| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2010, 2014 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 1999, 2003 |
| Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1992, 1996 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2010, 2014 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 1999, 2003 |
| Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1992, 1996 |
| Kayıt Yok |
| İngilizce, ÜDS, 62, Bahar, 2010 |
| İngilizce, YÖKDİL, 72, 2017 |
| İngilizce, YÖKDİL, 72, 2017 |
| Kurs, Gıda Hijyen ve Sanitasyonu, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 01-05-2015, 08-10-2015 |
| Çalıştay, Geleneksel Gıdalar Günü “Geleneksel Gıdaların Coğrafi İşaretlenebilirliği”, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 12-05-2015, 12-05-2015 |
| Çalıştay, Gelenekten Geleceğe Ekmekçilik Çalıştayı ve TAGEM Proje Kapanış Toplantısı, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 23-10-2015, 24-10-2015 |
| Sertifika, Analiz laboratuvarları için ölçüm belirsizliği, Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU, Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 20-10-2011, 21-10-2011 |
| Sertifika, Analiz laboratuvarları için metod validasyonu, Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU), Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 19-10-2011, 19-10-2011 |
| Sertifika, ISO 17025 Akreditasyon Standardı , Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU), Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 17-10-2011, 18-10-2011 |
| Sertifika, Duyusal Değerlendirme, AROMSA/ Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayii A.Ş./Karaman., Karaman., 15-02-2007, 15-02-2007 |
| Sertifika, Akademik Düzeyde Araştırma Projesi Hazırlama, Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 27-03-2015, 29-03-2015 |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
| [UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar |
| 2020-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Türkiye |
| 2016-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2011-2016, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2023-, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2022-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2016-2018, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2012-2016, Erasmus Koordinatörü, Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
| 2012-2016, Bölüm Başkan Yardımcısı, Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
| 2020-2021, Güz Dönemi, İstatistiksel Analiz Yöntemleri ve Deneme Metotları, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıdalarda Raf Ömrü ve Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
| 2020-2021, Güz Dönemi, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, İstatistiksel Analiz Yöntemleri ve Deneme Metotları, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıdalarda Raf Ömrü ve Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
| 2019-2020, Güz Dönemi, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıda İşleme Teknikleri, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıdalarda Raf Ömrü Analizi ve Yöntemleri, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Buğday Kimyası ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Enstrümental Analiz Teknikleri, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
| 2018-2019, Güz Dönemi, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Endüstrisinde Katkı Maddeleri, Kalıntı ve Bulaşanlar, Yüksek Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, İleri Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda İşleme Teknikleri, Yüksek Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Tahıl Kimyası, Yüksek Lisans |
| 2017-2018, Güz Dönemi, Gıda Kimyası1-2, Lisans |
| 2016-2017, Güz Dönemi, Girişimcilik, Lisans |
| 2016-2017, Güz Dönemi, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
| 2015-2016, Güz Dönemi, Tahıl Kimyası, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Gıda Mühendisliği Tasarımı, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri II., Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri I., Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Proses Kontrol, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Fırıncılık ve Tahıl Ürünleri, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, İstatistik, Lisans |
| 2013-2014, Güz Dönemi, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri II., Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, Gıda Analiz Teknikleri I., Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, Proses Kontrol, Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
| 2012-2013, Güz Dönemi, İstatistik, Lisans |
| 2011-2012, Güz Dönemi, Proses Kontrol, Lisans |
| 2011-2012, Güz Dönemi, İstatistik, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| (Uluslararası - Diğer) 1.Uluslararası Helal Gıda Kongresi, 2017 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Quality Assurance and Safety of Crops Foods, 2017 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017 |
| (Ulusal - Bilimsel Dergi) Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2016 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Agricultural Science and Technology, 2016 |
| (Uluslararası - Bilimsel Dergi) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2016 |
| Üye, Ulusal Gıda Kodeks Komisyonu- Un, Unlu Mamuller, Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Alt Komisyonu, 2023- |
| Üye, Sağlık Bakanlığı Endokrin Bozucular Araştırma Komisyonu, 2022- |
| Üye, TMMO Gıda Mühendisleri Odası, 1996- |
| Kayıt Yok |
| (2019) "Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology" TÜBİTAK |
| (2019) "Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties" TÜBİTAK |
| (2019) "Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties" TÜBİTAK |
| (2018) "Kastamonu Valiliği Başarı Belgesi" İÇİŞLERİ BAKANLIĞI |
| (2018) "Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties" TÜBİTAK |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Rabia Atasoy
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 22 |
|
Mehmet Hayta
|
2011 - 2017 | 20 |
|
Uğur Ertop
Kastamonu Üniversitesi
|
2011 - 2025 | 14 |
|
Şeyma Selin Akın
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 7 |
|
Nesibe Arslan Burnaz
|
2013 - 2020 | 6 |
|
Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya
|
2014 - 2017 | 5 |
|
Hakiye Aslan
|
2011 - 2012 | 5 |
|
Şeyda Merve Karataş
|
2015 - 2018 | 4 |
|
Cemalettin Baltacı
|
2012 - 2015 | 4 |
|
Müberra Bektaş
|
2017 - 2021 | 4 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2023 | 3 |
|
Didem Önay Derin
|
2011 - 2014 | 3 |
|
Zeynep Görkem Cerit
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 3 |
|
M. Hayta
|
2016 - 2019 | 3 |
|
Emine İncemehmetoğlu
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2025 | 2 |
|
Fatmanur Örü
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 - 2023 | 2 |
|
Mehmet Hayta
|
2017 - 2018 | 2 |
|
Müge Hendek Ertop
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 2 |
|
Yunus Coşkun
|
2017 - 2018 | 2 |
|
Betül Akhan
-
|
2015 - 2017 | 2 |
|
Derya İstek
-
|
2013 | 2 |
|
Ertop Müge Hendek
-
|
2024 - 2025 | 2 |
|
Hakkı Gerçek
-
|
2012 | 2 |
|
Merve İşlerer
-
|
2013 | 2 |
|
Şadiye İriz
-
|
2012 | 2 |
|
Tuba Teğrak
-
|
2012 | 2 |
|
İbrahim Tuğkan Şeker
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
|
2017 | 1 |
|
Ali Gündoğdu
|
2015 | 1 |
|
Fırat Yılmaz
|
2015 | 1 |
|
Rahime Dündar
|
2012 | 1 |
|
Huri İlyasoğlu
|
2012 | 1 |
|
A. Gündogdu
|
2018 | 1 |
|
Betül Altun
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Bilge Şahin
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 | 1 |
|
C. Baltaci
|
2018 | 1 |
|
F. Yilmaz
|
2018 | 1 |
|
I. T. Şeker
|
2016 | 1 |
|
Ibrahim Tuǧkan Şeker
|
2018 | 1 |
|
Melike Ağirsaygin
Kastamonu Üniversitesi
|
2025 | 1 |
|
Muberra Bektas
|
2020 | 1 |
|
S. M. Ilter
|
2018 | 1 |
|
Seda Özgen
|
2025 | 1 |
|
Sevde Nur Şenol Yazkan
Kastamonu Üniversitesi
|
2025 | 1 |
|
Şaban Han
Tarım ve Orman Bakanlığı Kastamonu İl Müdürlüğü
|
2022 | 1 |
|
Aslıhan Özaslan
-
|
2024 | 1 |
|
Aygül Demir
-
|
2022 | 1 |
|
Burnaz Nesibe Arslan
-
|
2025 | 1 |
|
Büşra Nur Güven
-
|
2012 | 1 |
|
Cemalettin Baltacı
-
|
2025 | 1 |
|
Dilara Çankaya
-
|
2013 | 1 |
|
Ebru Tanrıverdi
-
|
2012 | 1 |
|
Enes Akın
-
|
2018 | 1 |
|
Ertop Uğur
-
|
2015 | 1 |
|
Kevser Kutluk
-
|
2016 | 1 |
|
Kübra Coşkun
-
|
2016 | 1 |
|
Melih Demiryol
-
|
2015 | 1 |
|
Melike Çam
-
|
2023 | 1 |
|
Oğuzhan Özben
-
|
2012 | 1 |
|
Sevdenur Şenol
-
|
2024 | 1 |
|
Sümeyye Canlı
-
|
2016 | 1 |
|
Şeyma Uslu
-
|
2013 | 1 |
|
Tuğba Karaoğlu
-
|
2012 | 1 |
|
Umut Yasin Erbey
-
|
2013 | 1 |
|
Zehra Duran
-
|
2013 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51923 |
| YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25926 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1551 |
| Anahtar Kelimeler | Gıda Teknolojileri, Tahıl Teknolojisi, Fonksiyonel Gıdalar | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 37 | 80 | 135 | 388 | 235 | 35 | 140 | 84 | 60 | 50 | 220 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 626 . | 577 . | 573 . | 282 . | 425 . | 580 . | 555 . | 624 . | 622 . | 612 . | 321 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 441 . | 396 . | 396 . | 140 . | 268 . | 423 . | 405 . | 458 . | 487 . | 482 . | 224 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 196 . | 156 . | 140 . | 28 . | 66 . | 185 . | 139 . | 200 . | 195 . | 188 . | 62 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 130 . | 101 . | 90 . | 20 . | 37 . | 122 . | 101 . | 127 . | 133 . | 130 . | 42 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 45 . | 29 . | 23 . | 4 . | 8 . | 42 . | 28 . | 30 . | 40 . | 43 . | 10 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 53 . | 36 . | 28 . | 4 . | 13 . | 55 . | 40 . | 59 . | 59 . | 66 . | 17 . |
| Toplam Yayın | 8 | 3 | 14 | 27 | 6 | 2 | 6 | 5 | 5 | 4 | 6 |
| Toplam Makale | 0 | 3 | 3 | 8 | 6 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 5 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 |
| Toplam Bildiri | 8 | 0 | 11 | 19 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 1 | 1 | 5 | 4 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 |
| Bildiri (Uluslararası) | 7 | 0 | 11 | 19 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |