| Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020 |
| Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
| 2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2022-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Genel Turizm, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2022-2023, Güz Dönemi, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Genel Turizm, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2021-2022, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan makale |
|
Şimşek, A., Önek, Ü.M. (2021) "Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği", OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1 (1) pp. 21-30 Link |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
| 1 | Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 3 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79062 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33947 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2183 |
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 25 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 592 . | - | - | - | - |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 503 . | - | - | - | - |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 235 . | - | - | - | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 47 . | - | - | - | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | 195 . | - | - | - | - |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | 117 . | - | - | - | - |
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |