Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2014, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2008, 2012 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2014, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2012, 2014 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2008, 2012 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YDS, 67, 2014 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi |
2019-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2021-, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2021-2022, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2020-2021, Biyoteknoloji, Lisans |
2020-2021, Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği ve HACCP, Lisans |
2020-2021, Yağ Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
2020-2021, Et Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Fermantasyon Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Gıda Toksikolojisi, Lisans |
2019-2020, Girişimcilik, Lisans |
2019-2020, Isı Transferi, Lisans |
2019-2020, Biyoteknoloji, Lisans |
2019-2020, Proje Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Gıda Güvenliği ve HACCP, Lisans |
2019-2020, Yağ Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Lisans |
2019-2020, Et Teknolojisi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | The effects of different processing conditions on biogenic amine formation and some qualitative properties in pastA /- rma | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 |
2 | Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 |
3 | Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
4 | The use of Lactobacillus plantarum as starter culture in heat-treated sucuk | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Güzin Kaban
![]() |
2014 - 2025 | 26 |
![]()
Mükerrem Kaya
![]() |
2014 - 2025 | 25 |
![]()
Barış Yalınkılıç
-
|
2015 - 2025 | 3 |
![]()
Emre Kabil
Yalova Üniversitesi
|
2020 - 2025 | 3 |
![]()
Zeynep Feyza Yılmaz
![]() |
2016 - 2020 | 3 |
![]()
Merve Çelik
-
|
2021 - 2023 | 3 |
![]()
Tuğba Gider
-
|
2021 - 2024 | 3 |
![]()
Muhammet İrfan Aksu
![]() |
2015 - 2025 | 2 |
![]()
Ümran Armutcu
![]() |
2018 - 2020 | 2 |
![]()
Pınar Kızılkaya
-
|
2020 | 1 |
![]()
Bilge Sayın
-
|
2020 | 1 |
![]()
Arda Akdoğan
![]() |
2016 | 1 |
![]()
Ahmet Akköse
![]() |
2016 | 1 |
![]()
Gürsel İşçi
![]() |
2017 | 1 |
![]()
İsmail Şimşek
-
|
2018 | 1 |
![]()
Kübra Fettahoğlu
-
|
2016 | 1 |
![]()
Ward Aldabak
-
|
2025 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51750 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25821 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1551 |
Anahtar Kelimeler | Et Teknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 9 | 17 | 57 | 25 | 70 | 114 | 70 | 0 | 15 | 15 | 180 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 652 . | 638 . | 652 . | 637 . | 587 . | 499 . | 625 . | - | 658 . | 642 . | 270 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 468 . | 459 . | 477 . | 473 . | 426 . | 347 . | 477 . | - | 532 . | 518 . | 183 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 222 . | 211 . | 208 . | 183 . | 176 . | 133 . | 183 . | - | 227 . | 210 . | 57 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 47 . | 56 . | 47 . | 45 . | 26 . | 28 . | 37 . | - | 55 . | 49 . | 11 . |
Toplam Yayın | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 3 | 0 | 2 | 1 | 5 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 5 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |