img

Öğr. Gör. Ülkü Mine ÖNEK

  • Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • Aşçılık Programı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
2
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013
Araştırma Alanları
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, 2008, 2013
Yüksek Lisans, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2020
Ülkü Mine ÖNEK, Yüksek Lisans, Ulusal düzeyde bilinirliği olan yemeklerin siyez ile yeniden yorumlanması, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2023
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği
2019-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2022-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2022-2023, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans
2022-2023, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans
2022-2023, Genel Turizm, Ön Lisans
2022-2023, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans
2022-2023, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans
2022-2023, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans
2021-2022, Genel Turizm, Ön Lisans
2021-2022, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans
2021-2022, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans
2021-2022, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans
2021-2022, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans
2021-2022, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans
2021-2022, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans
2021-2022, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans
2020-2021, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans
2020-2021, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans
2020-2021, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans
2020-2021, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans
2019-2020, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans
2019-2020, Yiyecek- İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ön Lisans
2019-2020, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 2, Ön Lisans
2019-2020, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 2, Ön Lisans
2019-2020, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans
2019-2020, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans
2019-2020, Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları 1, Ön Lisans
2019-2020, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 1, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Şimşek, A., Önek, Ü.M. (2021) "Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği", OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1 (1) pp. 21-30 Link  
Akkuş, G., Önek, Ü.M. (2021) "Ballıdağ Sanatoryumu'nun Sağlık Turizmi Tesisi'ne Dönüşümüne Yönelik Yerel Halkın Tutumu", 2nd International Baku Conference on Scientific Research , (pp. 495-512), Bakü, Azerbaycan, (Mayıs 2021
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kastamonu Üniversitesi
2021 1
Kastamonu Üniversitesi
2021 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78739
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33166
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2051
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 25 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - 599 . - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - 507 . - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - 238 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - 83 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - 195 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - 117 . - - -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri