Trabzon'da doğmuştur. Lise öğrenimini Trabzon Lisesi'nde tamamlamıştır. 2011 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünden mezun olmuştur. 2015 yılında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı'ndan yüksek lisans derecesini almıştır. 2022 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı'nda doktora eğitimini tamamlamıştır. Turizm sektöründe orta düzey yönetici pozisyonlarında görev almıştır. 2017-2022 yıllarında Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tam zamanlı Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. 2022 yılında Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde Dr. Öğr. Üyesi olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.
Turizm İşletmeciliği bilim uzmanı olarak "Girişimcilik", "Turizm İşyeri Açma ve Çalıştırma" belgelerine sahip; yönetim alanında "Stratejik Yönetim", "INNIVATIC Yenilikçi Düşünce ile Yöneticiliğin Liderlik Teknikleri" alanlarında eğitim almış; Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü mezunu bir doktor olarak "ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi", "ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi", "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Eğitimi", "Aşçılık ve Pastacılık Eğitimcinin Eğitimi", "Pastacılık/Ekmekçilik Eğitimi" ve doktora uzmanlığı ile ilgili pek çok spesifik çalışma alanlarında (Çikolata ayağımı, Makaron Yapımı, Osmanlı Şerbeti Yapımı vd) eğitimler almıştır. Ulusal haber ajanslarında haberi yapılan "Hayata Sarıl" sosyal sorumluluk projesi ile "Eğitim Desteği", "İdil Deştedara İlkokulu İçin Yardım Kampanyası", "Kitap Kardeşliği", "Evsizlere Çorba Dağıtımı" gibi Sosyal Sorumluluk projelerinin liderliğini ve yürütücülüğünü yapmış; "Çanakkale Şehitlerini Anma", "2020 Sağlık Çalışanlarına Minnet, Teşekkür ve Yeni Yıl Tebriği" sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmiştir. Ek olarak, ana akım medya kanallarında yer alan, düşük maliyetle "Ramazan Pidesi Hazırlama Teknikleri" ile "Osmanlı Şerbeti Yapım Teknikleri"ni ilgili TV izleyicilerine aktarmıştır. Ayrıca ulusal haber ajanslarında da habere yer verilmiştir. Haber değeri taşıyan ve merak uyandırıcı bulunan "Sürdürülebilir Gıda Hareketi Kapsamında Restoranlarda Yerel Ürün Kullanımı" adlı çalışması ulusal haber ajanslarında yer almıştır. 20'ye yakın kitap bölümü ile eğitime katkıda bulunan Elif Zeynep Özer'in alana katkıda bulunan ve sektörel farkındalık oluşturabilecek pek çok bilimsel çalışması bulunmaktadır. Elif Zeynep Özer, Türkiye'deki Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü doktora eğitimini tamamlayan ilk 50 doktor arasında yer almaktadır.
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2017, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2015 |
Lisans, Türkiye, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2005, 2011 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2017, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2012, 2015 |
Lisans, Türkiye, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr., 2005, 2011 |
Elif Zeynep ÖZER, Doktora, Hitit ve Orta Anadolu mutfak kültürlerinin analojisi üzerine gastroarkeolojik bir araştırma, Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2022 |
Elif Zeynep ÖZER, Yüksek Lisans, Marka konumlandırmada sosyal sorumluluk kampanyalarının etkisi: İstanbul ilindeki zincir restoran işletmelerinde bir araştırma, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği, 2015 |
İngilizce, YÖKDİL, 55, 2017 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2017-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2017-2017, Öğretim Görevlisi, Yarı Zamanlı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2022-2022, Program Başkanı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye |
2022-2024, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2020-2022, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2024-2025, Destinasyon Gastronomisi, Lisans |
2024-2025, Özel Beslenme Türleri, Lisans |
2024-2025, Türk Mutfağı, Lisans |
2024-2025, Gıda ve Kültür, Yüksek Lisans |
2023-2024, Türk Mutfağı, Lisans |
2023-2024, Artizan Çikolatacılık, Lisans |
2023-2024, Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık, Lisans |
2023-2024, İçecekler, Lisans |
2023-2024, Seminer, Yüksek Lisans |
2023-2024, Gastronomi ve Sanat, Yüksek Lisans |
2023-2024, Gıda ve Kültür, Yüksek Lisans |
2023-2024, Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri, Lisans |
2023-2024, Dünya Mutfakları, Lisans |
2022-2023, Tatlı, Pasta ve Hamur işleri, Lisans |
2022-2023, Dünya Mutfakları, Lisans |
2022-2023, Sağlık Turizmi ve Gastronomi İlişkisi, Yüksek Lisans |
2022-2023, Bitirme Çalışması-II, Lisans |
2022-2023, Gıda ve Kültür, Yüksek Lisans |
2022-2023, Deniz Mahsulleri, Lisans |
2022-2023, İçecekler, Lisans |
2022-2023, Artizan Çikolatacılık, Lisans |
2022-2023, Türk Mutfağı, Lisans |
2021-2022, Türk ve Dünya Mutfakları, Lisans |
2021-2022, Mesleki Uygulamalar II, Ön Lisans |
2021-2022, Yiyecek İçecek Maliyeti, Ön Lisans |
2021-2022, İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik, Lisans |
2021-2022, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Lisans |
2021-2022, Miksoloji, Lisans |
2021-2022, Yemek ve Kültürel Antropoloji, Lisans |
2021-2022, Servis Teknikleri ve Görgü Kuralları, Lisans |
2021-2022, Gastronomiye Giriş, Lisans |
2021-2022, Mutfak Tarihi ve Kültürü, Ön Lisans |
2020-2021, Miksoloji, Lisans |
2020-2021, Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Gastroturizm, Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek Maliyeti, Ön Lisans |
2020-2021, Türk ve Dünya Mutfakları, Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Lisans |
2020-2021, Restoran Tasarımı ve Yöneticiliği, Lisans |
2020-2021, Ekolojik Gastronomi, Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek Servisi, Ön Lisans |
2020-2021, Gastronomiye Giriş, Lisans |
2020-2021, Gastronomi Kültür ve Turizm, Lisans |
2019-2020, Gastroturizm, Lisans |
2019-2020, Mutfak Tarihi ve Kültürü, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Lisans |
2019-2020, Miksoloji, Lisans |
2019-2020, Gastronomiye Giriş, Lisans |
2019-2020, Ekolojik Gastronomi, Lisans |
2019-2020, Yiyecek İçecek Servisi, Ön Lisans |
2019-2020, Şarap Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Gastronomi Kültür ve Turizm, Lisans |
2018-2019, Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü, Lisans |
2018-2019, Mutfak Terminolojisi, Lisans |
2018-2019, Miksoloji, Lisans |
2018-2019, Sosyal Medya Uygulamaları, Lisans |
2018-2019, Turizm İşletmeciliği, Lisans |
2018-2019, Gastronomi, Kültür ve Turizm, Lisans |
2017-2018, Gastronomiye Giriş, Lisans |
2017-2018, Turizm Endüstrisi, Lisans |
2017-2018, Servis Teknikleri, Lisans |
2017-2018, Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi, Lisans |
2017-2018, Vejetaryenlerde Beslenme, Lisans |
2017-2018, Menü Planlama, Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü, Lisans |
2017-2018, İçeceklere Giriş, Lisans |
2017-2018, Yemek, Kültür ve Toplum, Lisans |
2016-2017, Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ÖZER, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "Sinema Filmlerinde Gastronomi Semiyolojisi (Gastronomy Semiology in Moiıon Picture Film)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2 (12) pp. 1329-1346 [TR Dizin] Link DOI |
ÖZER, E.Z., Özkaya, F. (2024) "The Hittite Analogy of Anatolian Culinary Culture: A Gastroarchaeological Research", Conservation and Management of Archaeological Sites, (0) [AHCI] Link |
ÖZER, E.Z. (2019) "Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma", Researcher, 7 (2) pp. 226-244 |
ÖZER, E.Z., Aksoy, M. (2018) "Korku Çekiciliğinin Gıda Korkusu Üzerine Etkisi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 6 (3) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI |
ÖZER, E.Z. (2016) "Marka Konumlandırmada Sosyal Sorumluluk Kampanyalarının Etkisi: İstanbul İlindeki Zincir Restoran İşletmelerinde Bir Araştırma", Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 1 (1) pp. 47-66 Link |
ÖZER, E.Z., Çavuşoğlu, F. (2014) "Rekreasyonel Bir Faaliyet Olarak Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizme Etkisi", International Journal of Science Culture and Sport, (2) pp. 191-202 Link DOI |
ÖZER, E.Z. (2020) "Taşıma Kapasitesi Kuramlarının Gastronomi Turizmi Bağlamında Değerlendirilmesi: İstanbul İli Örneği", International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism , Ankara, Türkiye, (Ekim 2020) |
ÖZER, E.Z., Demirçakmak, İ.L. (2018) "Sürdürülebilir Gıda Hareketi Kapsamında Restoranlarda Yerel Ürün Kullanımı", Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 569-574), Kocaeli, Türkiye, (Eylül 2018) |
ÖZER, E.Z., Canbolat, C. (2018) "Vegan Aktizmi Olarak Abolisyonist Tüketim", 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Kastamonu, Türkiye, (Temmuz 2018) |
ÖZER, E.Z., Özkaya, F. (2018) "Batı Sahra Altı Afrika Ülkeleri Mutfak Kültürü", 17. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Düzce, Türkiye, (Nisan 2018) |
ÖZER, E.Z., Aksoy, M. (2018) "Korku Çekiciliğinin Gıda Korkusu Üzerine Etkisi", Uluslararası Gastronomi Kongresi , (pp. 63), Türkiye, (Nisan 2018) |
ÖZER, E.Z., Özkaya, F. (2018) "Gastronominin Rekreatif Faaliyetlere Etkisi: Glütensiz Beslenen Kişiler Üzerine Bir Araştırma", Gastronomi Zirvesi , Ankara, Türkiye, (Mart 2018) |
ÖZER, E.Z., Akbaba, A. (2013) "Coğrafi İşaretlemeli Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Kırsal Turizmdeki Etkisi", İkinci Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri , Antalya, Türkiye, (Kasım 2013) |
Kayıt Yok |
ÖZER, E.Z., ÇALIŞKAN, S. (2023) "Ayurveda and Hilts Theory in the Context of the Relationship between Gastronomy and Ancient Medicine", Kitap: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 135 / 146, ISBN: 978-3-631-90526-5 |
ÖZER, E.Z., Yılmabaşar, A. (2023) "KIRIM MUTFAK KÜLTÜRÜ", Kitap: Türk Dünyası Mutfak Kültürü, Ankara/Türkiye : Nobel, Bölüm Sayfaları: 109 / 123, ISBN: 978-625-397-511-1 |
ÖZER, E.Z. (2023) "Kumpir", Kitap: TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ, Ankara/Türkiye : Nobel, Bölüm Sayfaları: 153 / 162, ISBN: 978-625-371-050-7 |
ÖZER, E.Z. (2023) "Balık Ekmek", Kitap: TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ, Ankara/Türkiye : Nobel, Bölüm Sayfaları: 143 / 152, ISBN: 978-625-371-050-7 |
ÖZER, E.Z. (2022) "Covid-19 Sürecinde Yaygın Olarak Tüketilen Gıdaların Lezzet Bağlamında İç Merkezli Gıda Faktörü Olarak Değerlendirilmesi", Kitap: Gastronomide Sistematik Araştırmalar, İstanbul/Türkiye : Oğlak Yayınları, Bölüm Sayfaları: 83 / 96, ISBN: 9789752971253 |
ÖZER, E.Z. (2021) "Mutfakta Maliyet Kontrolü", Kitap: ENDÜSTRİYEL MUTFAKLAR Kavramlar - Uygulamalar, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-439-422-5 |
ÖZER, E.Z., Küçükkömürler, S., Alyakut, Ö. (2021) "Kocaeli", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 827 / 835, ISBN: 9786052545096 |
ÖZER, E.Z. (2021) "İstanbul", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 798 / 815, ISBN: 9786052545096 |
ÖZER, E.Z., Kargiglioğlu, Ş. (2019) "Bartın: Ağda Tatlısı", Kitap: Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 473 / 477, ISBN: 978-605-254-179-1 |
ÖZER, E.Z., Özkul, E., Şengül, S. (2019) "Türk Edebiyatında Gastronomik Etkileşim, Gastronomik Deyimler, Atasözleri ve Mizah Öğeleri", Kitap: Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 85 / 106, ISBN: 9786052541623 |
ÖZER, E.Z., Özkul, E. (2019) "Yiyecek İçecek Endüstrisi", Kitap: Menü Yönetimi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 17 / 42, ISBN: 9786052541883 |
ÖZER, E.Z., Akbaba, A. (2018) "Yenilebilir Çiçekler ve Yenilebilir Böcekler", Kitap: Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 308 / 326, ISBN: 9786052323670 |
Kargiglioğlu, Ş., ÖZER, E.Z. (2018) "TOPLUMSAL ROLLER VE KADIN", Kitap: TURİZM VE KADIN, Ankara/Türkiye : DETAY YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: 3 / 14, ISBN: 9786052323717 |
ÖZER, E.Z., Akbaba, A. (2016) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Sorumluluk Uygulamaları", Kitap: Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar, Yaklaşımlar, Başarı Hikayeleri, Ankara/Türkiye : DETAY YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: 31 / 50, ISBN: 9786059440318 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Üye, Gastronomi Akademisyenleri Derneği, 2024- |
Üye, TURİZM AKADEMİSYENLERİ DERNEĞİ, 2023- |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Korku Çekiciliğinin Gıda Korkusu Üzerine Etkisi | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
2 | Rekreasyonel Bir Faaliyet Olarak Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizme Etkisi | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
3 | TURİZM VE KADIN | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Atilla Akbaba
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi
|
2013 - 2018 | 3 |
Fügen Özkaya
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2018 - 2024 | 3 |
Mustafa Aksoy
Gazi Üniversitesi
|
2018 | 2 |
Emrah Özkul
Kocaeli Üniversitesi
|
2019 | 2 |
Şaban Kargiglioğlu
Sinop Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 2 |
-
|
2023 | 1 |
Saime Küçükkömürler
-
|
2021 | 1 |
İbrahim Levent Demirçakmak
-
|
2018 | 1 |
Fatih Çavuşoğlu
-
|
2014 | 1 |
Aysun Yılmabaşar
-
|
2023 | 1 |
Ömür Alyakut
-
|
2021 | 1 |
Cihan Canbolat
-
|
2018 | 1 |
Serkan Şengül
-
|
2019 | 1 |
Birengül Şalkamoğlu
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 55 | 0 | 117 | 120 | 5 | 80 | 40 | 160 | 65 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 449 . | - | 427 . | 424 . | 522 . | 546 . | 585 . | 445 . | 309 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 360 . | - | 354 . | 360 . | 447 . | 456 . | 509 . | 365 . | 251 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 136 . | - | 141 . | 156 . | 208 . | 205 . | 264 . | 113 . | 102 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 62 . | - | 62 . | 61 . | 109 . | 98 . | 128 . | 72 . | 59 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 126 . | - | 108 . | 126 . | 160 . | 169 . | 207 . | 79 . | 81 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 82 . | - | 73 . | 87 . | 108 . | 103 . | 125 . | 51 . | 47 . |
Toplam Yayın | 0 | 2 | 0 | 9 | 3 | 1 | 2 | 1 | 4 | 2 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
Toplam Kitap | 0 | 1 | 0 | 2 | 3 | 0 | 2 | 1 | 4 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 1 | 0 | 2 | 3 | 0 | 2 | 1 | 4 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |