Kastamonu da doğdum. Kastamonu İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında isans ve Yükseklisansı mı tamamladım. Kastamonu Üniversitesi İşletme alanında doktora mı tamamladıktan sonra 2019 yılında Dr. Öğr. Üyesi olarak Turizm Fakültesi ne atandım. Halen burada çalışma hayatıma devam etmekteyim.
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018 |
Hakkı ÇILGINOĞLU, Doktora, Uluslararası sağlık turizminin ekonomik, hukuki ve idari yönden değerlendirilmesi, Türkiye'deki hastaneler üzerinde örnekleme, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2018 |
Kayıt Yok |
Kurs, Türk İşaret Dili Kursu, Kastamonu Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi, 29-04-2023, 17-06-2023 |
Sertifika, ISO/IEC 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, BURSA, 06-09-2023, 08-09-2023 |
Kurs, ISO 9001 BAŞDENETÇİ EĞİTİMİ, ONLİNE, 04-10-2023, 07-10-2023 |
Sertifika, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu, 25-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, Aroma Terapi, Ankara, 01-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, Fitoterapi, Ankara, 01-03-2021, 21-04-2021 |
Sertifika, Aroma Terapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021 |
Sertifika, Fitoterapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021 |
Sertifika, Aroma Therapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021 |
Sertifika, Phytotherapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021 |
Kurs, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 25-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, 2. İNTERNATİONAL HALAL TOURİSM CONGRESS, ANTALYA, Türkiye, 04-04-2019, 06-04-2019 |
Sertifika, ELSEVIER Publishing Campus Scientific Research Seminar 2019, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, 10 reasons to get – and use – an ORCID iD, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to become a reviewer and what do editors expect?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Book writing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why you can’xxt afford to ignore publication ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Conference skills for researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Creating a good research data management plan, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Diversity in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, An editor’s guide to writing a review article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Ethics responsibilities for peer reviewers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Finding the right journal, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, The fundamentals of peer review for the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Funding, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Funding Hacks for Researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Gender Bias in academic publishing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to get your book published, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why get involved in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to get published in the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, A guide to journal citation metrics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Guide to reference managers: How to effectively manage yourreferences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, The key to successful academic collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Make the most of your research: publish your data methods, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to manage and publish your research data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Open science, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, What is open science?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to produce highly visible research: Useful tips forresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Publishing open access, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Recognizing peer reviewers: A webinar to celebrate editors andresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Research data management, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How researchers store, share and use data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to respond to reviewers’xx comments, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How reviewers become editors, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to secure funding - ECR edition, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Social impact, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Systematic reviews 101, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to turn your thesis into an article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why write a book?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to write case reports, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to write a lay summary, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Writing skills, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Research collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Kurs, BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ, TÜRMOB Kastamonu İl Binası, 25-10-2018, 28-10-2018 |
Kurs, Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi ve Öğreticiliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 29-02-2016, 24-04-2016 |
Sertifika, MPM-20 PROJE YÖNETİMİ SERTİFİKASI, Ankara, 05-05-2012, 20-05-2012 |
Sertifika, İSO/IEC 27001-2005 BİLGİ GÜVENLİĞİ İÇ TETKİKÇİ SERTİFİKASI, ANKARA, 08-10-2011, 08-10-2011 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Hukuku |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
2019-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2024-, Dekan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2021-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2020-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Rabia Soydaş, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin gastronomi turizm potansiyeli ve paydaş görüşlerine yönelik nitel bir araştırma, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Pınar Emiroğlu, Yüksek Lisans, Sağlık çalışanlarına fizyolojik ve psikolojik şiddet: Kastamonu örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Oğuzhan Ulu, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin üçüncü yaş turizmi potansiyelinin tespiti ve değerlendirilmesi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Tuğba Akyıldız, Yüksek Lisans, Kadin girişimciliği: Kastamonu ili örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Rana Gümüş, Yüksek Lisans, Çankırı ilinin somut olmayan kültürel mirası, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman) |
2022-2023, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇEVRE YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI 2, Lisans |
2022-2023, SAĞLIK TURİZMİ, Lisans |
2021-2022, SOKAK LEZZETLERİ, Lisans |
2021-2022, GASTRONOMİ VE HUKUK İLİŞKİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI, Lisans |
2021-2022, TEMEL KUKUK, Lisans |
2021-2022, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Lisans |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK II, Lisans |
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE İSTİHDAM SORUNLARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ HUKUKU VE ETİK İLKELER, Yüksek Lisans |
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans |
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans |
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE EMNİYET VE GÜVENLİK, Yüksek Lisans |
2019-2020, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI II, Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ, Lisans |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ TEORİ ve POLİTİKALARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, TURİZM PAZARLAMASI, Lisans |
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK, Lisans |
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans |
2018-2019, TURİZM HUKUKU, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Coğrafi İşaretli Türk Baklavaları", Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, 15 (44) pp. 1181-1196 [TR Dizin] Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "HACI BEKİR’İN TÜRK TATLI KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ VE BÖLGESEL GASTRONOMİ TURİZMİNDEKİ ÖNEMİ", TURAR TURİZM VE ARAŞTIRMA DERGİSİ, 13 (2) pp. 226-264 Link |
Güleç, E., OKTAY, K., ÇILGINOĞLU, H., Güleç, N. (2024) "Kastamonu İlinin Api-Turizm Potansiyelini Belirlemeye Yönelik Bir Çalışma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 1730-1748 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2024) "AZERBAYCAN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ", Journal of History School, (0) pp. 2190-2219 [TR Dizin] Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "KASTAMONU İLİ CİDE İLÇESİNİN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ", Turizm Çalışmaları Dergisi, 5 (2) pp. 13-26 Link |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Artificial intelligence perspective on tourism education", Tourism and recreation (Online), 6 (1) pp. 149-157 [TR Dizin] Link DOI |
Baydeniz, E., ÇILGINOĞLU, H., Marco, V. (2024) "Impact of health tourism visitor experiences on behavioral intention", Journal of Organizational Change Management, (0) [SSCI] Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "TOSYA’NIN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASININ DEĞERLENDİRİLMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 8 (1) pp. 47-64 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Etnik Restoranların Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi ile Değerlendirilmesi", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 8 (1) pp. 62-77 Link DOI |
Deniz, Y.S., ÇILGINOĞLU, H., AVCI, M. (2024) "İNANÇ TURİZMİ BAĞLAMINDA SARATLI HALKININ HACI BEKTAŞ VELİ YILI FARKINDALIĞI", Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi, (109) pp. 257-270 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 11 (3) pp. 1809-1826 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (3) pp. 451-464 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., Helveci, Ü. (2023) "Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 8 (1) pp. 42-62 Link DOI |
Yayla, İ., Baydeniz, E., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins", Economics of Agriculture, 70 (2) pp. 357-375 [Scopus] Link DOI |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "The Health Belief Model and the Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Products Really Beneficial in Athlete Diets?*", Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 8 (2) pp. 371-384 [TR Dizin] Link DOI |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (1) pp. 281-300 [TR Dizin] Link DOI |
Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği", Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, 14 (37) pp. 247-261 [TR Dizin] Link DOI |
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler", SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL, 8 (105) pp. 4306-4311 Link |
Mutlu, S., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (4) pp. 3034-3054 [TR Dizin] Link |
Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği", Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 22 (3) pp. 1333-1345 [TR Dizin] Link DOI |
Yazgan, I., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey", International Journal of Policy, 12 (3) pp. 333-350 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., Helveci, Ü. (2022) "İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği", İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 11 (3) pp. 1515-1542 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2022) "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 6 (3) pp. 845-858 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi", Journal of Humanities and Tourism Research, 12 (3) pp. 455-467 Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 220-254 Link |
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ", Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi, 7 (12) pp. 55-66 [TR Dizin] Link DOI |
Soydaş, R., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 837-855 [TR Dizin] Link DOI |
Şenel, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 1088-1114 [TR Dizin] Link DOI |
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (2) pp. 1464-1480 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2022) "TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ", 3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ, 57 (2) pp. 1441-1455 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2638-2654 [TR Dizin] Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI", OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 3 (2) pp. 188-207 Link |
ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 23 (2) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI |
Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği", Turkish Studies - Social Sciences, 16 (4) pp. 1429-1448 [TR Dizin] DOI |
Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması", Turkish Studies, (0) pp. 743-762 [TR Dizin] Link DOI |
Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 11 (2) pp. 539-552 [TR Dizin] Link |
ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1088-1102 [TR Dizin] Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 156-175 Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 176-192 Link DOI |
Şener, Y., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ", NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES, (0) pp. 1-10 Link DOI |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (1) pp. 130-150 Link |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI", GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi, 4 (4) pp. 92-102 Link |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 342-357 |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 271-283 |
Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (1) pp. 76-90 |
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (1) pp. 38-50 |
Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2020) "Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint", Macro Management Public Policies, 2 (2) pp. 18-30 Link |
ÇILGINOĞLU, H. (2020) "YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences, 7 (44) pp. 115-123 Link |
ÇILGINOĞLU, H. (2020) "YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Sosyal Bilimler Dergisi, 7 (44) pp. 115-123 |
ÇILGINOĞLU, H. (2019) "FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.", SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 6 (40) pp. 180-192 Link DOI |
Aliu, A., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D. (2019) "The Driving Force Effect of Standardisation and Accreditation in Medicinal and Aromatic Plants Industry", Kastamonu Uni.,Orman Fakültesi Dergisi, 19 (1) pp. 57-71 [ESCI] DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "ÇALIŞANLAR YÖNETİCİLER ve ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARININ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ", TURKİSH STUDİES, 13 (19) pp. 501-512 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "KÜMELENME BAĞLAMINDA STRATEJİLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE KURAMSAL YAKLAŞIMLAR: TURİZM SEKTÖRÜ ÖRNEĞİ", TURKİSH STUDİES, 13 (18) pp. 495-508 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "SAĞLIK TURİZMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ, EĞİLİMLERİ VEPAZARIN KÜRESELLEŞMESİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME", TURKİSH STUDİES, (0) pp. 179-192 Link DOI |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "ÇALIŞANLAR, YÖNETİCİLER VE ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ", Turkish Studies, 13 (19) pp. 501-512 [TR Dizin] |
ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D., Aliu, A. (2018) "Gastronomi ve Mutfak Sanatinda Baharatlar ile Tibbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanimi (The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts)", SSRN Electronic Journal, 2018 (1) pp. 1-11 Link DOI |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "FONKSİYONEL İÇECEK ÜRETİMİNDE KASTAMONU YÖRESİNDE YETİŞEN KARAKTERİSTİK MEYVE VE TIBBİ AROMATİK BİTKİ TÜRLERİNİN DUYUSAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ", 24. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 58-69), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
Mutlu, S., Soydaş, R., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ TURIZMİNE YÖNELIK YEREL RESTORAN İŞLETMELERİNİN BİLİNÇLİLİK DÜZEYİ VE KATKILARI", 24. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 1169-1180), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Türkiye, (Ekim 2023) |
Baydeniz, E., Yayla, İ., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H., Arkun, U.T. (2023) "PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?", 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (Ekim 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023) |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış", VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Afyon, Türkiye, (Ekim 2022) |
ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021) |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021) |
Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021) |
ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021) |
Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021) |
Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021) |
Aliu, A., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020) |
Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, A. (2020) "Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler", III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES , Ankara, (Aralık 2020) |
ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A., Alıu, D. (2019) "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme", Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Türkiye, (Nisan 2019) |
ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D., Alıu, A. (2019) "The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts", Elsevier Social Science Research Network (SSRN) , (pp. 1-11), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2019) |
ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2018) "Göçmen Sağlığı ve Turizm ilişkisi Bağlamında Türkiye’de istanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştırması", Sakarya Üniversitesi Uluslararası Göç ve İletişim Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2018) |
Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2018) "ARABIC-SPEAKING MIGRANTS’ LIVING SATISFACTION IN ISTANBUL AND BURSA: A COMPARATIVE ANALYSIS OF ISSUES, LIVING CONDITIONS AND NECESSITIES", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018) |
ÇILGINOĞLU, H., Alıu, A. (2018) "Göçmen Sağliği ve Sağlik Turizmi İlişkisi Bağlaminda Türkiye’de İstanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştirmasi", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , (pp. 11), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018) |
Alıu, A., ÇILGINOĞLU, H., Özkan, Ö., Alıu, D. (2016) "Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint", 7th International Health Tourism Congres , (pp. 1-25), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2016) |
ÇILGINOĞLU, H. (2019) "ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNİN EKONOMİK, HUKUKİ VE İDARİ YÖNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: Türkeye’deki Hastaneler Üzerinde Örnekleme", Kastamonu/Türkiye : LAP LAMBERT Academic Publishing, ISBN: 978-620-0-48331-7 |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "Medical Tourism Market in Turkey and Reverse Innovation", London/İngiltere : KDP Publishing, ISBN: 9781718188808 |
ÇILGINOĞLU, H. (2018) "Medical Tourusm Market in Turkey and Reverse Innovation", Riga/Letonya : LAMPERT, ISBN: 978-613-9-90651-2 |
Baydeniz, E., ÇILGINOĞLU, H., Sandıkcı, M. (2024) "Ecotourism: For a Sustainable Future", Kitap: Future Tourism Trends Volume 1, : Published under exclusive licence by Emerald Publishing Limited, Bölüm Sayfaları: 77 / 89, ISBN: 978-1-83753-245-2 |
Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "SAĞLIK TURİZMİ VE MARKALAŞMA", Kitap: Sağlığa Yolculuk: Sağlık Turizmi, İstanbul/Türkiye : Efe Akademi, Bölüm Sayfaları: 145 / 163, ISBN: 978-625-392-235-1 |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2024) "Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomi ye Kapsamlı Bir Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 142 / 156, ISBN: 978-605-254-809-7 |
Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Current Approaches and Trends in Tourism Science, : SRA Academic Publishing, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-7148-96-2 |
GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-3-631-90526-5 |
ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2023) "2023 YILI GASTRONOMİ EHRİ ADAYI KASTAMONU VE İNEBOLU’NUN YERİ", Kitap: GEÇMİŞTEN GELECEĞE İNEBOLU Tarih, Arkeoloji, Kültür ve Ekonomi, Ankara/Türkiye : BERİKAN YAYINEVİ, Bölüm Sayfaları: 339 / 344, ISBN: 978-625-6591-16-5 |
ÇILGINOĞLU, H., Çam, O. (2021) "Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Etkisi: Kastamonu Örneği", Kitap: Belediyelerin Genişleyen Ekosistemleri Üzerine Disiplinlerarası Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Nobel Bilimsel Eserler, Bölüm Sayfaları: 47 / 76, ISBN: 978-625-7677-12-7 |
ÇILGINOĞLU, H., Dalahmetoğlu, K.B. (2021) "The Role of Social Media in Marketing of Gastronomy", Kitap: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Bern/İsviçre : PETERLANG, Bölüm Sayfaları: 333 / 342, ISBN: 978-3-631-85523-2 |
ÇILGINOĞLU, H., Çam, O. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi", Kitap: Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü, Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 135 / 166, ISBN: 978-625-7316-99-6 |
ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Türkiye’de Sağlık Turizminin Gelişim Süreci, Kastamonu İlinin Sağlık Turizmi Potansiyeli", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 142 / 160, ISBN: 978-625-7411-58-5 |
Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Öztürk, İ., Eroğlu, U. (2020) "Arabic-speaking Migrants’ Living Satisfaction in Istanbul and Bursa:A Comparative Analysis of Issues, Living Conditions, and Necessities", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 4 / 12, ISBN: 1-5275-4188-7 |
Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "Transnational Actors’ Interactions in Governance: Global Cooperationof Chinese Investors and Migrants amongst Central and EasternEuropean Countries, Southeastern European Countries and China", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 75 / 92, ISBN: 978-1-5275-4188-7 |
Oğurlu, Y., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ., ÇILGINOĞLU, H. (2020) "Migration and Intercultural Civil Society Dialogue in Frame of Collaboration and Multilevel Governance", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 132 / 141, ISBN: 978-1-5275-4188-7 |
ÇILGINOĞLU, H., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ. (2020) "The Migrant Health and Medical Tourism Nexus in the Frame of a Research Profile of Bursa and Istanbul", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: 102 / 122, ISBN: 978-1-5275-4188-7 |
ÇILGINOĞLU, H. (2020) "Kastamonu Ballıdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesinin Sağlık Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 529 / 542, ISBN: 978-625-7702-99-7 |
ÇILGINOĞLU, H. (2020) "İnanç Turizmi Kapsamında Helal Turizminin Benzer ve Farklı Yönlerine Dair İncelemeler", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 161 / 172, ISBN: 978-625-7702-99-7 |
Aliu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2018) "BALKAN YARIMADASINDA ÇİN’xxİN VARLIĞI VE BRICS", Kitap: ÇİN HALK CUMHURİYETİ’xx NDE TİCARET, TİCARET HUKUKU VE İDARE HUKUKU İLİŞKİLERİ: TÜRKİYE İÇİN DERSLER, İstanbul/Türkiye : İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ, Bölüm Sayfaları: 351 / 469, ISBN: 978-605-68171-2-0 |
Alıu, A., Oğurlu, Y., ÇILGINOĞLU, H. (2018) "Legitimacy of Global Economic Governance and Effectiveness of the WTO: An Empirical Investigation of 36 OECD and EU Member States (ss. 351-394)", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 351 / 394, ISBN: 9786056817120 |
Alıu, A., ÇILGINOĞLU, H. (2018) "Balkan Yarımadası’xxnda Çin’xxin Varlığı ve BRICS: Çok Taraflılık, Bölgeselleşme ve Çok Katmanlı Yönetişim (ss. 395-422).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 395 / 422, ISBN: 9786056817120 |
Alıu, A., ÇILGINOĞLU, H. (2018) "Küresel Ekonomik Yönetişim ve Çok Merkezli Yönetişimde Devlet Dışı Aktörlerin Etkileşimleri: Güneydoğu Avrupa Ülkeleri ve Çin’xxin Küresel İşbirliği (ss. 423-442).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bölüm Sayfaları: 423 / 442, ISBN: 9786056817120 |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Kitap) Sağlığa Yolculuk: Sağlık Turizmi, 2024, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, 2020, Editör |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2024 | 14 |
Oğuz Çam
-
|
2020 - 2024 | 14 |
Armando Alıu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
|
2016 - 2021 | 13 |
Dorian Alıu
-
|
2018 - 2021 | 9 |
Armando Aliu
-
|
2018 - 2021 | 8 |
Dorıan Alıu
-
|
2016 - 2020 | 7 |
Kaan Berk Dalahmetoğlu
-
|
2021 - 2024 | 6 |
İlyas Öztürk
-
|
2020 | 3 |
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2024 | 3 |
Ali Şengül
-
|
2021 - 2023 | 3 |
Sercan Aytuğar
-
|
2021 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2024 | 2 |
İsa Yayla
-
|
2023 | 2 |
Erdem Baydeniz
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
|
2024 | 2 |
Yücel Oğurlu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
|
2018 - 2020 | 2 |
Erdem Baydeniz
-
|
2023 | 2 |
Rabia Soydaş
-
|
2022 - 2024 | 2 |
Sümeyye Mutlu
-
|
2022 - 2024 | 2 |
Ülkü Çılgınoğlu
-
|
2022 | 2 |
Ümit Helveci
-
|
2022 - 2023 | 2 |
-
|
2024 | 1 |
-
|
2021 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 1 |
-
|
2021 | 1 |
Ömer Özkan
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Nadira Turganbayeva
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
|
2020 | 1 |
İbrahim Gündoğdu
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Mustafa Sandıkcı
-
|
2024 | 1 |
Umut Eroğlu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Dilara Yılmaz
-
|
2021 | 1 |
Furkan Musa Şenel
-
|
2022 | 1 |
Iryna Yazgan
-
|
2022 | 1 |
Nezahat Güleç
-
|
2024 | 1 |
Umut Turhan Arkun
-
|
2023 | 1 |
Valeri Marco
-
|
2024 | 1 |
Yasin Şener
-
|
2021 | 1 |
Yavuz Selim Deniz
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78392 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33237 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2086 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm Hukuku, Turizm İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 10 | 4 | 0 | 332 | 147 | 215 | 389 | 223 | 256 | 300 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 462 . | 502 . | - | 218 . | 394 . | 318 . | 247 . | 402 . | 354 . | 141 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 382 . | 412 . | - | 153 . | 334 . | 246 . | 173 . | 325 . | 269 . | 96 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 157 . | 184 . | - | 25 . | 136 . | 89 . | 26 . | 129 . | 65 . | 18 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 33 . | 41 . | - | 1 . | 19 . | 13 . | 6 . | 19 . | 11 . | 2 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 4 . | 5 . | - | 1 . | 2 . | 1 . | 1 . | 1 . | 1 . | 1 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 130 . | 167 . | - | 20 . | 107 . | 69 . | 22 . | 95 . | 40 . | 12 . |
Toplam Yayın | 1 | 1 | 0 | 11 | 5 | 11 | 23 | 16 | 16 | 15 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 5 | 2 | 7 | 13 | 14 | 9 | 10 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 4 | 1 | 2 | 4 | 0 | 3 | 3 |
Toplam Bildiri | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 6 | 2 | 4 | 2 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 5 | 1 | 6 | 4 | 14 | 4 | 2 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 9 | 0 | 5 | 7 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 4 | 0 | 3 | 3 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 6 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 4 | 2 |