img

Doç. Dr. Nesrin İÇLİ

  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
52
Atıf
11
h-index
2
Proje
13
WoS
Yayın
7
Atıf
25
h-index
0
Scopus
Yayın
6
Atıf
25
h-index
3
Google Scholor
Yayın
18
Atıf
37
h-index
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Adli Kimya ve Adli Toksikoloji (Dr), 2009, 2014
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2005, 2008
Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 1994, 1998
Araştırma Alanları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Adli Kimya ve Adli Toksikoloji (Dr), 2009, 2014
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2005, 2008
Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 1994, 1998
Kayıt Yok
İngilizce, KPDS, 87, 2009-KPDS , 2009
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ, TSE, 14-04-2021, 14-04-2021
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DÖKÜMANTASYON EĞİTİMİ, TSE, 21-04-2021, 21-04-2021
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İÇ TETKİK EĞİTİMİ, TSE, 22-04-2021, 22-04-2021
Sertifika, ISO/IEC 17025/2017 REVİZYON EĞİTİMİ, TÜRKAK ANKARA, 03-05-2018, 03-05-2018
Sertifika, Technical Assistance for Implementation of the Persistent Organic Pollutants Regulation Project-Euro, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, 11-11-2013, 24-10-2014
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA İL KONTROL LAB, 31-01-2012, 01-02-2012
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA İL KONTROL LAB. MÜD., 14-12-2011, 16-12-2011
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TÜBİTAK MAM, 21-09-2005, 23-09-2005
[UAK] Sağlık Bilimleri Toksikoloji
2023-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
2016-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
2020-, Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalite Komisyonu Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2019-, Kastamonu Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2019-, Kastamonu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2019-, Kastamonu Üniversitesi 2020-2024 Yılları Stratejik Plan Koordinatörü, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2018-, Kastamonu Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2017-, Dekan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2017-2017, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2016-, Kastamonu Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Duygu Türkoğlu Kılıç, Yüksek Lisans, Çiğ sütlerde polisiklik aromatik hidrokarbonların düzeylerinin ve dağılımlarının belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Harun Sarıoğlu, Yüksek Lisans, Döner, Adana kebap ve pidelerde polisiklik aromatik hidrokarbonların düzeyleri ve oluşumlarını etkileyen faktörler, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
Osman Gökçe Özer, Yüksek Lisans, Elma, elma sirkesi, elma suyu ve konsantrelerinde patulin düzeylerinin incelenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
Ebru Bal, Yüksek Lisans, Farklı doğu kayını (Fagus orientalis lipsky.) popülasyonlarının tohum kimyasal kompozisyonuna etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Orman Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman)
Şükran Aslan, Yüksek Lisans, Kastamonu merkez köylerinde üretilen bazı sebzelerin yasaklı organoklorlu pestisit düzeylerinin belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
Kübra Eskioğlu, Yüksek Lisans, Kastamonu'nun bazı merkez köylerinin tarım arazilerinin topraklarında bulunan kalıcı organik kirletici sınıfı pestisit düzeylerinin belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
2021-2022, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2021-2022, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2021-2022, FONKSİYONEL BESİNLER, Lisans
2021-2022, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2021-2022, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans
2020-2021, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ (BAHAR), Yüksek Lisans
2020-2021, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2020-2021, SEMİNER, Lisans
2020-2021, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans
2020-2021, BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ, Lisans
2020-2021, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans
2020-2021, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans
2020-2021, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2020-2021, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ (GÜZ), Yüksek Lisans
2020-2021, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2020-2021, MEZUNİYET PROJESİ I, Lisans
2020-2021, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2020-2021, FONKSİYONEL GIDALAR, Lisans
2020-2021, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans
2019-2020, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2019-2020, SEMİNER, Lisans
2019-2020, MEZUNİYET PROJESİ II, Lisans
2019-2020, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans
2019-2020, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans
2019-2020, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II, Lisans
2019-2020, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans
2019-2020, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2019-2020, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2019-2020, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans
2019-2020, FONKSİYONEL GIDALAR, Lisans
2019-2020, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2019-2020, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans
2018-2019, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2018-2019, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2018-2019, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans
2018-2019, SEMİNER, Lisans
2018-2019, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans
2018-2019, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans
2018-2019, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans
2018-2019, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2018-2019, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2018-2019, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans
2018-2019, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2018-2019, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans
2017-2018, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans
2017-2018, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2017-2018, SEMİNER, Lisans
2017-2018, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans
2017-2018, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans
2017-2018, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans
2017-2018, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2017-2018, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2017-2018, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2017-2018, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans
2017-2018, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2017-2018, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans
2016-2017, HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ 2, Lisans
2016-2017, HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ 1, Lisans
2016-2017, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 2, Lisans
2016-2017, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 1, Lisans
2016-2017, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans
2016-2017, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2016-2017, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans
2016-2017, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans
2016-2017, SEMİNER, Lisans
2016-2017, BİYOKİMYA, Lisans
2016-2017, BESLENME BİYOKİMYASI 2, Lisans
2016-2017, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans
2016-2017, ORGANİK KİMYA, Lisans
2016-2017, BESLENME BİYOKİMYASI 1, Lisans
2016-2017, TOKSİKOLOJİ, Lisans
2016-2017, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans
2016-2017, TEMEL KİMYA, Lisans
2016-2017, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans
2015-2016, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 2, Lisans
2015-2016, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans
2015-2016, SEMİNER, Lisans
2015-2016, BİYOKİMYA, Lisans
Kayıt Yok
Psödotahıllar ile Antik Anadolu Tahıllarının Yağ Asidi ve Mineral Kompozisyonunun Belirlenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023
Peynir ve Tereyağında Pestisit Kalıntıları ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların İncelenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023
TÜBİTAK 2237 A Bilimsel Çalışmalarda Analitik Metot Seçimi, Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Yürütücü , 2023
2209 A PROJESİ KİREN EKŞİSİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE, TOPLAM FLAVANOİD MADDE, TOPLAM ANTOSİYANİN MİKTARI VE TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTESİNİN BELİRLENMESİ VE E-TANITIM BROŞÜRÜNÜN HAZIRLANMASI (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Danışman , 2022
Adezyon Önleyici Bir Bariyer Olarak Sarımsak ve Siyah Sarımsak (Allium sativum L.) Yağı Yüklü Alginat Esaslı Biyopolimerik Filmin Üretilmesi ve İntraabdominal Kullanımı (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2020-2023
Elma, Elma Sirkesi, Elma Suyu ve Konsantrelerinde Patulin Düzeylerinin İncelenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2020-2022
Sambucus nigra agglutininin (SNA) ve dosetakselin, prostat kanseri hücrelerindeki canlılığa ve apopitotik yolakla ilişkili genlerin ekspresyonuna etkisinin araştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2019-2021
Sambucus nigra agGlutininin (SNA) ve kabazitakselin, prostat kanseri hücrelerindeki canlılığa ve apopitotik yolakla ilişkili genlerin ekspresyonuna etkisinin araştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2019-2021
Kastamonu’nun Bazı Merkez Köylerinin Tarım Arazilerinin Topraklarında Kalıcı Organik Kirletici Sınıfı Pestisit Düzeylerinin Belirlenmesi. (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2018-2019
Kastamonu Sarımsağı'ndan Üretilecek Siyah Sarımsak İçin Optimum Şartların Belirlenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2017-2018
Kastamonu Merkez Köylerinde Yetiştirilen İnek Sütlerinde Bazı Kalıcı Organik Kirletici Sınıfı Pestisitlerin Tespiti. (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2019
Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Besin Kimyası ve Analizleri Laboratuvarının Araştırma ve Analiz Kapasitesinin Artırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2016
Kastamonunun yöresel ürünlerinden biri olan elma ekşilerinde Patulin ve HMF miktarlarının belirlenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2017
Kayıt Yok
İçduygu, F.M., Özgöz, A., İçli, N., Şamlı, H., Öztürk, K.H., Şahin, Y.N. (2023) "Sambucus nigra agglutinin as a supporter of docetaxel treatment in metastatic prostate cancer", Elsevier BV, 38 (0) pp. 1-7 [ESCI] Link DOI      
İçli, N. (2022) "Evaluation of HMF levels in unbranded flower honeys in terms of food safety", Veterinary Journal of Ankara University, 69 (4) pp. 431-436 [SCI Expanded] DOI       
İçli, N. (2022) "Taşköprüde Yetiştirilen Tıbbi Nanenin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi", Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi, 1 (1) pp. 11-24 Link   
Aslan, Ş., İçli, N. (2022) "Detection of Organochlorine Pesticides Residues in Garlic and Evaluation of Health Risks", Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 9 (1) pp. 69-76 [TR Dizin] DOI    
İçli, N., Kayaaltı, Z., Söylemezoğlu, T. (2021) "Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon metabolites in urine of coke oven workers in Turkey and exposure assessment", Informa UK Limited, 103 (2) pp. 219-235 [SCI Expanded] DOI       
İçli, N., Kesbiç, F.I. (2021) "The Comparison of the Microbiological Characteristics of Wet Dough and Dry Powder Tarhana's and Evaluation of Possible Health Risks", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 9 (12) pp. 2333-2338 [TR Dizin] DOI     
Kandemirli, F., İçli, N., Bakır, T.K., Nazlı, B., Aydın, S. (2020) "The investigation of the effect of freezing pretreatment on properties of black garlic produced from Kastamonu garlic", Food and Health, 6 (1) pp. 1-8 Link DOI     
İçli, N., Kahyaoğlu, D.T. (2020) "Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes", TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, 44 (4) pp. 350-360 [SCI Expanded] DOI        
İçli, N. (2019) "Occurrence of patulin and 5-hydroxymethylfurfural in apple sour, which is a traditional product of Kastamonu, Turkey", Food Additives & Contaminants: Part A, 36 (6) pp. 952-963 [SCI] DOI        
İçli, N., Çantay, G.Ö. (2019) "The Determination of Usage Prevalance of Corn Syrups in Processed Food Products in Turkey and Health Risks", Acibadem Universitesi Saglik Bilimleri Dergisi, 10 (1) pp. 78-83 [TR Dizin] Link DOI      
İçli, N. (2018) "Kastamonu Tarhanası Malzemelerinden Darak Dalı ve Fesleğenin Toplam Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşikler ve Toplam Flavonoid Madde Miktarları", Sağlık Akademisi Kastamonu, (0) Link DOI     
İçli, N. (2017) "Elma Ekşilerinde Toplam Fenolik Bileşikler, Toplam Antioksidan Kapasite ve Toplam Flavonoid Maddelerin Tespiti", Sağlık Akademisi Kastamonu, 2 (2) pp. 89-99 DOI     
Ateş, S., İçli, N. (2013) "Properties of immobilized glucose oxidase and enhancement of enzyme activity", Artificial Cells, Nanomedicine, and Biotechnology, 41 (4) pp. 264-268 [SCI Expanded] Link DOI      
İçli, N. (2023) "METHODS OF REDUCTION OF ACRYLAMIDE IN FOODS", 2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23) , Sivas, Türkiye, (Ekim 2023
İçli, N. (2023) "1.4 DIOXAN, TOXICITY, PRESENCE IN FOOD AND WATER", 2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23) , Rize, Türkiye, (Ekim 2023
İçli, N. (2023) "A LITERATURE SURVEY ON METHODS FOR DETERMINING THE AMOUNT OF ACRYLAMIDE IN FOOD", 5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Rize, Türkiye, (Kasım 2023
İçli, N. (2023) "GRAYANATOXIN TOXICITY AND MAD HONEY", 5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Rize, Türkiye, (Kasım 2023
Çalışkan, G.Ü., Emin, N., İçli, N., Yazar, H., Kerpiç, N.F., Özgün, O.İ. (2022) "Taze Taşköprü Sarımsağının ( Allium Sativum L.) İntra Abdominal Adezyon Önleyici Etkinliğinin Araştırılması", XVII. Ulusal ve III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi , Samsun, Türkiye, (Eylül 2022
İçli, N. (2019) "The Levels of Patulin Contamination in Apple And Apple Products in Türkiye.", International Congress on Engineering and Life Science. , Kastamonu, Türkiye, (Ağustos 2019
İçli, N. (2019) "The Toxic Properties and Bioactive Components Of Sambucus Ebulus L.", International Congress on Engineering and Life Science. , Kastamonu, Türkiye, (Ağustos 2019
İçli, N. (2019) "Importance of Laboratory Accreditation in Food Safety. Gıda Güvenliğinde Laboratuvar Akreditasyonunun Önemi", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019). , Ankara, Türkiye, (Ekim 2019
İçli, N. (2019) "The Levels of 5-Hydroxymethylfurfural in Different Kinds of Pekmez.", International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood) , İstanbul, Türkiye, (Temmuz 2019
İçli, N. (2019) "The Levels of Organochlorine Pesticides in Milk The Situation in Turkey.", International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood). , İstanbul, Türkiye, (Temmuz 2019
İçli, N. (2019) "Factors Affecting the Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAH) in Meat, Fish and Products.Et, Balık ve Ürünlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların Oluşumlarını Etkileyen Faktörler", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019). , Ankara, Türkiye, (Ekim 2019
İçli, N., Kahyaoğlu, D.T. (2018) "The Comparison of Antioxidant Characteristics of Traditional Dough Tarhana of Kastamonu and Tarhana’s From Other Regions.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (pp. 86), Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018
İçli, N. (2018) "Determınatıon Of The Amounts of HMF And Patulın In Apple Sour That One Of The Domestıc Tradıtıonal Products Of Kastamonu.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018
İçli, N., Kesbiç, F.I. (2018) "The Comparıson Of The Mıcrobıologıcal Characterıstıcs Of The Tarhana’s Produced By Dıfferent Tradıtıonal Method.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018
İçli, N. (2018) "Kastamonu Piyasasında Satılan Saf ve Bitkisel Karışımlı Türk Kahvelerinin HMF Düzeylerinin Araştırılması. Investigation of HMF Levels of Pure and Herbal Mixed Turkish Coffee Samples Sold in Kastamonu Market.", The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life 2018. , (Temmuz 2018
Bal, E., İçli, N., Ayan, S. (2018) "Antioxidant Properties of Different Populations Nuts of Oriental Beech.", Internatıonal Congress On Engıneerıng And Lıfe Scıence. , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2018
Bal, E., İçli, N. (2018) "The Therapeutic Properties and Toxicity of Horse Chestnut Seeds.", Internatıonal Congress On Engıneerıng And Lıfe Scıence. , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2018
İçli, N. (2018) "Kastamonu Yöresinde Şahıslarca Satılan Markasız Ballarda HMF Düzeylerinin Belirlenmesi. Determination of HMF Levels of Unbranded Honeys Sold in Kastamonu Region.", The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life 2018 , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2018
İçli, N. (2017) "KASTAMONUDA GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN PEKMEZ ÇEŞİTLERİNDE HMF VE PATULİN DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017
İçli, N. (2017) "KASTAMONU TARHANASI MALZEMELERİNDEN DARAK DALI VE FESLEĞENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ BELİRLENMESİ", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017
İçli, N. (2017) "ANNE SÜTÜNDE KALICI ORGANİK KİRLETİCİ PESTİSİTLER", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017
İçli, N. (2017) "A RESEARCH ABOUT THE LEAD PRESENCE IN CERAMIC, PORCELAIN AND GLASS KITCHENWARE CURRENTLY IN USE AT OUR HOMES", 2.İnternational Congress Of Forensic Toxicology , (pp. 34), Ankara, Türkiye, (Ocak 2017
İçli, N. (2017) "Elma Ekşilerinde Toplam Fenolik Bileşikler, Toplam Antioksidan Kapasite Ve Toplam Flavonoid Maddelerin Tespiti", ULUSLARARASITAŞKÖPRÜ POMPEİOPOLİSBİLİM KÜLTÜR SANAT ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2017
İçli, N. (2017) "HALK İLAÇLARINDAN EŞEK HIYARI (ECBALLİUM ELATERİUM): KULLANIM ŞEKİLLERİ, TEDAVİ EDİCİ VE TOKSİK ETKİLERİ", 1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Aydın, Türkiye, (Temmuz 2017
İçli, N. (2017) "TAŞKÖPRÜDE YETİŞTİRİLEN TIBBİ NANENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ TESPİTİ", 1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Aydın, Türkiye, (Temmuz 2017
İçli, N. (2016) "A Research About the Lead Presence In Ceramıc Porcelaın And Glass Kıtchenware Currently in Use at Our Homes", 2nd International Congress of Forensic Toxicology. , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016 
İçli, N., Çantay, G.Ö., Çetiner, S., Kayaaltı, Z. (2016) "Determınatıon of the Adulteratıon In Olıve Oıls Which Uncontrolled Sold", 2nd International Congress of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016 
İçli, N. (2016) "PFASs The Bıoaccumulatıve And Toxıc Last Industrıal Persıstent Organıc Pollutant", 2nd International Congress of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016 
İçli, N. (2016) "BİSFENOL A KAYNAKLI İMMÜNOTOKSİSİTE", 1 INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Türkiye, (Kasım 2016
İçli, N., Çantay, G.Ö. (2016) "Türkiye de işlenmiş tarım ürünlerinde mısır şuruplarının glukoz fruktoz maltoz şurupları kullanımı hakkında biraraştırma", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , Adana, Türkiye, (Ekim 2016
İçli, N. (2016) "DETERMİNATİON OF THE LEACHING OF LEAD AND CADMIUMFROM GLAZED AND DECORATED SURFACES OF PORCELAIN CERAMIC AND OPAL GLASS TABLEWARE SOLD IN THEKASTAMONU CITY", 1st INTERNATIONALACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Türkiye, (Kasım 2016
İçli, N., Kahyaoğlu, D.T. (2016) "Turgutlu da Yetiştirilen Çekirdeksiz Sultani Üzümde Toplam Fenolik Madde Flavonoid Madde Antioksidan Kapasite ve Pestisit Kalıntı Miktarının Tespiti", INTERNATIONAL TURGUTLU SYMPOSIUM , Manisa, Türkiye, (Kasım 2016
İçli, N., Kayaaltı, Z., Söylemezoğlu, T. (2015) "Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Metabolites in Urine of Occupationally Exposed Individuals", 51st Congress of the European Societies of Toxicology , (pp. 357), Porto, Portekiz, (Ekim 2015   
İçli, N. (2015) "THE HIDDEN DANGERS OF TECHNOLOGY TOXIC SUBSTANCES IN ELECTRONIC WASTE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015 
İçli, N. (2015) "WE ARE NOT AWARE OF THE DANGER THAT WE HOLD IN OUR HANDS BPA IN THERMAL PAPER", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015 
İçli, N., Kayaaltı, Z., Söylemezoğlu, T. (2015) "HPLC FLD METHOD VALIDATION FOR DETERMINATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS METABOLITES IN URINE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015 
İçli, N. (2015) "PBDES THEY ARE TOXIC AND THEY RE EVERYWHERE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015 
İçli, N., Söylemezoğlu, T. (2012) "Effects of Polycyclıc Aromatıc Hydrocarbons on Drug Metabolısms", 8th Congress of the Turkish Societhy of Toxicology With International Participation , Antalya, Türkiye, (Kasım 2012
Ateş, S., İçli, N. (2011) "Properties of Immobilized Glucose Oxidase and Enhancement of Enzyme Activity 2011", International Conference on Enzyme Science and Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2011
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2019,
(Uluslararası - Dergi) SAĞLIK AKADEMİSİ KASTAMONU, 2019,
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2019, Editör
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018, Editör
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018, Editör
(Ulusal - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018,
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör
(Ulusal - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Konuk Editör
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017
(Ulusal - Bilimsel Dergi) GÜMÜŞHANE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ, 2017
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) EUROPEAN JOURNAL OF FORENSİC SCİENCES, 2016
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Journal of Forensic Sciences, 2015
Yönetim Kurulu Üyesi, ADLİ TOKSİKOLOJİ DERNEĞİ, 2015-2017
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Occurrence of patulin and 5-hydroxymethylfurfural in apple sour, which is a traditional product of Kastamonu, Turkey
Food Additives & Contaminants: Part A
5 0 0 0 0 0 0 0 5
2
Properties of immobilized glucose oxidase and enhancement of enzyme activity
Artificial Cells, Nanomedicine, and Biotechnology
3 0 0 1 0 0 0 0 4
3
The Determination of Usage Prevalance of Corn Syrups in Processed Food Products in Turkey and Health Risks
Acibadem Universitesi Saglik Bilimleri Dergisi
0 0 0 0 0 1 0 0 1
4
Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
1 0 0 0 0 0 0 0 1
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Zeliha Kayaaltı
Ankara Üniversitesi
2015 - 2021 4
Tülin Söylemezoğlu
Yakın Doğu Üniversitesi
2012 - 2021 4
Kastamonu Üniversitesi
2016 - 2020 3
Kastamonu Üniversitesi
2018 - 2021 2
Ebru Bal
-
2018 2
Gülçin Ö Çantay
-
2016 2
Selma Ateş
-
2011 - 2013 2
-
2023 1
-
2022 1
Kastamonu Üniversitesi
2018 1
-
2023 1
-
2022 1
-
2022 1
Kastamonu Üniversitesi
2020 1
Kastamonu Üniversitesi
2020 1
Kastamonu Üniversitesi
2020 1
Kuyaş Hekimler Öztürk
-
2023 1
Fadime Mutlu İçduygu
-
2023 1
Hale Şamlı
-
2023 1
Gülçin Özkubat Çantay
-
2019 1
Havva Yazar
-
2022 1
N. Furkan Kerpiç
-
2022 1
Serap Aydın
-
2020 1
Sezen Çetiner
-
2016 1
Şükran Aslan
-
2022 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Tıp ve Sağlık Bilimleri 55766
YÖKSİS Temel Alan Sağlık Bilimleri Temel Alanı 39214
YÖKSİS Bilim Alanı Toksikoloji 20
Anahtar Kelimeler -
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 5 50 50 55 125 70 65 90 60 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 937 . 857 . 893 . 878 . 795 . 850 . 964 . 844 . 774 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) 937 . 857 . 893 . 878 . 795 . 850 . 964 . 844 . 774 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 12 . 9 . 12 . 12 . 9 . 11 . 11 . 9 . 8 . -
Toplam Yayın 1 8 7 8 8 2 2 4 5 0
Toplam Makale 0 0 1 1 2 2 2 3 1 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 1 8 6 7 6 0 0 1 4 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 1 1 0 1 0 1 1 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 1 0 1 1 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 1 8 6 7 6 0 0 1 4 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri