Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2010, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 1999, 2003 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1992, 1996 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2010, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 1999, 2003 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1992, 1996 |
Kayıt Yok |
İngilizce, ÜDS, 62, Bahar, 2010 |
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2017 |
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2017 |
Kurs, Gıda Hijyen ve Sanitasyonu, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 01-05-2015, 08-10-2015 |
Çalıştay, Geleneksel Gıdalar Günü “Geleneksel Gıdaların Coğrafi İşaretlenebilirliği”, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 12-05-2015, 12-05-2015 |
Çalıştay, Gelenekten Geleceğe Ekmekçilik Çalıştayı ve TAGEM Proje Kapanış Toplantısı, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 23-10-2015, 24-10-2015 |
Sertifika, Analiz laboratuvarları için ölçüm belirsizliği, Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU, Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 20-10-2011, 21-10-2011 |
Sertifika, Analiz laboratuvarları için metod validasyonu, Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU), Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane, 19-10-2011, 19-10-2011 |
Sertifika, ISO 17025 Akreditasyon Standardı , Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi (CFCU), Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 17-10-2011, 18-10-2011 |
Sertifika, Duyusal Değerlendirme, AROMSA/ Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayii A.Ş./Karaman., Karaman., 15-02-2007, 15-02-2007 |
Sertifika, Akademik Düzeyde Araştırma Projesi Hazırlama, Gümüşhane Üniversitesi., Gümüşhane, 27-03-2015, 29-03-2015 |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar |
2020-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Türkiye |
2016-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2011-2016, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2023-, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2022-, Anabilim Dalı Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2012-2016, Erasmus Koordinatörü, Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
2012-2016, Bölüm Başkan Yardımcısı, Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
2020-2021, İstatistiksel Analiz Yöntemleri ve Deneme Metotları, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıdalarda Raf Ömrü ve Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
2020-2021, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
2020-2021, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2019-2020, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2019-2020, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
2019-2020, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2019-2020, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
2019-2020, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, İstatistiksel Analiz Yöntemleri ve Deneme Metotları, Yüksek Lisans |
2019-2020, Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gıdalarda Raf Ömrü ve Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
2019-2020, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2018-2019, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2018-2019, Gıda İşleme Teknikleri, Yüksek Lisans |
2018-2019, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2018-2019, Gıdalarda Raf Ömrü Analizi ve Yöntemleri, Yüksek Lisans |
2018-2019, Yeni Gıda Ürünleri Tasarımı, Yüksek Lisans |
2018-2019, Buğday Kimyası ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Enstrümental Analiz Teknikleri, Lisans |
2018-2019, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2018-2019, Gıda Analiz Teknikleri, Lisans |
2018-2019, Gıda Kimyası 1-2, Lisans |
2017-2018, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2017-2018, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2017-2018, Gıda Endüstrisinde Katkı Maddeleri, Kalıntı ve Bulaşanlar, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2017-2018, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2017-2018, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Lisans |
2017-2018, İleri Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıda İşleme Teknikleri, Yüksek Lisans |
2017-2018, Tahıl Kimyası, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıda Kimyası1-2, Lisans |
2016-2017, Girişimcilik, Lisans |
2016-2017, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2015-2016, Tahıl Kimyası, Lisans |
2013-2014, Gıda Mühendisliği Tasarımı, Lisans |
2013-2014, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
2013-2014, Gıda Analiz Teknikleri II., Lisans |
2013-2014, Gıda Analiz Teknikleri I., Lisans |
2013-2014, Proses Kontrol, Lisans |
2013-2014, Fırıncılık ve Tahıl Ürünleri, Lisans |
2013-2014, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2013-2014, İstatistik, Lisans |
2013-2014, Tahıl Teknolojisi, Lisans |
2012-2013, Gıda Analiz Teknikleri II., Lisans |
2012-2013, Gıda Analiz Teknikleri I., Lisans |
2012-2013, Gıda Muhafaza Teknikleri, Lisans |
2012-2013, Proses Kontrol, Lisans |
2012-2013, Kütle ve Enerji Denklikleri, Lisans |
2012-2013, İstatistik, Lisans |
2011-2012, Proses Kontrol, Lisans |
2011-2012, İstatistik, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Diğer) 1.Uluslararası Helal Gıda Kongresi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Quality Assurance and Safety of Crops Foods, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2016 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Agricultural Science and Technology, 2016 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2016 |
Üye, Ulusal Gıda Kodeks Komisyonu- Un, Unlu Mamuller, Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Alt Komisyonu, 2023- |
Üye, Sağlık Bakanlığı Endokrin Bozucular Araştırma Komisyonu, 2022- |
Üye, TMMO Gıda Mühendisleri Odası, 1996- |
Kayıt Yok |
(2019) "Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology" TÜBİTAK |
(2019) "Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties" TÜBİTAK |
(2019) "Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties" TÜBİTAK |
(2018) "Kastamonu Valiliği Başarı Belgesi" İÇİŞLERİ BAKANLIĞI |
(2018) "Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties" TÜBİTAK |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Mehmet Hayta
![]() |
2011 - 2019 | 25 |
![]()
Rabia Atasoy
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 22 |
![]()
Uğur Ertop
Kastamonu University
(Turkey)
|
2011 - 2025 | 14 |
![]()
Şeyma Selin Akın
-
|
2018 - 2019 | 7 |
![]()
Nesibe Arslan Burnaz
![]() |
2013 - 2020 | 6 |
![]()
Şeyda Merve Karataş
![]() |
2015 - 2018 | 5 |
![]()
Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya
![]() |
2014 - 2017 | 5 |
![]()
Cemalettin Baltacı
![]() |
2012 - 2018 | 5 |
![]()
Hakiye Aslan
![]() |
2011 - 2012 | 5 |
![]()
Müberra Bektaş
-
|
2017 - 2021 | 5 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2022 - 2023 | 3 |
![]()
İbrahim Tuğkan Şeker
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
|
2016 - 2018 | 3 |
![]()
Didem Önay Derin
![]() |
2011 - 2014 | 3 |
![]()
Zeynep Görkem Cerit
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 3 |
![]()
Ali Gündoğdu
![]() |
2015 - 2018 | 2 |
![]()
Fırat Yılmaz
![]() |
2015 - 2018 | 2 |
![]()
Müge Hendek Ertop
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 2 |
![]()
Betül Akhan
-
|
2015 - 2017 | 2 |
![]()
Derya İstek
-
|
2013 | 2 |
![]()
Emine İncemehmetoğlu
-
|
2022 - 2025 | 2 |
![]()
ERTOP MÜGE HENDEK
-
|
2024 - 2025 | 2 |
![]()
Fatmanur Örü
-
|
2021 - 2023 | 2 |
![]()
Hakkı Gerçek
-
|
2012 | 2 |
![]()
Merve İşlerer
-
|
2013 | 2 |
![]()
Sevdenur Şenol
-
|
2024 - 2025 | 2 |
![]()
Şadiye İriz
-
|
2012 | 2 |
![]()
Tuba Teğrak
-
|
2012 | 2 |
![]()
Yunus Coşkun
-
|
2017 - 2018 | 2 |
![]()
Rahime Dündar
![]() |
2012 | 1 |
![]()
Huri İlyasoğlu
![]() |
2012 | 1 |
![]()
Betül Altun
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
![]()
Melike Ağirsaygin
Kastamonu University
(Turkey)
|
2025 | 1 |
![]()
Seda Özgen
![]() |
2025 | 1 |
![]()
Aslıhan Özaslan
-
|
2024 | 1 |
![]()
Aygül Demir
-
|
2022 | 1 |
![]()
Bilge Şahin
-
|
2023 | 1 |
![]()
BURNAZ NESİBE ARSLAN
-
|
2025 | 1 |
![]()
Büşra Nur Güven
-
|
2012 | 1 |
![]()
CEMALETTİN BALTACI
-
|
2025 | 1 |
![]()
Dilara Çankaya
-
|
2013 | 1 |
![]()
Ebru Tanrıverdi
-
|
2012 | 1 |
![]()
Enes Akın
-
|
2018 | 1 |
![]()
Ertop Uğur
-
|
2015 | 1 |
![]()
Kevser Kutluk
-
|
2016 | 1 |
![]()
Kübra Coşkun
-
|
2016 | 1 |
![]()
Melih Demiryol
-
|
2015 | 1 |
![]()
Melike Çam
-
|
2023 | 1 |
![]()
Oğuzhan Özben
-
|
2012 | 1 |
![]()
Sümeyye Canlı
-
|
2016 | 1 |
![]()
Şaban Han
-
|
2022 | 1 |
![]()
Şeyma Uslu
-
|
2013 | 1 |
![]()
Tuğba Karaoğlu
-
|
2012 | 1 |
![]()
Umut Yasin Erbey
-
|
2013 | 1 |
![]()
Zehra Duran
-
|
2013 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51092 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25439 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1544 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Teknolojileri, Tahıl Teknolojisi, Fonksiyonel Gıdalar |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 37 | 80 | 135 | 388 | 235 | 35 | 140 | 84 | 60 | 50 | 220 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 623 . | 581 . | 574 . | 288 . | 423 . | 575 . | 554 . | 625 . | 615 . | 610 . | 198 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 437 . | 397 . | 400 . | 146 . | 268 . | 423 . | 405 . | 464 . | 490 . | 482 . | 130 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 196 . | 156 . | 141 . | 28 . | 67 . | 185 . | 139 . | 199 . | 194 . | 193 . | 33 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 131 . | 101 . | 87 . | 20 . | 37 . | 121 . | 98 . | 124 . | 127 . | 131 . | 24 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 46 . | 30 . | 23 . | 4 . | 8 . | 41 . | 27 . | 30 . | 41 . | 43 . | 7 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 50 . | 35 . | 26 . | 4 . | 13 . | 52 . | 38 . | 56 . | 57 . | 59 . | 6 . |
Toplam Yayın | 8 | 3 | 14 | 27 | 6 | 2 | 6 | 5 | 5 | 4 | 6 |
Toplam Makale | 0 | 3 | 3 | 8 | 6 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 5 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 8 | 0 | 11 | 19 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 1 | 1 | 5 | 4 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
Makale (Ulusal) | 0 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 7 | 0 | 11 | 19 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |