img

Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU

  • Turizm Fakültesi Dekanlığı
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
92
Atıf
55
h-index
4
Proje
6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018
Araştırma Alanları
Gastronomi, Turizm Hukuku, Turizm İşletmeciliği
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kurs, Türk İşaret Dili Kursu, Kastamonu Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi, 29-04-2023, 17-06-2023
Sertifika, ISO/IEC 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, BURSA, 06-09-2023, 08-09-2023
Kurs, ISO 9001 BAŞDENETÇİ EĞİTİMİ, ONLİNE, 04-10-2023, 07-10-2023
Sertifika, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu, 25-03-2021, 19-04-2021
Sertifika, Aroma Terapi, Ankara, 01-03-2021, 19-04-2021
Sertifika, Fitoterapi, Ankara, 01-03-2021, 21-04-2021
Sertifika, Aroma Terapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021
Sertifika, Fitoterapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021
Sertifika, Aroma Therapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021
Sertifika, Phytotherapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021
Kurs, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 25-03-2021, 19-04-2021
Sertifika, 2. İNTERNATİONAL HALAL TOURİSM CONGRESS, ANTALYA, Türkiye, 04-04-2019, 06-04-2019
Sertifika, ELSEVIER Publishing Campus Scientific Research Seminar 2019, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, 10 reasons to get – and use – an ORCID iD, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to become a reviewer and what do editors expect?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Book writing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Why you can’xxt afford to ignore publication ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Conference skills for researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Creating a good research data management plan, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Diversity in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, An editor’s guide to writing a review article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Ethics responsibilities for peer reviewers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Finding the right journal, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, The fundamentals of peer review for the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Funding, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Funding Hacks for Researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Gender Bias in academic publishing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to get your book published, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Why get involved in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to get published in the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, A guide to journal citation metrics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Guide to reference managers: How to effectively manage yourreferences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, The key to successful academic collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Make the most of your research: publish your data methods, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to manage and publish your research data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Open science, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, What is open science?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to produce highly visible research: Useful tips forresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Publishing open access, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Recognizing peer reviewers: A webinar to celebrate editors andresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Research data management, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How researchers store, share and use data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to respond to reviewers’xx comments, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How reviewers become editors, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to secure funding - ECR edition, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Social impact, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Systematic reviews 101, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to turn your thesis into an article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Why write a book?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to write case reports, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, How to write a lay summary, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Writing skills, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Sertifika, Research collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019
Kurs, BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ, TÜRMOB Kastamonu İl Binası, 25-10-2018, 28-10-2018
Kurs, Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi ve Öğreticiliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 29-02-2016, 24-04-2016
Sertifika, MPM-20 PROJE YÖNETİMİ SERTİFİKASI, Ankara, 05-05-2012, 20-05-2012
Sertifika, İSO/IEC 27001-2005 BİLGİ GÜVENLİĞİ İÇ TETKİKÇİ SERTİFİKASI, ANKARA, 08-10-2011, 08-10-2011
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Hukuku
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
2019-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2021-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2020-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Rabia Soydaş, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin gastronomi turizm potansiyeli ve paydaş görüşlerine yönelik nitel bir araştırma, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Oğuzhan Ulu, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin üçüncü yaş turizmi potansiyelinin tespiti ve değerlendirilmesi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman)
Pınar Emiroğlu, Yüksek Lisans, Sağlık çalışanlarına fizyolojik ve psikolojik şiddet: Kastamonu örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman)
Tuğba Akyıldız, Yüksek Lisans, Kadin girişimciliği: Kastamonu ili örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman)
Rana Gümüş, Yüksek Lisans, Çankırı ilinin somut olmayan kültürel mirası, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman)
2022-2023, SAĞLIK TURİZMİ, Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI 2, Lisans
2022-2023, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇEVRE YÖNETİMİ, Yüksek Lisans
2021-2022, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Lisans
2021-2022, TEMEL KUKUK, Lisans
2021-2022, HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI, Lisans
2021-2022, GASTRONOMİ VE HUKUK İLİŞKİSİ, Yüksek Lisans
2021-2022, SOKAK LEZZETLERİ, Lisans
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK, Lisans
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans
2019-2020, TURİZM PAZARLAMASI, Lisans
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMİ, Yüksek Lisans
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ TEORİ ve POLİTİKALARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans
2019-2020, BİTİRME TEZİ, Lisans
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI II, Lisans
2019-2020, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE EMNİYET VE GÜVENLİK, Yüksek Lisans
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ HUKUKU VE ETİK İLKELER, Yüksek Lisans
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE İSTİHDAM SORUNLARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK II, Lisans
2018-2019, TURİZM HUKUKU, Lisans
Kayıt Yok
Valla Kanyonunun Turistik Ürün Olarak Geliştirilmesine Yönelik Strateji ve Planların Oluşturulması Projesi (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2022
Üretici ve Toplayıcıların Eğitimi Özelinde Kastamonu İli Tıbbi ve Aromatik Bitki Potansiyelinin Değerlendirilmesi Projesi (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2021
LİSEDEN ÜNİVERSİTEYE GASTRONOMİ KÖPRÜSÜ (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2021-2022
KASTAMONU AĞIRLAMA SEKTÖRÜNDE HİZMET KALİTESİNİN YÜKSELTİLMESİ PROJESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021
Gastronomi Alanındaki Mesleki Tecrübelerinin Arttırılması ve Yaygınlaştırılmasına Yönelik Eğitim ve Altyapı Projesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2020-2021
“Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’nde Teknoloji Transferi ve İnovasyonun Firmaların Üretim Süreçlerindeki Standardizasyon, Akreditasyon ve Patent Haklarına Etkileri” (The Influences of Technology Transfer and Innovation on Standardisation, Accreditat (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Danışman , 2018-2020
Kayıt Yok
Çılgınoğlu, H. (2024) "Etnik Restoranların Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi ile Değerlendirilmesi", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 8 (1) pp. 62-77 [TR Dizin] Link DOI   
Deniz, Y.S., Çılgınoğlu, H., Avcı, M. (2024) "İNANÇ TURİZMİ BAĞLAMINDA SARATLI HALKININ HACI BEKTAŞ VELİ YILI FARKINDALIĞI", Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi, (109) pp. 257-270 Link DOI   
Şengül, A., Çılgınoğlu, H. (2023) "Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği", Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, 14 (37) pp. 247-261 [TR Dizin] Link DOI    
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (1) pp. 281-300 [TR Dizin] Link DOI    
Çılgınoğlu, H., Helveci, Ü. (2023) "Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 8 (1) pp. 42-62 Link DOI   
Çılgınoğlu, H. (2023) "Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (3) pp. 451-464 [TR Dizin] Link DOI   
Çılgınoğlu, H. (2023) "Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 11 (3) pp. 1809-1826 [TR Dizin] Link DOI    
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "The Health Belief Model and the Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Products Really Beneficial in Athlete Diets?*", Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 8 (2) pp. 371-384 [TR Dizin] Link DOI    
Yayla, İ., Baydeniz, E., Çılgınoğlu, H. (2023) "Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins", Economics of Agriculture, 70 (2) pp. 357-375 Link DOI   
Çılgınoğlu, H., Avcı, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi", Journal of Humanities and Tourism Research, 12 (3) pp. 455-467 Link DOI  
Yazgan, I., Çılgınoğlu, H. (2022) "Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey", International Journal of Policy, 12 (3) pp. 333-350 Link DOI  
Gökbel, F.M., Çılgınoğlu, H. (2022) "Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler", SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL, 8 (105) pp. 4306-4311 Link  
Çılgınoğlu, H., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 837-855 [TR Dizin] Link DOI   
Şenel, F.M., Çılgınoğlu, H. (2022) "Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 1088-1114 [TR Dizin] Link DOI   
Dönmez, Ö.Ç., Çılgınoğlu, H. (2022) "Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (2) pp. 1464-1480 [TR Dizin] Link DOI   
Gökbel, F.M., Çılgınoğlu, H. (2022) "ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ", Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi, 7 (12) pp. 55-66 [TR Dizin] Link DOI    
Soydaş, R., Çılgınoğlu, H. (2022) "KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI   
Çılgınoğlu, H. (2022) "TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ", 3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ, 57 (2) pp. 1441-1455 [TR Dizin] Link DOI   
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2022) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 220-254 Link  
Çılgınoğlu, H., Güleç, E. (2022) "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 6 (3) pp. 845-858 [TR Dizin] Link DOI   
Şengül, A., Çılgınoğlu, H. (2022) "Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği", Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 22 (3) pp. 1333-1345 [TR Dizin] Link DOI   
Çılgınoğlu, H., Helveci, Ü. (2022) "İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği", İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 11 (3) pp. 1515-1542 [TR Dizin] Link DOI    
Mutlu, S., Çılgınoğlu, H. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (4) pp. 3034-3054 [TR Dizin] Link    
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI", OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 3 (2) pp. 188-207 Link  
Şener, Y., Çılgınoğlu, H. (2021) "YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ", NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES, (0) pp. 1-10 Link DOI   
Öztürk, S., Işınkaralar, Ö., Yılmaz, D., Çılgınoğlu, H. (2021) "Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 23 (2) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI    
Çılgınoğlu, H., Aytuğar, S. (2021) "Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1088-1102 [TR Dizin] Link DOI   
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2021) "Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması", Turkish Studies, (0) pp. 743-762 [TR Dizin] Link DOI   
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2021) "Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 156-175 Link DOI   
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2021) "Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 176-192 Link DOI   
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2021) "Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği", Turkish Studies - Social Sciences, 16 (4) pp. 1429-1448 [TR Dizin] DOI   
Çılgınoğlu, H., Aytuğar, S. (2021) "Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2638-2654 [TR Dizin] Link DOI   
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI  
Şengül, A., Çılgınoğlu, H. (2021) "KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 11 (2) pp. 539-552 [TR Dizin] Link    
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2021) "BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (1) pp. 130-150 Link  
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2021) "KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI", GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi, 4 (4) pp. 92-102 Link  
Çılgınoğlu, H. (2020) "YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences, 7 (44) pp. 115-123 Link   
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2020) "İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 342-357  
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2020) "Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (1) pp. 76-90   
Çam, O., Çılgınoğlu, H. (2020) "İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 271-283   
Çılgınoğlu, H. (2020) "YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Sosyal Bilimler Dergisi, 7 (44) pp. 115-123  
Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Aliu, A. (2020) "Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint", Macro Management Public Policies, 2 (2) pp. 18-30 Link   
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ., Çılgınoğlu, H. (2020) "Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (1) pp. 38-50   
Çılgınoğlu, H. (2019) "FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.", SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 6 (40) pp. 180-192 Link DOI   
Aliu, A., Çılgınoğlu, H., Alıu, D. (2019) "The Driving Force Effect of Standardisation and Accreditation in Medicinal and Aromatic Plants Industry", Kastamonu Uni.,Orman Fakültesi Dergisi, 19 (1) pp. 57-71 [ESCI] DOI    
Çılgınoğlu, H. (2018) "ÇALIŞANLAR, YÖNETİCİLER VE ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ", Turkish Studies, 13 (19) pp. 501-512 [TR Dizin]   
Çılgınoğlu, H. (2018) "ÇALIŞANLAR YÖNETİCİLER ve ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARININ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ", TURKİSH STUDİES, 13 (19) pp. 501-512 Link DOI   
Çılgınoğlu, H. (2018) "KÜMELENME BAĞLAMINDA STRATEJİLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE KURAMSAL YAKLAŞIMLAR: TURİZM SEKTÖRÜ ÖRNEĞİ", TURKİSH STUDİES, 13 (18) pp. 495-508 Link DOI    
Çılgınoğlu, H. (2018) "SAĞLIK TURİZMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ, EĞİLİMLERİ VEPAZARIN KÜRESELLEŞMESİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME", TURKİSH STUDİES, (0) pp. 179-192 Link DOI    
Çılgınoğlu, H., Alıu, D., Aliu, A. (2018) "Gastronomi ve Mutfak Sanatinda Baharatlar ile Tibbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanimi (The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts)", SSRN Electronic Journal, 2018 (1) pp. 1-11 Link DOI  
Baydeniz, E., Yayla, İ., Çılgınoğlu, H. (2023) "FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023
Güner, D., Çılgınoğlu, H., Arkun, U.T. (2023) "PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Türkiye, (Ekim 2023
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?", 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (Ekim 2023
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2022) "Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış", VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Afyon, Türkiye, (Ekim 2022
Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021 
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021 
Çılgınoğlu, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021 
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021
Çılgınoğlu, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021 
Aliu, A., Çılgınoğlu, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020 
Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Alıu, A. (2020) "Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler", III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES , Ankara, (Aralık 2020
Çılgınoğlu, H., Alıu, D., Alıu, A. (2019) "The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts", Elsevier Social Science Research Network (SSRN) , (pp. 1-11), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2019
Çılgınoğlu, H., Aliu, A., Alıu, D. (2019) "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme", Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Türkiye, (Nisan 2019
Çılgınoğlu, H., Alıu, A. (2018) "Göçmen Sağliği ve Sağlik Turizmi İlişkisi Bağlaminda Türkiye’de İstanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştirmasi", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , (pp. 11), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2018) "ARABIC-SPEAKING MIGRANTS’ LIVING SATISFACTION IN ISTANBUL AND BURSA: A COMPARATIVE ANALYSIS OF ISSUES, LIVING CONDITIONS AND NECESSITIES", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018 
Çılgınoğlu, H., Aliu, A. (2018) "Göçmen Sağlığı ve Turizm ilişkisi Bağlamında Türkiye’de istanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştırması", Sakarya Üniversitesi Uluslararası Göç ve İletişim Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2018
Alıu, A., Çılgınoğlu, H., Özkan, Ö., Alıu, D. (2016) "Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint", 7th International Health Tourism Congres , (pp. 1-25), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2016
Çılgınoğlu, H. (2019) "ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNİN EKONOMİK, HUKUKİ VE İDARİ YÖNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: Türkeye’deki Hastaneler Üzerinde Örnekleme", Kastamonu/Türkiye : LAP LAMBERT Academic Publishing   
Çılgınoğlu, H. (2018) "Medical Tourusm Market in Turkey and Reverse Innovation", Riga/Letonya : LAMPERT   
Çılgınoğlu, H. (2018) "Medical Tourism Market in Turkey and Reverse Innovation", London/İngiltere : KDP Publishing  
Baydeniz, E., Çılgınoğlu, H., Sandıkcı, M. (2024) "Ecotourism: For a Sustainable Future", Kitap: Future Tourism Trends Volume 1, : Published under exclusive licence by Emerald Publishing Limited  
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2024) "Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomi ye Kapsamlı Bir Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık  
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2023) "2023 YILI GASTRONOMİ 􏰂EHRİ ADAYI KASTAMONU VE İNEBOLU’NUN YERİ", Kitap: GEÇMİŞTEN GELECEĞE İNEBOLU Tarih, Arkeoloji, Kültür ve Ekonomi, Ankara/Türkiye : BERİKAN YAYINEVİ  
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Current Approaches and Trends in Tourism Science, : SRA Academic Publishing  
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, : Peter Lang  
Çılgınoğlu, H., Dalahmetoğlu, K.B. (2021) "The Role of Social Media in Marketing of Gastronomy", Kitap: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Bern/İsviçre : PETERLANG  
Çılgınoğlu, H., Çam, O. (2021) "Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Etkisi: Kastamonu Örneği", Kitap: Belediyelerin Genişleyen Ekosistemleri Üzerine Disiplinlerarası Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Nobel Bilimsel Eserler  
Çılgınoğlu, H. (2021) "Türkiye’de Sağlık Turizminin Gelişim Süreci, Kastamonu İlinin Sağlık Turizmi Potansiyeli", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı  
Çılgınoğlu, H., Çam, O. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi", Kitap: Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü, Türkiye : Eğitim Yayınevi  
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Öztürk, İ., Eroğlu, U. (2020) "Arabic-speaking Migrants’ Living Satisfaction in Istanbul and Bursa:A Comparative Analysis of Issues, Living Conditions, and Necessities", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing  
Çılgınoğlu, H. (2020) "Kastamonu Ballıdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesinin Sağlık Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı  
Çılgınoğlu, H. (2020) "İnanç Turizmi Kapsamında Helal Turizminin Benzer ve Farklı Yönlerine Dair İncelemeler", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı  
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2020) "Transnational Actors’ Interactions in Governance: Global Cooperationof Chinese Investors and Migrants amongst Central and EasternEuropean Countries, Southeastern European Countries and China", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing  
Oğurlu, Y., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ., Çılgınoğlu, H. (2020) "Migration and Intercultural Civil Society Dialogue in Frame of Collaboration and Multilevel Governance", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing  
Çılgınoğlu, H., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ. (2020) "The Migrant Health and Medical Tourism Nexus in the Frame of a Research Profile of Bursa and Istanbul", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing  
Alıu, A., Oğurlu, Y., Çılgınoğlu, H. (2018) "Legitimacy of Global Economic Governance and Effectiveness of the WTO: An Empirical Investigation of 36 OECD and EU Member States (ss. 351-394)", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları   
Alıu, A., Çılgınoğlu, H. (2018) "Balkan Yarımadası’xxnda Çin’xxin Varlığı ve BRICS: Çok Taraflılık, Bölgeselleşme ve Çok Katmanlı Yönetişim (ss. 395-422).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları  
Alıu, A., Çılgınoğlu, H. (2018) "Küresel Ekonomik Yönetişim ve Çok Merkezli Yönetişimde Devlet Dışı Aktörlerin Etkileşimleri: Güneydoğu Avrupa Ülkeleri ve Çin’xxin Küresel İşbirliği (ss. 423-442).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi  
Aliu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2018) "BALKAN YARIMADASINDA ÇİN’xxİN VARLIĞI VE BRICS", Kitap: ÇİN HALK CUMHURİYETİ’xx NDE TİCARET, TİCARET HUKUKU VE İDARE HUKUKU İLİŞKİLERİ: TÜRKİYE İÇİN DERSLER, İstanbul/Türkiye : İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ  
Kayıt Yok
(Uluslararası - Kitap) Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, 2020, Editör
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
; A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 5 2 0 0 7
2
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
0 0 0 0 6 1 0 0 7
3
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 7 0 0 0 7
4
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
0 0 0 0 1 3 0 0 4
5
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Journal of Humanities and Tourism Research
0 0 0 0 1 3 0 0 4
6
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 3 0 0 0 3
7
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
0 0 0 0 2 0 0 0 2
8
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
0 0 0 0 0 2 0 0 2
9
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
0 0 0 0 2 0 0 0 2
10
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
0 0 0 0 1 1 0 0 2
11
ÇALIŞANLAR, YÖNETİCİLER VE ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ
Turkish Studies
0 0 0 0 2 0 0 0 2
12
Gastronomi ve Mutfak Sanatinda Baharatlar ile Tibbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanimi (The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts)
SSRN Electronic Journal
0 0 0 0 0 2 0 0 2
13
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
2 0 0 0 0 0 0 0 2
14
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
0 0 0 0 1 0 0 0 1
15
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 1 0 0 0 1
16
KÜMELENME BAĞLAMINDA STRATEJİLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE KURAMSAL YAKLAŞIMLAR: TURİZM SEKTÖRÜ ÖRNEĞİ
TURKİSH STUDİES
0 0 0 0 1 0 0 0 1
17
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 0 1 0 0 1
18
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
0 0 0 0 1 0 0 0 1
19
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
Macro Management Public Policies
0 0 0 0 0 1 0 0 1
20
SAĞLIK TURİZMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ, EĞİLİMLERİ VEPAZARIN KÜRESELLEŞMESİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
TURKİSH STUDİES
0 0 0 0 1 0 0 0 1
21
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Sosyal Bilimler Dergisi
0 0 0 0 0 1 0 0 1
22
ÇALIŞANLAR YÖNETİCİLER ve ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARININ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ
TURKİSH STUDİES
0 0 0 0 1 0 0 0 1
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Armando Alıu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
2016 - 2021 13
Kastamonu Üniversitesi
2021 - 2024 12
Oğuz Çam
-
2020 - 2022 11
Dorian Alıu
-
2018 - 2021 9
Armando Aliu
-
2018 - 2021 8
Dorıan Alıu
-
2016 - 2020 7
Kaan Berk Dalahmetoğlu
-
2021 - 2023 5
İlyas Öztürk
-
2020 3
Ali Şengül
-
2021 - 2023 3
Sercan Aytuğar
-
2021 3
Kastamonu Üniversitesi
2022 2
Kastamonu Üniversitesi
2022 - 2024 2
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi
2021 - 2022 2
İsa Yayla
-
2023 2
Yücel Oğurlu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
2018 - 2020 2
Erdem Baydeniz
-
2023 2
Ülkü Çılgınoğlu
-
2022 2
Ümit Helveci
-
2022 - 2023 2
-
2021 1
Kastamonu Üniversitesi
2022 1
-
2021 1
Ömer Özkan
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
2016 1
Nadira Turganbayeva
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
2020 1
İbrahim Gündoğdu
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
2020 1
Mustafa Sandıkcı
-
2024 1
Erdem Baydeniz
-
2024 1
Umut Eroğlu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
2020 1
Dilara Yılmaz
-
2021 1
Furkan Musa Şenel
-
2022 1
Iryna Yazgan
-
2022 1
Rabia Soydaş
-
2022 1
Sümeyye Mutlu
-
2022 1
Umut Turhan Arkun
-
2023 1
Yasin Şener
-
2021 1
Yavuz Selim Deniz
-
2024 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
60.
78249 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
43.
32907 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
12.
2026 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78249
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 32907
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2026
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Turizm Hukuku, Turizm İşletmeciliği
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 10 4 0 332 147 215 389 223 256 110
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 460 . 498 . - 217 . 400 . 319 . 242 . 394 . 328 . 60 .
Sıra (Temel Alan İçinde) 376 . 410 . - 153 . 336 . 245 . 167 . 323 . 252 . 43 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 159 . 182 . - 27 . 132 . 86 . 28 . 128 . 61 . 12 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 39 . 50 . - 2 . 27 . 17 . 7 . 25 . 14 . 5 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) 5 . 6 . - 1 . 3 . 1 . 1 . 1 . 1 . 1 .
Sıra (Anahtar Kelime (3)) 133 . 165 . - 20 . 107 . 71 . 21 . 95 . 39 . 9 .
Toplam Yayın 1 1 0 11 5 11 23 16 16 4
Toplam Makale 0 1 0 5 2 7 13 14 9 2
Toplam Kitap 0 0 0 4 1 2 4 0 3 2
Toplam Bildiri 1 0 0 2 2 2 6 2 4 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 1 0 5 1 6 4 14 4 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 1 1 9 0 5 2
Kitap Yazarlığı 0 0 0 2 1 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 2 0 2 4 0 3 2
Bildiri (Uluslararası) 1 0 0 2 1 2 6 1 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 1 0 0 1 4 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri