Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Adli Kimya ve Adli Toksikoloji (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2005, 2008 |
Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 1994, 1998 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Adli Kimya ve Adli Toksikoloji (Dr), 2009, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2005, 2008 |
Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 1994, 1998 |
Kayıt Yok |
İngilizce, KPDS, 87, 2009-KPDS , 2009 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ, TSE, 14-04-2021, 14-04-2021 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DÖKÜMANTASYON EĞİTİMİ, TSE, 21-04-2021, 21-04-2021 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İÇ TETKİK EĞİTİMİ, TSE, 22-04-2021, 22-04-2021 |
Sertifika, ISO/IEC 17025/2017 REVİZYON EĞİTİMİ, TÜRKAK ANKARA, 03-05-2018, 03-05-2018 |
Sertifika, Technical Assistance for Implementation of the Persistent Organic Pollutants Regulation Project-Euro, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, 11-11-2013, 24-10-2014 |
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA İL KONTROL LAB, 31-01-2012, 01-02-2012 |
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA İL KONTROL LAB. MÜD., 14-12-2011, 16-12-2011 |
Sertifika, TS EN ISO/IEC 17025/MAYIS 2000 DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARLARININ YETERLİLİĞİ İÇİN GENEL ŞARTLA, TÜBİTAK MAM, 21-09-2005, 23-09-2005 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Toksikoloji |
[WOS] Toksikoloji |
[WOS] Kimya, Multidisipliner |
[WOS] Kimya, Analitik |
2023-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye |
2016-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye |
2020-, Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalite Komisyonu Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2019-, Kastamonu Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2019-, Kastamonu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2019-, Kastamonu Üniversitesi 2020-2024 Yılları Stratejik Plan Koordinatörü, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2018-, Kastamonu Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2017-, Dekan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2017-2017, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-, Kastamonu Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyesi, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Sevilay Özden Çalışkan, Yüksek Lisans, PEYNİR VE TEREYAĞINDA PESTİSİT VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON KALINTILARININ İNCELENMESİ, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Duygu Türkoğlu Kılıç, Yüksek Lisans, Çiğ sütlerde polisiklik aromatik hidrokarbonların düzeylerinin ve dağılımlarının belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Harun Sarıoğlu, Yüksek Lisans, Döner, Adana kebap ve pidelerde polisiklik aromatik hidrokarbonların düzeyleri ve oluşumlarını etkileyen faktörler, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Osman Gökçe Özer, Yüksek Lisans, Elma, elma sirkesi, elma suyu ve konsantrelerinde patulin düzeylerinin incelenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Ebru Bal, Yüksek Lisans, Farklı doğu kayını (Fagus orientalis lipsky.) popülasyonlarının tohum kimyasal kompozisyonuna etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Orman Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman) |
Şükran Aslan, Yüksek Lisans, Kastamonu merkez köylerinde üretilen bazı sebzelerin yasaklı organoklorlu pestisit düzeylerinin belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Kübra Eskioğlu, Yüksek Lisans, Kastamonu'nun bazı merkez köylerinin tarım arazilerinin topraklarında bulunan kalıcı organik kirletici sınıfı pestisit düzeylerinin belirlenmesi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürdürülebilir Tarım ve Tabii Bitki Kaynakları Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
2024-2025, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans |
2024-2025, FONKSİYONEL BESİNLER, Lisans |
2024-2025, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2023-2024, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2023-2024, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II, Lisans |
2023-2024, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2023-2024, MEZUNİYET PROJESİ, Lisans |
2023-2024, BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ, Lisans |
2023-2024, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2023-2024, FONKSİYONEL BESİNLER, Lisans |
2023-2024, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans |
2023-2024, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2023-2024, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2022-2023, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2022-2023, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II, Lisans |
2022-2023, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2022-2023, MEZUNİYET PROJESİ, Lisans |
2022-2023, BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ, Lisans |
2022-2023, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2022-2023, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2022-2023, FONKSİYONEL BESİNLER, Lisans |
2022-2023, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans |
2022-2023, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2022-2023, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2021-2022, FONKSİYONEL BESİNLER, Lisans |
2021-2022, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2021-2022, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans |
2021-2022, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2021-2022, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II, Lisans |
2021-2022, MEZUNİYET PROJESİ, Lisans |
2021-2022, GIDA TOKSİKOLOJİSİ (BAHAR), Yüksek Lisans |
2021-2022, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ, Lisans |
2021-2022, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2020-2021, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ (BAHAR), Yüksek Lisans |
2020-2021, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, SEMİNER, Lisans |
2020-2021, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans |
2020-2021, BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ, Lisans |
2020-2021, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2020-2021, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans |
2020-2021, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ (GÜZ), Yüksek Lisans |
2020-2021, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2020-2021, MEZUNİYET PROJESİ I, Lisans |
2020-2021, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2020-2021, FONKSİYONEL GIDALAR, Lisans |
2020-2021, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ I, Lisans |
2019-2020, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, SEMİNER, Lisans |
2019-2020, MEZUNİYET PROJESİ II, Lisans |
2019-2020, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2019-2020, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2019-2020, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II, Lisans |
2019-2020, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans |
2019-2020, GIDA TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2019-2020, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans |
2019-2020, FONKSİYONEL GIDALAR, Lisans |
2019-2020, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2019-2020, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans |
2018-2019, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2018-2019, SEMİNER, Lisans |
2018-2019, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans |
2018-2019, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans |
2018-2019, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans |
2018-2019, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2018-2019, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans |
2018-2019, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2018-2019, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans |
2017-2018, KALICI ORGANİK KİRLETİCİLER, Yüksek Lisans |
2017-2018, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2017-2018, SEMİNER, Lisans |
2017-2018, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans |
2017-2018, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans |
2017-2018, BESİN KONTROLÜ MEVZUATI, Lisans |
2017-2018, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2017-2018, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2017-2018, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2017-2018, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans |
2017-2018, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2017-2018, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans |
2016-2017, HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ 2, Lisans |
2016-2017, HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ 1, Lisans |
2016-2017, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 2, Lisans |
2016-2017, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 1, Lisans |
2016-2017, GIDA TOKSİKOLOJİSİ VE GIDALARDA TOKSİK MADDE ANALİZLERİ, Yüksek Lisans |
2016-2017, PESTİSİT TOKSİKOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2016-2017, MEZUNİYET PROJESİ 2, Lisans |
2016-2017, MEZUNİYET PROJESİ 1, Lisans |
2016-2017, SEMİNER, Lisans |
2016-2017, BİYOKİMYA, Lisans |
2016-2017, BESLENME BİYOKİMYASI 2, Lisans |
2016-2017, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans |
2016-2017, ORGANİK KİMYA, Lisans |
2016-2017, BESLENME BİYOKİMYASI 1, Lisans |
2016-2017, TOKSİKOLOJİ, Lisans |
2016-2017, BESİN TOKSİKOLOJİSİ, Lisans |
2016-2017, TEMEL KİMYA, Lisans |
2016-2017, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 1, Lisans |
2015-2016, TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI 2, Lisans |
2015-2016, BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ 2, Lisans |
2015-2016, SEMİNER, Lisans |
2015-2016, BİYOKİMYA, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
İÇLİ, N. (2024) "POISONOUS MUSHROOMS AND POISONING SYMPTOMS", 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , Sivas, Türkiye, (Ekim 2024) |
İÇLİ, N. (2024) "ROYAL JELLY AND IMMUNITY REGULATORY EFFECTS", 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , Sivas, Türkiye, (Ekim 2024) |
İÇLİ, N. (2024) "ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CRANBERRY AND ITS BENEFITS AGAINST HARMFUL EFFECTS", 8th Hodja Akhmet Yassawı International Congress on Scientific Research , Konya, Türkiye, (Haziran 2024) |
İÇLİ, N. (2024) "TOXIC SUBSTANCES THAT MAY BE FOUND IN NUTS, WIDELY CONSUMED IN OUR COUNTRY DUE TO THEIR PRODUCTION AND STORAGE CONDITIONS", 8th Hodja Akhmet Yassawı International Congress on Scientific Research , Konya, Türkiye, (Haziran 2024) |
İÇLİ, N. (2023) "A LITERATURE SURVEY ON METHODS FOR DETERMINING THE AMOUNT OF ACRYLAMIDE IN FOOD", 5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Rize, Türkiye, (Kasım 2023) |
İÇLİ, N. (2023) "GRAYANATOXIN TOXICITY AND MAD HONEY", 5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Rize, Türkiye, (Kasım 2023) |
İÇLİ, N. (2023) "1.4 DIOXAN, TOXICITY, PRESENCE IN FOOD AND WATER", 2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23) , Rize, Türkiye, (Ekim 2023) |
İÇLİ, N. (2023) "METHODS OF REDUCTION OF ACRYLAMIDE IN FOODS", 2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23) , Sivas, Türkiye, (Ekim 2023) |
ÇALIŞKAN, G.Ü., EMİN, N., İÇLİ, N., Yazar, H., Kerpiç, N.F., İŞLER-ÖZGÜN, O. (2022) "Taze Taşköprü Sarımsağının ( Allium Sativum L.) İntra Abdominal Adezyon Önleyici Etkinliğinin Araştırılması", XVII. Ulusal ve III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi , Samsun, Türkiye, (Eylül 2022) |
İÇLİ, N. (2019) "Factors Affecting the Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAH) in Meat, Fish and Products.Et, Balık ve Ürünlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların Oluşumlarını Etkileyen Faktörler", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019). , Ankara, Türkiye, (Ekim 2019) |
İÇLİ, N. (2019) "Importance of Laboratory Accreditation in Food Safety. Gıda Güvenliğinde Laboratuvar Akreditasyonunun Önemi", 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019). , Ankara, Türkiye, (Ekim 2019) |
İÇLİ, N. (2019) "The Levels of Patulin Contamination in Apple And Apple Products in Türkiye.", International Congress on Engineering and Life Science. , Kastamonu, Türkiye, (Ağustos 2019) |
İÇLİ, N. (2019) "The Toxic Properties and Bioactive Components Of Sambucus Ebulus L.", International Congress on Engineering and Life Science. , Kastamonu, Türkiye, (Ağustos 2019) |
İÇLİ, N. (2019) "The Levels of 5-Hydroxymethylfurfural in Different Kinds of Pekmez.", International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood) , İstanbul, Türkiye, (Temmuz 2019) |
İÇLİ, N. (2019) "The Levels of Organochlorine Pesticides in Milk The Situation in Turkey.", International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood). , İstanbul, Türkiye, (Temmuz 2019) |
İÇLİ, N. (2018) "Kastamonu Piyasasında Satılan Saf ve Bitkisel Karışımlı Türk Kahvelerinin HMF Düzeylerinin Araştırılması. Investigation of HMF Levels of Pure and Herbal Mixed Turkish Coffee Samples Sold in Kastamonu Market.", The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life 2018. , (Temmuz 2018) |
İÇLİ, N. (2018) "Kastamonu Yöresinde Şahıslarca Satılan Markasız Ballarda HMF Düzeylerinin Belirlenmesi. Determination of HMF Levels of Unbranded Honeys Sold in Kastamonu Region.", The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life 2018 , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2018) |
Bal, E., İÇLİ, N., AYAN, S. (2018) "Antioxidant Properties of Different Populations Nuts of Oriental Beech.", Internatıonal Congress On Engıneerıng And Lıfe Scıence. , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2018) |
İÇLİ, N. (2018) "Determınatıon Of The Amounts of HMF And Patulın In Apple Sour That One Of The Domestıc Tradıtıonal Products Of Kastamonu.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018) |
İÇLİ, N., KESBİÇ, F.I. (2018) "The Comparıson Of The Mıcrobıologıcal Characterıstıcs Of The Tarhana’s Produced By Dıfferent Tradıtıonal Method.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018) |
İÇLİ, N., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2018) "The Comparison of Antioxidant Characteristics of Traditional Dough Tarhana of Kastamonu and Tarhana’s From Other Regions.", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (pp. 86), Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Nisan 2018) |
Bal, E., İÇLİ, N. (2018) "The Therapeutic Properties and Toxicity of Horse Chestnut Seeds.", Internatıonal Congress On Engıneerıng And Lıfe Scıence. , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2018) |
İÇLİ, N. (2017) "ANNE SÜTÜNDE KALICI ORGANİK KİRLETİCİ PESTİSİTLER", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "KASTAMONU TARHANASI MALZEMELERİNDEN DARAK DALI VE FESLEĞENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ BELİRLENMESİ", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "KASTAMONUDA GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN PEKMEZ ÇEŞİTLERİNDE HMF VE PATULİN DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ", II. International INES Academic ResearchesCongress 2017 , Antalya, Türkiye, (Ekim 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "HALK İLAÇLARINDAN EŞEK HIYARI (ECBALLİUM ELATERİUM): KULLANIM ŞEKİLLERİ, TEDAVİ EDİCİ VE TOKSİK ETKİLERİ", 1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Aydın, Türkiye, (Temmuz 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "TAŞKÖPRÜDE YETİŞTİRİLEN TIBBİ NANENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ TESPİTİ", 1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Aydın, Türkiye, (Temmuz 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "Elma Ekşilerinde Toplam Fenolik Bileşikler, Toplam Antioksidan Kapasite Ve Toplam Flavonoid Maddelerin Tespiti", ULUSLARARASITAŞKÖPRÜ POMPEİOPOLİSBİLİM KÜLTÜR SANAT ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU , Kastamonu, Türkiye, (Nisan 2017) |
İÇLİ, N. (2017) "A RESEARCH ABOUT THE LEAD PRESENCE IN CERAMIC, PORCELAIN AND GLASS KITCHENWARE CURRENTLY IN USE AT OUR HOMES", 2.İnternational Congress Of Forensic Toxicology , (pp. 34), Ankara, Türkiye, (Ocak 2017) |
İÇLİ, N. (2016) "BİSFENOL A KAYNAKLI İMMÜNOTOKSİSİTE", 1 INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Türkiye, (Kasım 2016) |
İÇLİ, N. (2016) "DETERMİNATİON OF THE LEACHING OF LEAD AND CADMIUMFROM GLAZED AND DECORATED SURFACES OF PORCELAIN CERAMIC AND OPAL GLASS TABLEWARE SOLD IN THEKASTAMONU CITY", 1st INTERNATIONALACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Türkiye, (Kasım 2016) |
İÇLİ, N., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D. (2016) "Turgutlu da Yetiştirilen Çekirdeksiz Sultani Üzümde Toplam Fenolik Madde Flavonoid Madde Antioksidan Kapasite ve Pestisit Kalıntı Miktarının Tespiti", INTERNATIONAL TURGUTLU SYMPOSIUM , Manisa, Türkiye, (Kasım 2016) |
İÇLİ, N., Çantay, G.Ö. (2016) "Türkiye de işlenmiş tarım ürünlerinde mısır şuruplarının glukoz fruktoz maltoz şurupları kullanımı hakkında biraraştırma", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , Adana, Türkiye, (Ekim 2016) |
İÇLİ, N. (2016) "A Research About the Lead Presence In Ceramıc Porcelaın And Glass Kıtchenware Currently in Use at Our Homes", 2nd International Congress of Forensic Toxicology. , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016) |
İÇLİ, N., Çantay, G.Ö., Çetiner, S., Kayaaltı, Z. (2016) "Determınatıon of the Adulteratıon In Olıve Oıls Which Uncontrolled Sold", 2nd International Congress of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016) |
İÇLİ, N. (2016) "PFASs The Bıoaccumulatıve And Toxıc Last Industrıal Persıstent Organıc Pollutant", 2nd International Congress of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016) |
İÇLİ, N., Kayaaltı, Z., Söylemezoğlu, T. (2015) "Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Metabolites in Urine of Occupationally Exposed Individuals", 51st Congress of the European Societies of Toxicology , Porto, Portekiz, (Ekim 2015) |
İÇLİ, N., Kayaaltı, Z., Söylemezoğlu, T. (2015) "HPLC FLD METHOD VALIDATION FOR DETERMINATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS METABOLITES IN URINE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015) |
İÇLİ, N. (2015) "PBDES THEY ARE TOXIC AND THEY RE EVERYWHERE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015) |
İÇLİ, N. (2015) "THE HIDDEN DANGERS OF TECHNOLOGY TOXIC SUBSTANCES IN ELECTRONIC WASTE", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015) |
İÇLİ, N. (2015) "WE ARE NOT AWARE OF THE DANGER THAT WE HOLD IN OUR HANDS BPA IN THERMAL PAPER", 1st International Congress and Workshop of Forensic Toxicology , Ankara, Türkiye, (Ocak 2015) |
İÇLİ, N., Söylemezoğlu, T. (2012) "Effects of Polycyclıc Aromatıc Hydrocarbons on Drug Metabolısms", 8th Congress of the Turkish Societhy of Toxicology With International Participation , Antalya, Türkiye, (Kasım 2012) |
Ateş, S., İÇLİ, N. (2011) "Properties of Immobilized Glucose Oxidase and Enhancement of Enzyme Activity 2011", International Conference on Enzyme Science and Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2011) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2019, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) SAĞLIK AKADEMİSİ KASTAMONU, 2019, , Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2019, , Yayın Sayısı:1 |
(Ulusal - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018, , Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2018, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Ulusal - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Konuk Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) GÜMÜŞHANE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Sağlık Akademisi Kastamonu, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) EUROPEAN JOURNAL OF FORENSİC SCİENCES, 2016 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Journal of Forensic Sciences, 2015 |
Yönetim Kurulu Üyesi, ADLİ TOKSİKOLOJİ DERNEĞİ, 2015-2017 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Zeliha Kayaaltı
Ankara Üniversitesi
|
2015 - 2021 | 4 |
Tülin Söylemezoğlu
Yakın Doğu Üniversitesi
|
2012 - 2021 | 4 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2016 - 2020 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 2 |
Ebru Bal
-
|
2018 | 2 |
Gülçin Ö Çantay
-
|
2016 | 2 |
Selma Ateş
-
|
2011 - 2013 | 2 |
-
|
2023 | 1 |
-
|
2022 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2018 | 1 |
-
|
2023 | 1 |
-
|
2022 | 1 |
-
|
2022 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Kuyaş Hekimler Öztürk
-
|
2023 | 1 |
Fadime Mutlu İçduygu
-
|
2023 | 1 |
Hale Şamlı
-
|
2023 | 1 |
Gülçin Özkubat Çantay
-
|
2019 | 1 |
Havva Yazar
-
|
2022 | 1 |
N. Furkan Kerpiç
-
|
2022 | 1 |
Serap Aydın
-
|
2020 | 1 |
Sezen Çetiner
-
|
2016 | 1 |
Şükran Aslan
-
|
2022 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 55122 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 39830 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Toksikoloji | 19 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 5 | 50 | 50 | 55 | 125 | 70 | 65 | 90 | 60 | 40 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 934 . | 864 . | 889 . | 873 . | 793 . | 852 . | 964 . | 852 . | 803 . | 499 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 934 . | 864 . | 889 . | 873 . | 793 . | 852 . | 964 . | 852 . | 802 . | 499 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 11 . | 8 . | 11 . | 11 . | 8 . | 9 . | 11 . | 10 . | 9 . | 6 . |
Toplam Yayın | 1 | 8 | 7 | 8 | 8 | 2 | 2 | 4 | 5 | 4 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 1 | 8 | 6 | 7 | 6 | 0 | 0 | 1 | 4 | 4 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 8 | 6 | 7 | 6 | 0 | 0 | 1 | 4 | 4 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |