Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), 2019, 2019 |
Yüksek Lisans, İngiltere, Bournemouth University {England}, Uluslararası Turizm ve Otel İşletmeciliği, , 2013, 2014 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Dış Ticaret Bölümü, 2008, 2010 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr., 2005, 2010 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), 2019, 2019 |
Yüksek Lisans, İngiltere, Bournemouth University {England}, Uluslararası Turizm ve Otel İşletmeciliği, , 2013, 2014 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Dış Ticaret Bölümü, 2008, 2010 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr., 2005, 2010 |
Emrah YAŞARSOY, Doktora, Destinasyonda markalaşma olgusu: Şanlıurfa için bir model önerisi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 86, 2018 |
İngilizce, YDS, 57, Bahar, 2015 |
İngilizce, IELTS, 6, 2013 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2015-2023, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2023-, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Nature Tourism, Lisans |
2022-2023, Basics of Economics, Lisans |
2021-2022, Basics of Economics, Lisans |
2021-2022, Nature Tourism, Lisans |
2021-2022, Turizm İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2021-2022, Toplantı ve Kongre Yönetimi, Lisans |
2021-2022, Turizm Sosyolojisi, Lisans |
2020-2021, Turizmde Güncel Konu ve Yayınlar, Lisans |
2020-2021, Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Lisans |
2020-2021, Konaklama İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Turizm İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Toplant ve Kongre Yönetimi, Lisans |
2020-2021, Uluslararası Ağırlama İşletmeciliği, Lisans |
2019-2020, Konaklama İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Etkili İletişim Teknikleri, Lisans |
2019-2020, Uluslararası Ağırlama İşletmeciliği, Lisans |
2019-2020, Toplant ve Kongre Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Turizm İşletmeleri Yönetimi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kastamonu İli Tabiat Turizmi Unsurlarının Tanıtım ve Satış Olanaklarının Araştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021 |
Kastamonu Ağırlama Sektöründe Hizmet Kalitesinin Yükseltilmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021 |
Kastamonu Köyleri Lavanta Kokacak, Kastamonu Kırsalı Lavanta Turizmiyle Kalkınacak Örnek Uygulama Projesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021 |
Kayıt Yok |
Koçoğlu, C.M., Yaşarsoy, E. (2023) "The Influence of Marketing Mix Elements on Behavioral Intentions Towards The Destination: The Case of Safranbolu", Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi, 39 (0) pp. 1-13 [TR Dizin] Link DOI ![]() ![]() ![]() |
Yaşarsoy, E., Çalışkan, G., Pamukçu, H. (2022) "The place and importance of digital reputation management in tourism establishments", Revista Turismo & Desenvolvimento, (39) pp. 41-63 Link DOI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşarsoy, E., Koç, D.E., Ulema, Ş. (2021) "Kültürel Miras Farkındalığı: Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1299-1318 [TR Dizin] DOI ![]() ![]() ![]() |
Pamukçu, H., Çalışkan, G., Yaşarsoy, E. (2021) "Coronavirus (COVID-19) and Crisis Management in Accommodation Businesses", International Journal of Hospitality and Tourism Systems, 14 (0) pp. 99-110 Link ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydoğdu, A., Yaşarsoy, E., Pamukçu, H. (2020) "The Suitability of Disabled Friendly Holiday Accommodation in Turkey: The Case of Kastamonu Hotels", Journal of Global Business Insights, 5 (1) pp. 19-32 Link DOI ![]() ![]() ![]() |
Yaşarsoy, E., Oktay, K. (2020) "Yerli Turistlerin Şanlıurfa Turizmi ile İlgili Algılarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (1) pp. 58-77 [TR Dizin] Link DOI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Küçük, O., Kara, E., Yaşarsoy, E. (2020) "Girişimcilik Düzeyi ve Eğilimi ile Sağlık Arasındaki İlişki Üzerine Bir Araştırma: Kastamonu Örneği", EUropean Journal of Managerial Research (EUJMR), 4 (7) pp. 189-213 Link ![]() |
Yaşarsoy, E., Oktay, K. (2020) "Destinasyonda Markalaşma Yolunda Şanlıurfa İçin Bir Model Önerisi", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (1) pp. 234-258 [TR Dizin] DOI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydoğdu, A., Yaşarsoy, E., Dilsiz, T. (2019) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Tüketici Doyumu: Kastamonu Örneği", Journal of Tourism Theory and Research, 5 (2) pp. 155-170 Link DOI ![]() ![]() |
Demirel, Y., Yaşarsoy, E. (2017) "Exploring Consumer Attitudes Towards Halal Products", Journal of Tourismology, 3 (1) pp. 34-43 Link ![]() ![]() ![]() |
Koçoğlu, C.M., Yaşarsoy, E. (2021) "The Role of Marketing Mix Elements in Destination Choice: The Case of Safranbolu", 4th International Scientific Conference “Restarting tourism, travel and hospitality: The day after” , (pp. 1285-1288), Selanik, Yunanistan, (Temmuz 2021) ![]() |
Yaşarsoy, E. (2021) "Balabanağa Çiftliği'nin Tabiat Turizmi Kapsamında İncelenmesi", Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu , Kastamonu, Türkiye, (Kasım 2021) ![]() |
Yaşarsoy, E., Saraç, Ö., Pamukçu, H. (2021) "Ankara'yı Ziyaret Eden Turistlerin Sokak Lezzetlerine İlişkin Tüketici Tutumları", 21. Ulusal Turizm Kongresi , Balıkesir, Türkiye, (Ekim 2021) ![]() |
Yaşarsoy, E., Mütevelli, S., Oktay, K. (2019) "Otel Yöneticilerinin Helal Turizm Algılarına Yönelik Bir Araştırma: Kastamonu Örneği", 2. Helal Turizm Kongresi , (Ağustos 2019) ![]() |
Yaşarsoy, E. (2019) "Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecekler ve Gastronomi Turizmi: Şanlıurfa Örneği", 20. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 374-380), Türkiye, (Ekim 2019) ![]() |
Aydoğdu, A., Dilsiz, T., Yaşarsoy, E. (2017) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Tüketici Doyumu: Kastamonu Örneği", 2. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , (pp. 656-662), Mersin, Türkiye, (Eylül 2017) ![]() |
Demirel, Y., Yaşarsoy, E. (2017) "The Determinatıon of Consumer Tendencies to Halal Products: A Case Study of Kastamonu", 1. Uluslararası Helâl Turizm Kongresi , (pp. 1196-1204), Antalya, Türkiye, (Temmuz 2017) ![]() ![]() ![]() |
Yaşarsoy, E. (2017) "Challenges of Culture Change in Hotel Organizations: A Comparison of the U.S.A. and Turkey", 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (pp. 1112-1122), Bişkek, Kırgızistan, (Eylül 2017) ![]() ![]() |
Karaset, B., Yaşarsoy, E. (2017) "Yönetsel Bir Olgu Olarak Sürdürülebilir Turizm: Kastamonu’daki Yerel Yönetim ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Görüşleri", 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , (pp. 252-268), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2017) ![]() |
Mızrak, M., Aydoğdu, A., Yaşarsoy, E. (2017) "Sürdürülebilir Turizmde Yöresel Yemeklerin Rolü ve Önemi: Kastamonu Örneği", 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , (pp. 999-1009), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2017) ![]() ![]() |
Demirel, Y., Yaşarsoy, E. (2016) "İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetimi İlişkisi", 7. Uluslararası Girişimcilik Kongresi , (pp. 222-238), Bişkek, Kırgızistan, (Ağustos 2016) ![]() ![]() ![]() |
Aydoğdu, A., Pamukçu, H., Yaşarsoy, E. (2016) "Konaklama İşletmelerinin Engelli Bireylere Uygunluğu: Kastamonu Örneği", 3. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi , (pp. 358-368), Eskişehir, Türkiye, (Ocak 2016) ![]() ![]() ![]() |
Demirel, Y., Yaşarsoy, E. (2016) "Kastamonu Kent İmajının Turizm Potansiyeline Etkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma", 1. Uluslararası Abana Sempozyumu , (pp. 481-493), Kastamonu, Türkiye, (Kasım 2016) ![]() ![]() ![]() |
Tanrısever, C., Yaşarsoy, E., Pamukçu, H. (2015) "Diaspora Turizmi Türkiye Azerbaycan Örneği", 1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (pp. 163-171), Kastamonu, (Kasım 2015) ![]() ![]() ![]() |
Aydoğdu, A., Yaşarsoy, E. (2015) "Asker Yemin Törenlerinin Varış Noktası Ekonomisine Etkileri: Kastamonu Örneği", 1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (pp. 261-275), (Kasım 2015) ![]() ![]() ![]() |
Aydoğdu, A., Yaşarsoy, E., Mızrak, M. (2019) "Kastamonu Yemekleri", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık ![]() ![]() |
Koçoğlu, C.M., Pınaroğlu, B., Yaşarsoy, E. (2023) "Smart Destinations and Eco-Friendly Practices", Kitap: Smart Cities for Sustainability - Approaches and Solutions, İngiltere : Emerald Publishing Limited ![]() |
Erdoğan, Y., Yaşarsoy, E. (2023) "Turizm ve Destinasyon Pazarlaması", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları - V, Çanakkale/Türkiye : Paradigma Akademi ![]() |
Yaşarsoy, E., Erdoğan, Y. (2023) "Turizm ve Teknolojinin Entegrasyonu", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları - V, Çanakkale/Türkiye : Paradigma Akademi ![]() |
Yaşarsoy, E., Saraç, Ö., Batman, O. (2022) "Dizi ve Film Turizmi", Kitap: Örnek Olaylarla Niş Turizm, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık ![]() |
Yaşarsoy, E. (2022) "Eğil Peygamberler Diyarı, Küre Dağları Milli Parkı, Sinop Tarihi Cezaevi Müzesi", Kitap: Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık ![]() |
Çalışkan, G., Yaşarsoy, E., Pamukçu, H. (2022) "Coronavirus through the Eyes of Hospitality Customers", Kitap: COVID-19 and the Tourism Industry: Sustainability, Resilience and New Directions, Londra/İngiltere : Routledge ![]() |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020, Yrd. Editör |
Kayıt Yok |
Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonu Turizm Eğitim ve Araştırma Derneği, 2016- |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
Exploring Consumer Attitudes Towards Halal Products
Journal of Tourismology
|
1 | 0 | 0 | 5 | 0 | 2 | 0 | 0 | 8 |
2 |
Kastamonu Yemekleri
|
0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 1 | 0 | 5 |
3 |
Konaklama İşletmelerinin Engelli Bireylere Uygunluğu: Kastamonu Örneği
|
0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 2 | 0 | 0 | 5 |
4 |
Yerli Turistlerin Şanlıurfa Turizmi ile İlgili Algılarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
|
0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 4 |
5 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Tüketici Doyumu: Kastamonu Örneği
Journal of Tourism Theory and Research
|
0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 1 | 0 | 0 | 4 |
6 |
Destinasyonda Markalaşma Yolunda Şanlıurfa İçin Bir Model Önerisi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 3 |
7 |
Sürdürülebilir Turizmde Yöresel Yemeklerin Rolü ve Önemi: Kastamonu Örneği
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 3 |
8 |
Kültürel Miras Farkındalığı: Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
9 |
The place and importance of digital reputation management in tourism establishments
Revista Turismo & Desenvolvimento
|
0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
10 |
The Suitability of Disabled Friendly Holiday Accommodation in Turkey: The Case of Kastamonu Hotels
Journal of Global Business Insights
|
1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
11 |
The Determinatıon of Consumer Tendencies to Halal Products: A Case Study of Kastamonu
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2015 - 2020 | 7 |
![]()
Hüseyin Pamukçu
Kastamonu Üniversitesi
|
2015 - 2022 | 7 |
![]()
Yavuz Demirel
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 4 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 3 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 3 |
![]()
Cenk Murat Koçoğlu
![]() |
2021 - 2023 | 3 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 | 2 |
![]()
Ömer Saraç
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
![]()
Metin Mızrak
-
|
2017 - 2019 | 2 |
![]()
Tuğba Dilsiz
-
|
2017 - 2019 | 2 |
![]()
-
|
2021 | 1 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2015 | 1 |
![]()
Şevki Ulema
-
|
2021 | 1 |
![]()
Orhan Küçük
Kastamonu Üniversitesi
|
2020 | 1 |
![]()
Erdal Kara
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
|
2020 | 1 |
![]()
Burak Pınaroğlu
-
|
2023 | 1 |
![]()
Orhan Batman
-
|
2022 | 1 |
![]()
Buse Karaset
-
|
2017 | 1 |
![]()
Serkan Mütevelli
-
|
2019 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78739 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33166 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2051 |
Anahtar Kelimeler | Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 23 | 20 | 55 | 10 | 123 | 60 | 45 | 140 | 95 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 449 . | 481 . | 493 . | 532 . | 419 . | 469 . | 579 . | 480 . | 496 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 365 . | 393 . | 394 . | 462 . | 359 . | 393 . | 487 . | 404 . | 419 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 146 . | 168 . | 168 . | 237 . | 152 . | 169 . | 227 . | 194 . | 161 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 122 . | 154 . | 137 . | 193 . | 124 . | 138 . | 187 . | 152 . | 118 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 89 . | 106 . | 86 . | 133 . | 83 . | 86 . | 117 . | 83 . | 77 . | - |
Toplam Yayın | 3 | 2 | 5 | 1 | 4 | 4 | 5 | 4 | 3 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 4 | 2 | 1 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 3 | 2 | 4 | 1 | 2 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 2 | 2 | 4 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |