| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2014, 2018 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2008, 2012 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2014, 2018 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2008, 2012 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, YDS, 67, 2014 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi |
| 2019-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2021-, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2021-2022, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2020-2021, Biyoteknoloji, Lisans |
| 2020-2021, Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Gıda Güvenliği ve HACCP, Lisans |
| 2020-2021, Yağ Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
| 2020-2021, Et Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Fermantasyon Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Toksikolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Girişimcilik, Lisans |
| 2019-2020, Isı Transferi, Lisans |
| 2019-2020, Biyoteknoloji, Lisans |
| 2019-2020, Proje Yönetimi, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Güvenliği ve HACCP, Lisans |
| 2019-2020, Yağ Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
| 2019-2020, Et Teknolojisi, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
| 1 | The effects of different processing conditions on biogenic amine formation and some qualitative properties in pastA /- rma | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 |
| 2 | Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 5 |
| 3 | Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 |
| 4 | Effect of Low-Salt Processing on Lipolytic Activity, Volatile Compound Profile, Color, Lipid Oxidation, and Microbiological Properties of Four Different Types of Pastırma | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| 5 | The use of Lactobacillus plantarum as starter culture in heat-treated sucuk | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Güzin Kaban
|
2014 - 2025 | 21 |
|
Mükerrem Kaya
|
2014 - 2025 | 20 |
|
Güzin Kaban
|
2017 - 2021 | 4 |
|
Mükerrem Kaya
|
2017 - 2021 | 4 |
|
Barış Yalınkılıç
-
|
2015 - 2025 | 3 |
|
Tuğba Gider
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
|
2021 - 2024 | 3 |
|
Merve Çelik
-
|
2021 - 2023 | 3 |
|
Emre Kabil
Yalova Üniversitesi
|
2020 - 2025 | 2 |
|
Muhammet İrfan Aksu
|
2015 - 2025 | 2 |
|
Zeynep Feyza Yılmaz
|
2016 - 2018 | 2 |
|
Ümran Armutcu
|
2018 - 2020 | 2 |
|
Arda Akdoğan
|
2016 | 1 |
|
Ahmet Akköse
|
2016 | 1 |
|
Gürsel İşçi
|
2017 | 1 |
|
B. Sayın Börekçi
Ardahan Üniversitesi
|
2020 | 1 |
|
E. Kabil
Yalova Üniversitesi
|
2020 | 1 |
|
G. Kaban
|
2020 | 1 |
|
M. Kaya
|
2020 | 1 |
|
P. Kızılkaya
Ardahan Üniversitesi
|
2020 | 1 |
|
Zeynep Feyza Yılmaz Oral
|
2020 | 1 |
|
İsmail Şimşek
-
|
2018 | 1 |
|
Kübra Fettahoğlu
-
|
2016 | 1 |
|
Ward Aldabak
-
|
2025 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51923 |
| YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25926 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1551 |
| Anahtar Kelimeler | Et Teknolojisi | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 9 | 17 | 57 | 25 | 70 | 114 | 70 | 0 | 15 | 15 | 180 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 654 . | 640 . | 651 . | 634 . | 589 . | 501 . | 625 . | - | 667 . | 647 . | 360 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 469 . | 459 . | 474 . | 468 . | 430 . | 346 . | 475 . | - | 532 . | 517 . | 262 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 222 . | 211 . | 207 . | 186 . | 174 . | 133 . | 183 . | - | 228 . | 208 . | 77 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 47 . | 56 . | 47 . | 45 . | 26 . | 28 . | 37 . | - | 56 . | 51 . | 14 . |
| Toplam Yayın | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 3 | 0 | 2 | 1 | 5 |
| Toplam Makale | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 5 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Bildiri | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Uluslararası) | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |