Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2014, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Yl) (Tezli), 2009, 2014 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2014, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Yl) (Tezli), 2009, 2014 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2005, 2009 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 90, 2018 |
İngilizce, YDS, 63, 2013 |
İngilizce, ÜDS, 58, Bahar, 2010 |
Kurs, V. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI, AŞÇILIK OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ, Mengen, 21-04-2019, 28-04-2019 |
Kurs, MUTFAKTA 8 HAFTA DEVRİALEM, MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ, İstanbul, 04-01-2017, 01-03-2017 |
Kurs, 2. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI, AŞÇILIK OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ, Mengen, 20-04-2016, 30-04-2016 |
Sertifika, SEALED AIR GIDA GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL MUTFAK HİJYENİ, AŞÇILIK LİSESİ, Bolu, 27-04-2016, 27-04-2016 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2018-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2018-2018, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2011-2015, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2018-, Erasmus Koordinatörü, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Farabi Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
2014-2017, Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Yasin Şener, Yüksek Lisans, GASTRONOMİ TURİZMİNİN MEVCUT DURUMUNUN İNCELENMESİ: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Muhammet Öztürk, Yüksek Lisans, TURİSTLERIN GASTRONOMİ DENEYİMLERİNİN TEKRAR ZİYARET ETME NIYETİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ: KASTAMONU ÖRNEĞİ, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Huseyn Hajızada, Yüksek Lisans, Konaklama endüstrisindeki teknolojik gelişmelerin müşteri memnuniyetine etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Gökce Odacı, Yüksek Lisans, Gastronomi bölümünde okuyan kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişki, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman) |
Lamya Latıfı, Yüksek Lisans, Unutulmaz yöresel yiyecek içecek deneyimlerinin gastro-turistlerin destinasyon aidiyetleri üzerine etkisi: Marakeş örneği, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman) |
2021-2022, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2021-2022, SOĞUK MUTFAK, Yüksek Lisans |
2021-2022, BİTİRME ÇALIŞMASI-2, Lisans |
2021-2022, DÜNYA MUTFAKLARI, Lisans |
2021-2022, TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ, Lisans |
2021-2022, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2021-2022, SEMİNER, Yüksek Lisans |
2021-2022, GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER, Yüksek Lisans |
2021-2022, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2021-2022, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2021-2022, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2021-2022, TÜRK MUTFAĞI, Yüksek Lisans |
2021-2022, MENÜ PLANLAMA, Yüksek Lisans |
2021-2022, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, TEZ, Yüksek Lisans |
2021-2022, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, SEMİNER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2021-2022, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, BİTİRME ÇALIŞMASI-1, Lisans |
2021-2022, TÜRK MUTFAĞI, Lisans |
2021-2022, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, YEMEK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ, Lisans |
2020-2021, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2020-2021, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2020-2021, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, SEMİNER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, GASTRONOMİ DESTİNASYONLARI, Yüksek Lisans |
2020-2021, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2020-2021, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2020-2021, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2019-2020, BİLİM FELSEFESİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, TEZ, Yüksek Lisans |
2019-2020, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2019-2020, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2019-2020, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ I, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2019-2020, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2019-2020, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2018-2019, MENÜ PLANLAMA, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA GÜVENLİĞİ HİJYEN VE SANİTASYONU, Ön Lisans |
2018-2019, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2018-2019, ULUSLARARASI MUTFAK, Lisans |
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2018-2019, TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2018-2019, BİTİRME TEZİ I, Lisans |
2018-2019, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2017-2018, DÜNYA MUTFAĞI UYGULAMALARI, Lisans |
2017-2018, MUTFAK İŞLEMLERİ, Lisans |
2017-2018, GASTRONOMİYE GİRİŞ, Lisans |
2017-2018, OSMANLI MUTFAĞI, Lisans |
2017-2018, TURİZM İŞLETMELERİNDE PERFORMANS YÖNETİMİ, Lisans |
2017-2018, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2017-2018, ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER, Lisans |
2017-2018, TÜRK MUTFAĞI KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI, Lisans |
2016-2017, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2016-2017, DÜNYA MUTFAĞI UYGULAMALARI, Lisans |
2016-2017, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2015-2016, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2015-2016, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ II, Lisans |
2015-2016, MUTFAK İŞLEMLERİ, Lisans |
2015-2016, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA I, Lisans |
2015-2016, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2014-2015, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2014-2015, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2014-2015, GİRİŞİMCİLİK VE DEĞİŞİM YÖNETİMİ, Lisans |
2014-2015, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ I, Lisans |
2011-2012, MENÜ PLANLAMASI, Lisans |
2010-2011, MENÜ PLANLAMASI, Lisans |
Kayıt Yok |
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü BAP Proje: Araştırmacı , 2021-2022 |
Gastronomi Alanındaki Mesleki Tecrübelerinin Arttırılması ve Yaygınlaştırılmasına Yönelik Eğitim ve Altyapı Projesi BAP Proje: Araştırmacı , 2020-2021 |
ULUSLARARASI FESTİVALLER ARACILIĞIYLA ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONUNU ARTIRMA VE ÖĞRENCİLERDE GASTRONOMİ FARKINDALIĞI YARATMA PROJESİ BAP Proje: Araştırmacı , 2014-2015 |
ERZURUM, ERZİNCAN, BAYBURT İLLERİNİN YÖRESEL YEMEK ENVANTERİNİN ÇIKARILMASI BAP Proje: Araştırmacı , 2012-2013 |
UYGULAMALI ÖNBÜRO VE OPERASYONLARI YÖNETİMİ DERSİNİN EĞİTİMİNİN ÖĞRENCİ GELİŞİMİ ÜZERİNDE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI VE UYGULAMA LABORATUVARI OLUŞTURULMASI BAP Proje: Araştırmacı , 2012-2013 |
Kayıt Yok |
Odacı, G., YILDIZ, S. (2023) "Kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişkinin incelenmesi: Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri üzerine bir araştırma", Tourism and Recreation, 5 (2) [TR Dizin] Link DOI |
Yeşil, S.Ç., YILDIZ, S. (2023) "VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI", JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL, 6 (4) [TR Dizin] Link |
ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2020) "Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (1) pp. 684-699 [TR Dizin] Link |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2018) "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 482-503 Link |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2018) "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 430-452 Link |
ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2017) "Kültürel Miras Açisindan Yöresel Yemekler: Muğla İli Örneği", Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi, (0) pp. 56-67 Link DOI |
Kızılırmak, İ., Kaya, F., YILDIZ, S., Kurtulay, Z. (2017) "Yerel Paydaşların Ekoturizme Yönelik Yaklaşımları: Erzincan Destinasyonu Örneği", Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, (4) pp. 189-202 |
Kaya, F., YILDIZ, S., Atsız, O., Aghayeva, S. (2017) "Stresle Başa Çıkma Tarzları İle Duygusal Emek İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Örneği", VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 1 (3) Link |
YILDIZ, S., Kaya, F. (2016) "Yerel Paydaşların Bakış Açısıyla Bingöl İlinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi", journal of recreation and tourism research, 3 (2) pp. 50-59 Link |
YILDIZ, S., Güllüce, A.Ç., Sağlık, E. (2014) "Does Emotional Labor Influence Burnout? A Case Study forTurkey on Five Star Hotel Employees", International Journal of Arts and Commerce, 3 (3) pp. 108-123 Link |
YILDIZ, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021) |
YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019) |
ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S., Çetinkaya, N. (2019) "Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019) |
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2019) "Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi , (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019) |
YILDIZ, S., Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019) |
ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S., Çetinkaya, N. (2019) "Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (Haziran 2019) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019) |
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2019) "Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları", II.International Halal Tourism Congress , (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019) |
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2019) "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma", II. International Halal Tourism Congress , (pp. 280-289), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A. (2018) "KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Aralık 2018) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A. (2018) "Kalkınma Ajansları Aracılığıyla Gerçekleştirilen Kırsal Kalkınma ve Kırsal Turizm Projelerinin Tespit Edilmesine Yönelik Bir Araştırma", II. Uluslararasi Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (pp. 609-622), Van, Türkiye, (Eylül 2018) |
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2018) "Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi", Cıttaslow Türkiye III. Eko-Gastronomi Kongresi , (Temmuz 2018) |
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2018) "Anadolu’nun Mirası Ekmeklerinin Dini Açıdan Önemi", Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi , (pp. 44-48), Bolu, Türkiye, (Haziran 2018) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2018) "Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma", Gastronomi Kongresi , (pp. 103), Ankara, Türkiye, (Mayıs 2018) |
Çetinkaya, N., YILDIZ, S. (2018) "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma", Gastronomi Kongresi , (pp. 85), Ankara, Türkiye, (Mayıs 2018) |
Kaya, F., YILDIZ, S., Atsız, O., Aghayeva, S. (2017) "Duygusal Emek ve Stresle Başa Çıkma İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Örneği", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (pp. 159), Van, Türkiye, (Kasım 2017) |
ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2017) "Kültürel Miras Açısından Yöresel Yemekler: Muğla İli Örneği", Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , (Kasım 2017) |
YILDIZ, S., ŞİMŞEK, A. (2017) "Türkiye’de Yapılan Gastronomi Festivallerinin Kültürel Mirasın Yaşatılması Açısından Önemi", Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , (Kasım 2017) |
YILDIZ, S. (2017) "Kültür Turizmi Öğesi Olarak Gastronomi Ve Mardin İli’nin Gastronomi İmajı", 18. Ulusal Turizm Kongresi , Mardin, Türkiye, (Ekim 2017) |
YILDIZ, S., Çilesiz, E. (2017) "Relationship Between Personality Traits Related to Food, Satisfaction and Loyalty: Case Study of 13th Istanbul International Gastronomy Festival", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) , (pp. 39), Van, Türkiye, (Eylül 2017) |
YILDIZ, S., Erkılıç, E., Uygun, H., Gazeloğlu, C. (2017) "Rize İli'nin Spor Turizmi Açısından Değerlendirilmesi", 2. RİZE TURİZM SEMPOZYUMU , (pp. 99-116), Türkiye, (Haziran 2017) |
Kaya, F., YILDIZ, S., Atsız, O., Aghayeva, S. (2016) "Duygusal Emek ve Stresle Başaçıkma İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Kasım 2016) |
Kızılırmak, İ., Kaya, F., YILDIZ, S., Kurtulay, Z. (2016) "Yerel Paydaşların Bakış Açısıyla Erzincan İli Ekoturizm Alanlarının Değerlendirilmesi", 1. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi , Erzincan, Türkiye, (Nisan 2016) |
Kayıt Yok |
YILDIZ, S. (2022) "Şarap Rotaları", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, : Nobel, Bölüm Sayfaları: 57 / 92, ISBN: 978-605-133-033-4 |
YILDIZ, S. (2022) "Bira Rotası", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 165 / 196, ISBN: 978-605-133-033-4 |
YILDIZ, S., GÜNER, D. (2021) "Şarap Turizmi", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar, Türkiye : Çizgi Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 63 / 81, ISBN: 978‐605‐196‐639‐7 |
YILDIZ, S. (2021) "Turizm İşletmelerinde Toksik Liderlik", Kitap: Turizm İşletmelerinde Liderlik, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 281 / 292, ISBN: 9786052544327 |
YILDIZ, S., Dalagan, S. (2021) "BİTLİS", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 132 / 138, ISBN: 9786052545096 |
YILDIZ, S., Dalagan, S. (2021) "MUŞ", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 220 / 229, ISBN: 9786052545096 |
YILDIZ, S. (2020) "Türklerin Anadolu’ya Giriş Kapısı: Yavaş Şehir Ahlat", Kitap: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-254-294-1 |
YILDIZ, S. (2020) "ETNİK TOPLUMLARA AİT YEMEK KÜLTÜRLERİ", Kitap: YEMEK KÜLTÜR VE TOPLUM, : NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-402-033-9 |
YILDIZ, S. (2020) "YEMEĞİN TOPLUMSAL İŞLEVLERİ VE ÖZEL GÜNLERDEKİ TÜRK YEMEK ADETLERİ", Kitap: YEMEK KÜLTÜR VE TOPLUM, : NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-402-033-9 |
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., YILDIZ, S. (2019) "Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi", Kitap: Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 83 / 113, ISBN: 978-605-254-099-2 |
YILDIZ, S. (2018) "The Importance of Gastronomic Image in Terms of Rural Tourism Development:Case Study of Mardin", Kitap: SELECTED STUDIES ON RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT, : Cambridge Scholars Publishing, Bölüm Sayfaları: / , |
YILDIZ, S. (2016) "Kat Hizmetlerinde Hijyen ve Sanitasyon", Kitap: KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Türkiye : Atatürk Üniversitesi AÖF Yayınları, Bölüm Sayfaları: / , |
YILDIZ, S. (2014) "ERZURUM, ERZİNCAN, BAYBURT İLLERİNİN YÖRESEL YEMEK ENVANTERİNİN ÇIKARILMASI", Erzurum/Türkiye : Zafer Ofset, ISBN: 978-975-442-565-9 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2020 | 18 |
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 18 |
Fazıl Kaya
Gümüşhane Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 6 |
Ozan Atsız
Bozok Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 3 |
Sabina Aghayeva
-
|
2016 - 2017 | 3 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 2 |
İsmail Kızılırmak
İstanbul Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 2 |
Zeynep Kurtulay
Bülent Ecevit Üniversitesi
|
2016 - 2017 | 2 |
Sümeyye Dalagan
Siirt Üniversitesi
|
2021 | 2 |
Cengiz Gazeloğlu
Abdullah Gül Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Enes Güleç
-
|
2021 | 1 |
Eren Erkılıç
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Hayri Uygun
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Emre Çilesiz
Atatürk Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Erkan Sağlık
Cumhuriyet Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Ali Çağlar Güllüce
Atatürk Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Gökçe Odacı
-
|
2023 | 1 |
Seher Çelik Yeşil
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 66 | 68 | 101 | 130 | 95 | 123 | 40 | 30 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 438 . | 481 . | 443 . | 414 . | 434 . | 503 . | 585 . | 575 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 349 . | 383 . | 370 . | 350 . | 359 . | 413 . | 509 . | 494 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 126 . | 156 . | 152 . | 147 . | 149 . | 172 . | 264 . | 211 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 56 . | 66 . | 68 . | 57 . | 73 . | 79 . | 128 . | 131 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 116 . | 126 . | 118 . | 118 . | 119 . | 139 . | 207 . | 160 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 58 . | 84 . | 66 . | 63 . | 75 . | 77 . | 121 . | 110 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 4 | 8 | 8 | 10 | 3 | 4 | 1 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 2 | 5 | 5 | 9 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 4 | 2 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |