Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2014, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Yl) (Tezli), 2009, 2014 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr), 2014, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Yl) (Tezli), 2009, 2014 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2005, 2009 |
Kayıt Yok |
İngilizce, ÜDS, 58, Bahar, 2010 |
İngilizce, YDS, 63, 2013 |
İngilizce, YÖKDİL, 90, 2018 |
Kurs, 2. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI, AŞÇILIK OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ, Mengen, 20-04-2016, 30-04-2016 |
Kurs, MUTFAKTA 8 HAFTA DEVRİALEM, MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ, İstanbul, 04-01-2017, 01-03-2017 |
Sertifika, SEALED AIR GIDA GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL MUTFAK HİJYENİ, AŞÇILIK LİSESİ, Bolu, 27-04-2016, 27-04-2016 |
Kurs, V. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI, AŞÇILIK OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ, Mengen, 21-04-2019, 28-04-2019 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2018-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2018-2018, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2015-2017, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2011-2015, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye |
2018-, Erasmus Koordinatörü, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Farabi Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
2014-2017, Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü, Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
2024-2025, BİTİRME ÇALIŞMASI II, Lisans |
2024-2025, ULUSAL VE ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI, Lisans |
2024-2025, ENDÜSTRİYEL MUTFAK PLANLAMASI, Lisans |
2024-2025, RESTORAN VE CATERİNG YÖNETİMİ, Lisans |
2024-2025, GIDA TEKNOLOJİSİ, Lisans |
2023-2024, RESTORAN VE CATERİNG YÖNETİMİ, Lisans |
2023-2024, ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI, Lisans |
2023-2024, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2023-2024, GIDA TEKNOLOJİSİ, Lisans |
2023-2024, ENDÜSTRİYEL MUTFAK PLANLAMASI, Lisans |
2023-2024, ULUSAL VE ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI, Lisans |
2023-2024, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2023-2024, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2023-2024, ZİYAFET YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONU, Lisans |
2023-2024, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2023-2024, UZMANLIK ALAN DERSİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2022-2023, BİTİRME ÇALIŞMASI, Lisans |
2022-2023, RESTORAN VE CATERİNG YÖNETİMİ, Lisans |
2022-2023, SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, Lisans |
2022-2023, GIDA TEKNOLOJİSİ, Lisans |
2022-2023, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2022-2023, UZMANLIK ALAN DERSİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2022-2023, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2022-2023, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2022-2023, ENDÜSTRİYEL MUTFAK PLANLAMASI, Lisans |
2022-2023, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2021-2022, SOĞUK MUTFAK, Yüksek Lisans |
2021-2022, BİTİRME ÇALIŞMASI-2, Lisans |
2021-2022, DÜNYA MUTFAKLARI, Lisans |
2021-2022, TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ, Lisans |
2021-2022, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2021-2022, SEMİNER, Yüksek Lisans |
2021-2022, GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER, Yüksek Lisans |
2021-2022, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2021-2022, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2021-2022, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2021-2022, TÜRK MUTFAĞI, Yüksek Lisans |
2021-2022, MENÜ PLANLAMA, Yüksek Lisans |
2021-2022, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, TEZ, Yüksek Lisans |
2021-2022, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, SEMİNER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2021-2022, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, BİTİRME ÇALIŞMASI-1, Lisans |
2021-2022, TÜRK MUTFAĞI, Lisans |
2021-2022, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, YEMEK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ, Lisans |
2020-2021, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2020-2021, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2020-2021, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ GELİŞMELER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, SEMİNER, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, TEZ, Yüksek Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, GASTRONOMİ DESTİNASYONLARI, Yüksek Lisans |
2020-2021, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2020-2021, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, MENÜ PLANLAMA, Lisans |
2020-2021, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2020-2021, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI YEMEK KÜLTÜRÜ, Lisans |
2019-2020, BİLİM FELSEFESİ, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, TEZ, Yüksek Lisans |
2019-2020, UZMANLIK ALAN DERSİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2019-2020, BİLİM FELSEFESİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2019-2020, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2019-2020, BİTİRME TEZİ I, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2019-2020, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ, Lisans |
2019-2020, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2019-2020, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2018-2019, MENÜ PLANLAMA, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA GÜVENLİĞİ HİJYEN VE SANİTASYONU, Ön Lisans |
2018-2019, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2018-2019, ULUSLARARASI MUTFAK, Lisans |
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Lisans |
2018-2019, TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2018-2019, BİTİRME TEZİ I, Lisans |
2018-2019, ULUSLARARASI MUTFAKLAR, Lisans |
2017-2018, DÜNYA MUTFAĞI UYGULAMALARI, Lisans |
2017-2018, MUTFAK İŞLEMLERİ, Lisans |
2017-2018, GASTRONOMİYE GİRİŞ, Lisans |
2017-2018, OSMANLI MUTFAĞI, Lisans |
2017-2018, TURİZM İŞLETMELERİNDE PERFORMANS YÖNETİMİ, Lisans |
2017-2018, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2017-2018, ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER, Lisans |
2017-2018, TÜRK MUTFAĞI KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI, Lisans |
2016-2017, SOĞUK MUTFAK, Lisans |
2016-2017, DÜNYA MUTFAĞI UYGULAMALARI, Lisans |
2016-2017, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2015-2016, BİTİRME TEZİ II, Lisans |
2015-2016, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ II, Lisans |
2015-2016, MUTFAK İŞLEMLERİ, Lisans |
2015-2016, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE UYGULAMA I, Lisans |
2015-2016, DÜNYA MUTFAĞINA GENEL BAKIŞ, Lisans |
2014-2015, ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ, Lisans |
2014-2015, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2014-2015, GİRİŞİMCİLİK VE DEĞİŞİM YÖNETİMİ, Lisans |
2014-2015, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ I, Lisans |
2011-2012, MENÜ PLANLAMASI, Lisans |
2010-2011, MENÜ PLANLAMASI, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2017 - 2020 | 18 |
![]()
Neslihan Çetinkaya
![]() |
2018 - 2019 | 18 |
![]()
Fazıl Kaya
![]() |
2016 - 2017 | 6 |
![]()
Ozan Atsız
![]() |
2016 - 2017 | 3 |
![]()
Sabina Aghayeva
-
|
2016 - 2017 | 3 |
![]()
Kastamonu Üniversitesi
|
2021 | 2 |
![]()
İsmail Kızılırmak
![]() |
2016 - 2017 | 2 |
![]()
Zeynep Kurtulay
![]() |
2016 - 2017 | 2 |
![]()
Sümeyye Dalagan
![]() |
2021 | 2 |
![]()
Seher Çelik Yeşil
-
|
2023 - 2024 | 2 |
![]()
Cengiz Gazeloğlu
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Enes Güleç
-
|
2021 | 1 |
![]()
Eren Erkılıç
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Hayri Uygun
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Emre Çilesiz
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Erkan Sağlık
![]() |
2014 | 1 |
![]()
Ali Çağlar Güllüce
![]() |
2014 | 1 |
![]()
Gökçe Odacı
-
|
2023 | 1 |
![]()
Yasin Şener
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78285 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33733 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2170 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 66 | 68 | 101 | 116 | 135 | 163 | 80 | 30 | 70 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 445 . | 494 . | 448 . | 439 . | 407 . | 460 . | 559 . | 575 . | 483 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 361 . | 388 . | 372 . | 365 . | 325 . | 364 . | 475 . | 503 . | 391 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 128 . | 148 . | 155 . | 175 . | 132 . | 139 . | 263 . | 214 . | 186 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 62 . | 67 . | 70 . | 88 . | 73 . | 72 . | 134 . | 146 . | 122 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 113 . | 121 . | 124 . | 140 . | 105 . | 114 . | 201 . | 166 . | 145 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 58 . | 78 . | 67 . | 77 . | 66 . | 58 . | 113 . | 103 . | 75 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 4 | 8 | 8 | 10 | 4 | 5 | 2 | 2 | 3 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 2 | 5 | 5 | 9 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 3 | 4 | 2 | 0 | 1 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 4 | 2 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 2 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |