dilek Özdemir
-
|
2016 - 2018 | 4 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 - 2020 | 3 |
![]()
Mervenur Gökmen
-
|
2024 - 2025 | 3 |
![]()
GÜNDOĞDU ENGİN
![]() |
2012 | 2 |
![]()
Tuba Erkaya
![]() |
2010 - 2014 | 2 |
![]()
ÇEBİ KADİR
Erzincan Üniversitesi
|
2010 - 2014 | 2 |
![]()
Eren Şimşek
-
|
2015 | 2 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 | 1 |
![]()
Latife Betül Gül
-
|
2024 | 1 |
![]()
Özlem Çakır
-
|
2021 | 1 |
![]()
AYDIN SERAP
-
|
2020 | 1 |
![]()
ÇELİK ERDİNÇ
-
|
2023 | 1 |
![]()
DİNÇ BETÜL HİLAL
-
|
2021 | 1 |
![]()
Fatıma Çelikahmetoğlu
-
|
2020 | 1 |
![]()
Gizem Musaoğlu
-
|
2020 | 1 |
![]()
MUSAOĞLU GİZEM
-
|
2022 | 1 |
![]()
ÖZDEMİR DİLEK
-
|
2020 | 1 |
![]()
Serap Aydın
-
|
2016 | 1 |
![]()
Serap Uraylı
-
|
2018 | 1 |
![]()
Sinan Buyurukcu
-
|
2016 | 1 |
![]()
YILMAZ MEHMET
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51092 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25439 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1544 |
Anahtar Kelimeler | Süt Teknolojisi, Gıda Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 10 | 80 | 42 | 40 | 40 | 170 | 80 | 80 | 60 | 49 | 60 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 650 . | 581 . | 667 . | 624 . | 617 . | 442 . | 614 . | 629 . | 615 . | 611 . | 339 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 464 . | 397 . | 493 . | 460 . | 460 . | 294 . | 465 . | 468 . | 490 . | 483 . | 245 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 221 . | 156 . | 218 . | 172 . | 202 . | 97 . | 178 . | 202 . | 194 . | 194 . | 86 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 2 | 7 | 9 | 5 | 4 | 5 | 4 | 3 | 6 | 5 | 3 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 2 | 6 | 9 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 | 2 |
Makale (SCI) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 2 | 6 | 8 | 4 | 4 | 2 | 1 | 0 | 4 | 3 | 2 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |