Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) (İö), 2020, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2018, 2020 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2016, 2020 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2020 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2025-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2024-2025, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
2024-2025, Baharatlar ve Kahve Kültürü, Ön Lisans |
2024-2025, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
2024-2025, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları, Ön Lisans |
2024-2025, Yönetim ve Organizasyon, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Mutfaktan Toprağa: GastroDoğa Kampı Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri: Danışman , 2025-2025 ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Özdemir, Ö. (2022) "Türkiye'de Kongre Turizmi", 5 TH INTERNATIONAL NEW YORK ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , (Mayıs 2022) ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78968 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33896 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2168 |
Anahtar Kelimeler | Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 637 . | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 551 . | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 317 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | 247 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | 153 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | 166 . | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |