| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022 |
| Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022 |
| Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020 |
| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
| 2025-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| 2024-2025, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
| 2024-2025, Baharatlar ve Kahve Kültürü, Ön Lisans |
| 2024-2025, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
| 2024-2025, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları, Ön Lisans |
| 2024-2025, Yönetim ve Organizasyon, Ön Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79021 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33920 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2176 |
| Anahtar Kelimeler | Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 637 . | - | - | 400 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 555 . | - | - | 332 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 320 . | - | - | 137 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | 249 . | - | - | 109 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | 155 . | - | - | 68 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | 173 . | - | - | 90 . |
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |