Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020 |
Ülkü Mine ÖNEK, Yüksek Lisans, Ulusal düzeyde bilinirliği olan yemeklerin siyez ile yeniden yorumlanması, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2023 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2022-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
2022-2023, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
2022-2023, Genel Turizm, Ön Lisans |
2022-2023, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
2022-2023, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
2022-2023, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
2021-2022, Genel Turizm, Ön Lisans |
2021-2022, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans |
2021-2022, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
2021-2022, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans |
2021-2022, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans |
2021-2022, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
2021-2022, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
2021-2022, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
2020-2021, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
2020-2021, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
2020-2021, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
2020-2021, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
2019-2020, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans |
2019-2020, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans |
2019-2020, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
2019-2020, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
2019-2020, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ŞİMŞEK, A., ÖNEK, Ü.M. (2021) "Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği", OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1 (1) pp. 21-30 Link |
CENGİZ, G., ÖNEK, Ü.M. (2021) "Ballıdağ Sanatoryumu'nun Sağlık Turizmi Tesisi'ne Dönüşümüne Yönelik Yerel Halkın Tutumu", 2nd International Baku Conference on Scientific Research , (pp. 495-512), Bakü, Azerbaycan, (Mayıs 2021) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 25 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 601 . | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 511 . | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 239 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 71 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | 197 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | 115 . | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |