img
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA

Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA

  • Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
13
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2023
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2021, 2023
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2022
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, 2021, 2022
Ön Lisans, Türkiye, Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2016, 2020
Araştırma Alanları
Gastronomi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2021, 2023
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2022
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, 2021, 2022
Ön Lisans, Türkiye, Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, 2017, 2020
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2016, 2020
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2023
Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA, Yüksek Lisans, Şehir markalaşmasında yiyecek ve içecek temalı hediyelik eşyaların tasarımı ve kullanımı: Kayseri ili örneği / Designing and using food souvenirs in city branding: a case of Kayseri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2022
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2022/1 Yük, 2022
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2021 Yükse, 2021
Kurs, Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, Boğaziçi Enstitüsü, 06-06-2020, 06-06-2020
Sertifika, Girişimcilik Sertifikası, Erciyes Üniversitesi ERSEM, 08-10-2016, 12-11-2016
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
2023-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2021-2023, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kapadokya Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
SÖKMEN, A., Kenek, G., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomik Deneyim, Algılanan Otantiklik ve Yerel Yiyecek Tüketim Niyeti İlişkisi: Kapadokya’da Bir Araştırma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 12 (3) pp. 2007-2029 [TR Dizin] Link   
SÖKMEN, A., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 9 (1) pp. 18-38 DOI  
Cömert, M., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ (COOKING CLASS WITHIN THE SCOPE OF GASTRONOMY TOURISM: THE CASE OF CAPPADOCIA)", Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, 6 (3) pp. 996-1006 [TR Dizin] DOI    
Eren, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2022) "Kayseri İlinin Gastronomi Destinasyonu Olarak Pazarlanması (Marketing of Kayseri Province as a Gastronomy Destination)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) [TR Dizin] DOI   
Boyacı, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "“MELCEÜ'T–TABBÂHİN” Adlı Kitabın Aromatik Otlar Açısından Değerlendirilmesi", VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2024 , Aydın, Türkiye, (Ekim 2024
Kınalı, M., ERASLAN, Y.B., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomi ve Tabiat Turizmi Arasındaki Sinerji: Yapay Zekâ Destekli Kavramsal Bir Çerçeve Önerisi", 24. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 929-942), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024
SÖKMEN, A., GÜNER, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Salep Üzerine Yapılan Akademik Çalışmaların Tematik İncelemesi", 24. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 729-740), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024
Boyacı, D., KARAMUSTAFA, A.T., ERASLAN, Y.B. (2024) "Yerel Mutfakların Öneminin “Akıllı” Bir Biçimde Değerlendirilmesi", VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2024 , Aydın, Türkiye, (Ekim 2024
SÖKMEN, A., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Gastronomi Eğitimi İle İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme", 23. Ulusal Turizm Kongresi , Denizli, Türkiye, (Ekim 2023  
Boyacı, D., Güneren, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Gastro-Turist Tipolojisi Belirlenmesine Yönelik Çalışmalar Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması (2002-2022)", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023 , (pp. 223-225), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023 , (pp. 167-169), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023 
Kayıt Yok
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 951 / 969, ISBN: 978-605-254-809-7 
Boyacı, D., Güneren, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastro-Turist Tipolojisi Belirlenmesine Yönelik Çalışmalar Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması (2002-2022)", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 849 / 871, ISBN: 978-605-254-809-7 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
(2022) "Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm İkinciliği" ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
(2020) "Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Birinciliği" ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kastamonu Üniversitesi
2023 - 2024 6
Kastamonu Üniversitesi
2024 2
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu
2024 2
Emine Türkarslan
Kayseri Üniversitesi
2023 - 2024 2
Ebru Güneren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
2023 - 2024 2
Dorukan Boyacı
-
2023 - 2024 2
-
2024 1
Menekşe Cömert
-
2023 1
Gökhan Kenek
-
2024 1
Duygu Eren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
2022 1
Muhammet Kınalı
-
2024 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
331.
78392 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
272.
33237 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
102.
2086 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78392
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33237
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2086
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Turizm Pazarlaması
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 15 28 86
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - 610 . 582 . 331 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - 532 . 496 . 272 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - 282 . 212 . 102 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - 73 . 57 . 16 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - - - -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 1 4 7
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 3 4
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 1 2
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri