Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2023 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2021, 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2022 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, 2021, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2016, 2020 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2021, 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2022 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, 2021, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, 2017, 2020 |
Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2016, 2020 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2023 |
Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA, Yüksek Lisans, Şehir markalaşmasında yiyecek ve içecek temalı hediyelik eşyaların tasarımı ve kullanımı: Kayseri ili örneği / Designing and using food souvenirs in city branding: a case of Kayseri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2022 |
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2022/1 Yük, 2022 |
İngilizce, YÖKDİL, 72, 2021 Yükse, 2021 |
Kurs, Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, Boğaziçi Enstitüsü, 06-06-2020, 06-06-2020 |
Sertifika, Girişimcilik Sertifikası, Erciyes Üniversitesi ERSEM, 08-10-2016, 12-11-2016 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
2023-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2021-2023, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kapadokya Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
SÖKMEN, A., Kenek, G., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomik Deneyim, Algılanan Otantiklik ve Yerel Yiyecek Tüketim Niyeti İlişkisi: Kapadokya’da Bir Araştırma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 12 (3) pp. 2007-2029 [TR Dizin] Link |
SÖKMEN, A., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 9 (1) pp. 18-38 DOI |
Cömert, M., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ (COOKING CLASS WITHIN THE SCOPE OF GASTRONOMY TOURISM: THE CASE OF CAPPADOCIA)", Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, 6 (3) pp. 996-1006 [TR Dizin] DOI |
Eren, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2022) "Kayseri İlinin Gastronomi Destinasyonu Olarak Pazarlanması (Marketing of Kayseri Province as a Gastronomy Destination)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) [TR Dizin] DOI |
Boyacı, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "“MELCEÜ'T–TABBÂHİN” Adlı Kitabın Aromatik Otlar Açısından Değerlendirilmesi", VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2024 , Aydın, Türkiye, (Ekim 2024) |
Kınalı, M., ERASLAN, Y.B., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastronomi ve Tabiat Turizmi Arasındaki Sinerji: Yapay Zekâ Destekli Kavramsal Bir Çerçeve Önerisi", 24. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 929-942), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
SÖKMEN, A., GÜNER, D., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Salep Üzerine Yapılan Akademik Çalışmaların Tematik İncelemesi", 24. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 729-740), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
Boyacı, D., KARAMUSTAFA, A.T., ERASLAN, Y.B. (2024) "Yerel Mutfakların Öneminin “Akıllı” Bir Biçimde Değerlendirilmesi", VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2024 , Aydın, Türkiye, (Ekim 2024) |
SÖKMEN, A., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Gastronomi Eğitimi İle İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme", 23. Ulusal Turizm Kongresi , Denizli, Türkiye, (Ekim 2023) |
Boyacı, D., Güneren, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Gastro-Turist Tipolojisi Belirlenmesine Yönelik Çalışmalar Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması (2002-2022)", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023 , (pp. 223-225), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2023) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023 , (pp. 167-169), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
Kayıt Yok |
SÖKMEN, A., Türkarslan, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 951 / 969, ISBN: 978-605-254-809-7 |
Boyacı, D., Güneren, E., KARAMUSTAFA, A.T. (2024) "Gastro-Turist Tipolojisi Belirlenmesine Yönelik Çalışmalar Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması (2002-2022)", Kitap: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 849 / 871, ISBN: 978-605-254-809-7 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(2022) "Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm İkinciliği" ERCİYES ÜNİVERSİTESİ |
(2020) "Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Birinciliği" ERCİYES ÜNİVERSİTESİ |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 6 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 2 |
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu
|
2024 | 2 |
Emine Türkarslan
Kayseri Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 2 |
Ebru Güneren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 2 |
Dorukan Boyacı
-
|
2023 - 2024 | 2 |
-
|
2024 | 1 |
Menekşe Cömert
-
|
2023 | 1 |
Gökhan Kenek
-
|
2024 | 1 |
Duygu Eren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Muhammet Kınalı
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78392 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33237 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2086 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi, Turizm Pazarlaması |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | 28 | 86 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 610 . | 582 . | 331 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 532 . | 496 . | 272 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | 282 . | 212 . | 102 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | 73 . | 57 . | 16 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 4 | 7 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 4 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 |