Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2015, 2018 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Dış Ticaret Enstitüsü, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku (Dr), 2015, 2018 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kurs, Türk İşaret Dili Kursu, Kastamonu Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi, 29-04-2023, 17-06-2023 |
Sertifika, ISO/IEC 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, BURSA, 06-09-2023, 08-09-2023 |
Kurs, ISO 9001 BAŞDENETÇİ EĞİTİMİ, ONLİNE, 04-10-2023, 07-10-2023 |
Sertifika, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu, 25-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, Aroma Terapi, Ankara, 01-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, Fitoterapi, Ankara, 01-03-2021, 21-04-2021 |
Sertifika, Aroma Terapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021 |
Sertifika, Fitoterapi, İstanbul, 01-03-2021, 30-04-2021 |
Sertifika, Aroma Therapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021 |
Sertifika, Phytotherapy, İstanbul, 20-03-2021, 30-05-2021 |
Kurs, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 25-03-2021, 19-04-2021 |
Sertifika, 2. İNTERNATİONAL HALAL TOURİSM CONGRESS, ANTALYA, Türkiye, 04-04-2019, 06-04-2019 |
Sertifika, ELSEVIER Publishing Campus Scientific Research Seminar 2019, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, 10 reasons to get – and use – an ORCID iD, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to become a reviewer and what do editors expect?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Book writing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why you can’xxt afford to ignore publication ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Conference skills for researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Creating a good research data management plan, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Diversity in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, An editor’s guide to writing a review article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Ethics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Ethics responsibilities for peer reviewers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Finding the right journal, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, The fundamentals of peer review for the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Funding, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Funding Hacks for Researchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Gender Bias in academic publishing, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to get your book published, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why get involved in peer review, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to get published in the Chemical Sciences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, A guide to journal citation metrics, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Guide to reference managers: How to effectively manage yourreferences, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, The key to successful academic collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Make the most of your research: publish your data methods, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to manage and publish your research data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Open science, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, What is open science?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to produce highly visible research: Useful tips forresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Publishing open access, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Recognizing peer reviewers: A webinar to celebrate editors andresearchers, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Research data management, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How researchers store, share and use data, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to respond to reviewers’xx comments, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How reviewers become editors, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to secure funding - ECR edition, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Social impact, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Systematic reviews 101, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to turn your thesis into an article, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Why write a book?, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to write case reports, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, How to write a lay summary, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Writing skills, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Sertifika, Research collaborations, Istanbul Commerce University, Turkey, 03-06-2019, 03-07-2019 |
Kurs, BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ, TÜRMOB Kastamonu İl Binası, 25-10-2018, 28-10-2018 |
Kurs, Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi ve Öğreticiliği, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, 29-02-2016, 24-04-2016 |
Sertifika, MPM-20 PROJE YÖNETİMİ SERTİFİKASI, Ankara, 05-05-2012, 20-05-2012 |
Sertifika, İSO/IEC 27001-2005 BİLGİ GÜVENLİĞİ İÇ TETKİKÇİ SERTİFİKASI, ANKARA, 08-10-2011, 08-10-2011 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Hukuku |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
2019-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2021-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2020-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Rabia Soydaş, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin gastronomi turizm potansiyeli ve paydaş görüşlerine yönelik nitel bir araştırma, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Oğuzhan Ulu, Yüksek Lisans, Kastamonu ilinin üçüncü yaş turizmi potansiyelinin tespiti ve değerlendirilmesi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Pınar Emiroğlu, Yüksek Lisans, Sağlık çalışanlarına fizyolojik ve psikolojik şiddet: Kastamonu örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Tuğba Akyıldız, Yüksek Lisans, Kadin girişimciliği: Kastamonu ili örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Rana Gümüş, Yüksek Lisans, Çankırı ilinin somut olmayan kültürel mirası, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman) |
2022-2023, SAĞLIK TURİZMİ, Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI 2, Lisans |
2022-2023, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇEVRE YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Lisans |
2021-2022, TEMEL KUKUK, Lisans |
2021-2022, HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI, Lisans |
2021-2022, GASTRONOMİ VE HUKUK İLİŞKİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, SOKAK LEZZETLERİ, Lisans |
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK, Lisans |
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans |
2019-2020, TURİZM PAZARLAMASI, Lisans |
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ TEORİ ve POLİTİKALARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ, Lisans |
2019-2020, TÜRKLÜK BİLİMİ ARAŞTIRMALARINDA BİLGİSAYAR KULLANIMI II, Lisans |
2019-2020, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2019-2020, İNANÇ TURİZMİNDE EMNİYET VE GÜVENLİK, Yüksek Lisans |
2019-2020, TURİZM HUKUKU VE MEVZUATI, Lisans |
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR KULLANIMI, Lisans |
2019-2020, SAĞLIK TURİZMİ HUKUKU VE ETİK İLKELER, Yüksek Lisans |
2019-2020, TURİZM İŞLETMELERİNDE İSTİHDAM SORUNLARI, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK II, Lisans |
2018-2019, TURİZM HUKUKU, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Baydeniz, E., Yayla, İ., Çılgınoğlu, H. (2023) "FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023) |
Güner, D., Çılgınoğlu, H., Arkun, U.T. (2023) "PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023) |
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Türkiye, (Ekim 2023) |
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023) |
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?", 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (Ekim 2023) |
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2022) "Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış", VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Afyon, Türkiye, (Ekim 2022) |
Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021) |
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021) |
Çılgınoğlu, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021) |
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021) |
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021) |
Çılgınoğlu, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021) |
Aliu, A., Çılgınoğlu, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020) |
Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Alıu, A. (2020) "Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler", III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES , Ankara, (Aralık 2020) |
Çılgınoğlu, H., Alıu, D., Alıu, A. (2019) "The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts", Elsevier Social Science Research Network (SSRN) , (pp. 1-11), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2019) |
Çılgınoğlu, H., Aliu, A., Alıu, D. (2019) "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme", Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Türkiye, (Nisan 2019) |
Çılgınoğlu, H., Alıu, A. (2018) "Göçmen Sağliği ve Sağlik Turizmi İlişkisi Bağlaminda Türkiye’de İstanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştirmasi", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , (pp. 11), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018) |
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2018) "ARABIC-SPEAKING MIGRANTS’ LIVING SATISFACTION IN ISTANBUL AND BURSA: A COMPARATIVE ANALYSIS OF ISSUES, LIVING CONDITIONS AND NECESSITIES", International Migration and Communication Congress (IMCC 2018) , Sakarya, Türkiye, (Eylül 2018) |
Çılgınoğlu, H., Aliu, A. (2018) "Göçmen Sağlığı ve Turizm ilişkisi Bağlamında Türkiye’de istanbul ve Bursa İllerinin Profil Araştırması", Sakarya Üniversitesi Uluslararası Göç ve İletişim Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2018) |
Alıu, A., Çılgınoğlu, H., Özkan, Ö., Alıu, D. (2016) "Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint", 7th International Health Tourism Congres , (pp. 1-25), İstanbul, Türkiye, (Ocak 2016) |
Çılgınoğlu, H. (2019) "ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNİN EKONOMİK, HUKUKİ VE İDARİ YÖNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: Türkeye’deki Hastaneler Üzerinde Örnekleme", Kastamonu/Türkiye : LAP LAMBERT Academic Publishing |
Çılgınoğlu, H. (2018) "Medical Tourusm Market in Turkey and Reverse Innovation", Riga/Letonya : LAMPERT |
Çılgınoğlu, H. (2018) "Medical Tourism Market in Turkey and Reverse Innovation", London/İngiltere : KDP Publishing |
Baydeniz, E., Çılgınoğlu, H., Sandıkcı, M. (2024) "Ecotourism: For a Sustainable Future", Kitap: Future Tourism Trends Volume 1, : Published under exclusive licence by Emerald Publishing Limited |
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2024) "Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomi ye Kapsamlı Bir Bakış, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık |
Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2023) "2023 YILI GASTRONOMİ EHRİ ADAYI KASTAMONU VE İNEBOLU’NUN YERİ", Kitap: GEÇMİŞTEN GELECEĞE İNEBOLU Tarih, Arkeoloji, Kültür ve Ekonomi, Ankara/Türkiye : BERİKAN YAYINEVİ |
Dalahmetoğlu, K.B., Çılgınoğlu, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Current Approaches and Trends in Tourism Science, : SRA Academic Publishing |
Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Overview to Gluten-Free Tourist Profile in the Health Belief Model Persp", Kitap: Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, : Peter Lang |
Çılgınoğlu, H., Dalahmetoğlu, K.B. (2021) "The Role of Social Media in Marketing of Gastronomy", Kitap: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Bern/İsviçre : PETERLANG |
Çılgınoğlu, H., Çam, O. (2021) "Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Etkisi: Kastamonu Örneği", Kitap: Belediyelerin Genişleyen Ekosistemleri Üzerine Disiplinlerarası Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Nobel Bilimsel Eserler |
Çılgınoğlu, H. (2021) "Türkiye’de Sağlık Turizminin Gelişim Süreci, Kastamonu İlinin Sağlık Turizmi Potansiyeli", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı |
Çılgınoğlu, H., Çam, O. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi", Kitap: Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü, Türkiye : Eğitim Yayınevi |
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H., Öztürk, İ., Eroğlu, U. (2020) "Arabic-speaking Migrants’ Living Satisfaction in Istanbul and Bursa:A Comparative Analysis of Issues, Living Conditions, and Necessities", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing |
Çılgınoğlu, H. (2020) "Kastamonu Ballıdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesinin Sağlık Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı |
Çılgınoğlu, H. (2020) "İnanç Turizmi Kapsamında Helal Turizminin Benzer ve Farklı Yönlerine Dair İncelemeler", Kitap: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı |
Alıu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2020) "Transnational Actors’ Interactions in Governance: Global Cooperationof Chinese Investors and Migrants amongst Central and EasternEuropean Countries, Southeastern European Countries and China", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing |
Oğurlu, Y., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ., Çılgınoğlu, H. (2020) "Migration and Intercultural Civil Society Dialogue in Frame of Collaboration and Multilevel Governance", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing |
Çılgınoğlu, H., Alıu, A., Alıu, D., Öztürk, İ. (2020) "The Migrant Health and Medical Tourism Nexus in the Frame of a Research Profile of Bursa and Istanbul", Kitap: Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, Newcastle Upon Tyne/İngiltere : Cambridge Scholars Publishing |
Alıu, A., Oğurlu, Y., Çılgınoğlu, H. (2018) "Legitimacy of Global Economic Governance and Effectiveness of the WTO: An Empirical Investigation of 36 OECD and EU Member States (ss. 351-394)", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları |
Alıu, A., Çılgınoğlu, H. (2018) "Balkan Yarımadası’xxnda Çin’xxin Varlığı ve BRICS: Çok Taraflılık, Bölgeselleşme ve Çok Katmanlı Yönetişim (ss. 395-422).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayınları |
Alıu, A., Çılgınoğlu, H. (2018) "Küresel Ekonomik Yönetişim ve Çok Merkezli Yönetişimde Devlet Dışı Aktörlerin Etkileşimleri: Güneydoğu Avrupa Ülkeleri ve Çin’xxin Küresel İşbirliği (ss. 423-442).", Kitap: Çin Halk Cumhuriyeti’xxnde Ticaret, Ticaret Hukuku ve İdare Hukuku İlişkileri: Türkiye İçin Dersler, İstanbul/Türkiye : İstanbul Ticaret Üniversitesi |
Aliu, A., Alıu, D., Çılgınoğlu, H. (2018) "BALKAN YARIMADASINDA ÇİN’xxİN VARLIĞI VE BRICS", Kitap: ÇİN HALK CUMHURİYETİ’xx NDE TİCARET, TİCARET HUKUKU VE İDARE HUKUKU İLİŞKİLERİ: TÜRKİYE İÇİN DERSLER, İstanbul/Türkiye : İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Kitap) Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective, 2020, Editör |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 2 | 0 | 0 | 7 |
2 |
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 1 | 0 | 0 | 7 |
3 |
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 7 | 0 | 0 | 0 | 7 |
4 |
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | 0 | 0 | 4 |
5 |
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Journal of Humanities and Tourism Research
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | 0 | 0 | 4 |
6 |
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 3 |
7 |
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
|
0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 |
8 |
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 2 |
9 |
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
|
0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 |
10 |
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 |
11 |
ÇALIŞANLAR, YÖNETİCİLER VE ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ
Turkish Studies
|
0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 |
12 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatinda Baharatlar ile Tibbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanimi (The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts)
SSRN Electronic Journal
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 2 |
13 |
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
|
2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
14 |
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
15 |
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
16 |
KÜMELENME BAĞLAMINDA STRATEJİLERİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE KURAMSAL YAKLAŞIMLAR: TURİZM SEKTÖRÜ ÖRNEĞİ
TURKİSH STUDİES
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
17 |
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
18 |
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
19 |
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
Macro Management Public Policies
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
20 |
SAĞLIK TURİZMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ, EĞİLİMLERİ VEPAZARIN KÜRESELLEŞMESİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
TURKİSH STUDİES
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
21 |
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Sosyal Bilimler Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
22 |
ÇALIŞANLAR YÖNETİCİLER ve ULUSLARARASI HASTALAR BAĞLAMINDA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNİN SWOT ANALİZİ İLE SORUNLARININ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TESPİTİ
TURKİSH STUDİES
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Armando Alıu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
|
2016 - 2021 | 13 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2024 | 12 |
Oğuz Çam
-
|
2020 - 2022 | 11 |
Dorian Alıu
-
|
2018 - 2021 | 9 |
Armando Aliu
-
|
2018 - 2021 | 8 |
Dorıan Alıu
-
|
2016 - 2020 | 7 |
Kaan Berk Dalahmetoğlu
-
|
2021 - 2023 | 5 |
İlyas Öztürk
-
|
2020 | 3 |
Ali Şengül
-
|
2021 - 2023 | 3 |
Sercan Aytuğar
-
|
2021 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2024 | 2 |
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
İsa Yayla
-
|
2023 | 2 |
Yücel Oğurlu
İstanbul Ticaret Üniversitesi
|
2018 - 2020 | 2 |
Erdem Baydeniz
-
|
2023 | 2 |
Ülkü Çılgınoğlu
-
|
2022 | 2 |
Ümit Helveci
-
|
2022 - 2023 | 2 |
-
|
2021 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 | 1 |
-
|
2021 | 1 |
Ömer Özkan
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Nadira Turganbayeva
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
|
2020 | 1 |
İbrahim Gündoğdu
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Mustafa Sandıkcı
-
|
2024 | 1 |
Erdem Baydeniz
-
|
2024 | 1 |
Umut Eroğlu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Dilara Yılmaz
-
|
2021 | 1 |
Furkan Musa Şenel
-
|
2022 | 1 |
Iryna Yazgan
-
|
2022 | 1 |
Rabia Soydaş
-
|
2022 | 1 |
Sümeyye Mutlu
-
|
2022 | 1 |
Umut Turhan Arkun
-
|
2023 | 1 |
Yasin Şener
-
|
2021 | 1 |
Yavuz Selim Deniz
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78249 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 32907 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2026 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm Hukuku, Turizm İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 10 | 4 | 0 | 332 | 147 | 215 | 389 | 223 | 256 | 110 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 460 . | 498 . | - | 217 . | 400 . | 319 . | 242 . | 394 . | 328 . | 60 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 376 . | 410 . | - | 153 . | 336 . | 245 . | 167 . | 323 . | 252 . | 43 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 159 . | 182 . | - | 27 . | 132 . | 86 . | 28 . | 128 . | 61 . | 12 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 39 . | 50 . | - | 2 . | 27 . | 17 . | 7 . | 25 . | 14 . | 5 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 5 . | 6 . | - | 1 . | 3 . | 1 . | 1 . | 1 . | 1 . | 1 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 133 . | 165 . | - | 20 . | 107 . | 71 . | 21 . | 95 . | 39 . | 9 . |
Toplam Yayın | 1 | 1 | 0 | 11 | 5 | 11 | 23 | 16 | 16 | 4 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 5 | 2 | 7 | 13 | 14 | 9 | 2 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 4 | 1 | 2 | 4 | 0 | 3 | 2 |
Toplam Bildiri | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 6 | 2 | 4 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 5 | 1 | 6 | 4 | 14 | 4 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 9 | 0 | 5 | 2 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 4 | 0 | 3 | 2 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 6 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 4 | 0 |