img
img
Öğr. Gör. Özge ÖZDEMİR

Öğr. Gör. Özge ÖZDEMİR

  • Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
  • Aşçılık Programı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
1
Atıf
0
h-index
0
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020
Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020
Araştırma Alanları
Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2025-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2024-2025, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans
2024-2025, Baharatlar ve Kahve Kültürü, Ön Lisans
2024-2025, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans
2024-2025, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları, Ön Lisans
2024-2025, Yönetim ve Organizasyon, Ön Lisans
Kayıt Yok
Mutfaktan Toprağa: GastroDoğa Kampı Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri: Danışman , 2025-2025  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Özdemir, Ö. (2022) "Türkiye'de Kongre Turizmi", 5 TH INTERNATIONAL NEW YORK ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , (Mayıs 2022
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78968
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33896
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2168
Anahtar Kelimeler Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - 637 . - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - 551 . - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - 317 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - 247 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - 153 . - - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - - 166 . - - -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri