Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 2019 |
Sertifika, TS EN ISO 22000:2018, KONYA, Türkiye, 09-04-2019, 10-04-2019 |
Sertifika, TS ISO 31000, KONYA, Türkiye, 02-04-2019, 02-04-2019 |
Sertifika, EOQ Food Safety Auditor Junior, Konya, Türkiye, 05-07-2019, 05-07-2019 |
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 12-12-2018, 12-12-2018 |
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 11-12-2018, 11-12-2018 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 04-12-2017, 05-12-2017 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 07-12-2017, 08-12-2017 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 06-12-2017, 06-12-2017 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye |
2013-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Selçuk Üniversitesi, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2016-, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Et Hijyeni Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda hijyeni ve Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Mikrobiyoloji, Ön Lisans |
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans |
2018-2019, Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans |
2018-2019, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans |
2018-2019, Süt Hayvanları Yetiştiriciliği, Ön Lisans |
2018-2019, Gıda Güvenliği, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Akkemik, Y., Güner, A. (2024) "Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line", Food Science & Nutrition, (0) [SCI Expanded] Link DOI |
Güngören, A., Demircioğlu, A., Akkemik, Y., Güner, A. (2023) "Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid", Brazilian Journal of Food Technology, 26 (0) DOI |
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., Akkemik, Y., Güner, A. (2023) "Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 39 (3) pp. 106-113 [TR Dizin] Link DOI |
Akkemik, Y., Güner, A. (2021) "In vitro meat (cultured meat) production", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 37 (3) pp. 217-224 [TR Dizin] Link DOI |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "Gıda Ambalaj Sistemlerinde Yeni Yaklaşımlar: Akıllı Ambalaj Sistemleri", Turkish Journal of Scientific Reviews, 13 (1) pp. 9-22 Link |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "COVID-19 Salgını Bir Gıda Güvenliği Tehlikesi Midir?", Journal of Turkish Studies, (4) pp. 15-23 DOI |
Tekinşen, K.K., Biçer, Y., Akkemik, Y. (2017) "The effect of the stabilizer mixture containing konjac gum on the some quality properties of Kahramanmaraş type ice cream", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 33 (2) pp. 113-119 [TR Dizin] Link DOI |
Akkemik, Y., Güner, A. (2021) "Photobacterium: Bioluminescent Feature, Importance in Food Degradation and Poisoning", Euro Asia 8th. İnternational Congress on Applied Sciences , (pp. 769-777), Tashkent, Özbekistan, (Mart 2021) |
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., Akkemik, Y., Güner, A. (2021) "ONLİNE SİPARİŞ EDİLEN TAZE ETLERİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN İNCELENMESİ", 9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Aralık 2021) |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "A Neglected Zoonosis: Brucellosis", 6th International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends , (pp. 542-552), Baku, Azerbaycan, (Haziran 2020) |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "Honey, Composition, Importance in Public Health", 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , (pp. 79), Konya, Türkiye, (Mart 2020) |
Telli, N., Akkemik, Y. (2020) "3-Monochloropropane-1,2 (3-MCPD) in Foods", International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VII , (pp. 21-29), Baku, Azerbaycan, (Aralık 2020) |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "The Importance of Geographical Indication in Improving and Preserving the Quality of Konya Region Local Cheeses", I. International Aşçı Dede Ateş Baz-ı Veli SymPosium , (Ekim 2020) |
Akkemik, Y. (2019) "HAZARDS RELATED TO FOOD SAFETY", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 849-854), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019) |
Akkemik, Y. (2019) "THE EFFECTS OF PROBIOTIC ON PUBLİC HEALTH", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 855-858), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019) |
Akkemik, Y., Güner, A. (2019) "ILLEGAL GROWTH AGENTS IN MEAT PRODUCTION:CLENBUTEROL AND RACTOPAMINE", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 290-294), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019) |
Akkemik, Y. (2019) "EGG SOURCE SALMONELLA CONTAMINATIONS", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 282-289), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019) |
Akkemik, Y. (2019) "Leuconostoc spp. Starter Kültür Olarak Kullanımı", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
Akkemik, Y. (2019) "Gıdaların Kimyasallar ile Kontaminasyonu", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
Akkemik, Y. (2019) "Gıda Kaynaklı Patojenlerin Orijini Olarak Hayvanlar", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
Akkemik, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "PROBİYOTİKLER VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018) |
Akkemik, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "GIDA ZİNCİRİ VE GIDA ZİNCİRİ İLE İLGİLİ TEHLİKELER", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018) |
Erzurum, O., Akkemik, Y., Erdem, E. (2018) "Yumurta Tavukçuluğunda Aydınlatma", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018) |
Erzurum, O., Akkemik, Y., Erdem, E. (2018) "Süt Sığırı Barınaklarında Alan Gereksinimi", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018) |
Erzurum, O., Akkemik, Y. (2018) "Stress in Dairy Cattle", International Conference on Science and Technology (ICONST 2018) , Prizren, Kosova, (Kasım 2018) |
Erzurum, O., Akkemik, Y. (2017) "USING GPS IN ANIMAL HUSBANDRY OPERATIONS", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017) |
Erzurum, O., Akkemik, Y. (2017) "ACTIVE AND INTELLIGENT PACKAGING SYSTEMS IN FOOD", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017) |
Soydal, Ü., Akkemik, Y. (2015) "THE EFFECTS OF THE OZONE GAS PRODUCED IN GENERATOR ON THE ENVIRONMENT, FOOD AND HUMAN HEALTH (RECENT DEVELOPMENTS)", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM ,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
Erdem, E., Akkemik, Y. (2015) "EFFECTS APPEARANCE FACTORS IN FRUITS AND VEGETABLES PROCESSING", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
Akkemik, Y., Erdem, E. (2015) "THE INTERACTION BETWEEN ENVIRONMENTAL PULLUTION AND FOOD SAFETY", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
Erzurum, O., Akkemik, Y. (2021) "Çiftlikten Çatala Biyogüvenlik ve Gıda Hijyeni", : İksad Publishing House |
Erzurum, O., Akkemik, Y. (2020) "Süt Sığırcılığı, Üretimi, Güvenliği", : İksad Publications |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2023) "THE IMPORTANCE OF VETERINARY PUBLIC HEALTH IN ONE HEALTH APPROACH", Kitap: HEALTH AND LIFE WITH DIFFERENT ASPECTS, Türkiye : İksad Publishing House |
Yılmaz, T., Akkemik, Y. (2022) "Mikroplastikler: Halk Sağlığı Üzerine Etkileri ve Gıdalarda Varlığı", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler - II, Ankara/Türkiye : Gece Publishing |
Akkemik, Y. (2022) "Tarım ve Hayvancılıkta Sürdürülebilir Gelecek İçin Dijital Dönüşüm", Kitap: İşletme Bilimlerinde Dijital Dönüşüm, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık |
Akkemik, Y., Gürdemir, E. (2022) "The Reality of Covid-19 and Food Safety", Kitap: Multidisciplinary Researches During The Pandemic, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık |
Akkemik, Y., Yılmaz, T. (2022) "Gıda Kaynaklı Virüslerin Yüksek Basınçlı İşleme (HPP) Teknolojisiyle Eliminasyonu", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2022) "Kanatlı Endüstrisinde Campylobacter Kontaminasyonunu Önlemede Yeni Yöntemler", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2021) "İklim Değişikliği ve Gıda Güvencesi", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler-IV, Ankara/Türkiye : Gece Publishing |
Akkemik, Y., Yılmaz, T., Güner, A. (2021) "Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar", Kitap: Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Ankara/Türkiye : SİDAS |
Akkemik, Y., Nizamlıoğlu, A., Güner, A. (2021) "Yumurta Vitamin ve Mineralleri", Kitap: Yumurta: Beslenme ve Sağlık., Ankara/Türkiye : Türkiye Klinikleri |
Akkemik, Y., Güner, A. (2020) "Konya Bölgesi Yöresel Peynirlerinin Kalitesinin Geliştirilmesi ve Korunmasında Coğrafi İşaretin Önemi", Kitap: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Konya/Türkiye : Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2020) "Pandemilerde Gıda Güvenliği Riski: Covid-19 Örneği", Kitap: Pandemi Sürecinde Güncel Sağlık Çalışmaları, Lyon/Fransa : Livre de Lyon |
Akkemik, Y. (2019) "GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN TEK SAĞLIK PERSFEKTİFİNDEKİ YERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 1, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing |
Akkemik, Y. (2019) "TEK SAĞLIK PERSPEKTİFİNDEN PATOJENİK ESCHERICHIA COLI", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 2, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "CRONOBACTER SAKAZAKII: SÜT BAZLI BEBEK MAMALARINDA ORTAYA ÇIKAN KONTAMİNANT", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publications |
Akkemik, Y., Telli, N. (2019) "GIDA KAYNAKLI BİR PATOJEN LİSTERİA MONOCYTOGENES:GENETİK ÖZELLİKLERİ, TANIMLAMA VE TESPİTYÖNTEMLERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "FERMENTE GIDALARDA TOKSİNLERİN GÖRÜLME SIKLIĞI VEÖNLEME METODLARI", Kitap: TIP BİLİMLERİNDE FARKLI BAKIŞLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House |
Akkemik, Y., Tekinşen, K.K. (2018) "Peynirlerde Patojen Mikroorganizmaların Varlığı ve Halk Sağlığı Üzerine Etkileri", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı / Gece Publishing |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Kitap) SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, 2019, Editör |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
COVID-19 Salgını Bir Gıda Güvenliği Tehlikesi Midir?
Journal of Turkish Studies
|
0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 4 |
2 |
The effect of the stabilizer mixture containing konjac gum on the some quality properties of Kahramanmaraş type ice cream
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
|
1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
3 |
Gıda Ambalaj Sistemlerinde Yeni Yaklaşımlar: Akıllı Ambalaj Sistemleri
Turkish Journal of Scientific Reviews
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 15 |
Onur Erzurum
Selçuk Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 9 |
Kemal Kaan Tekinşen
Selçuk Üniversitesi
|
2017 - 2023 | 8 |
Emine Erdem
Selçuk Üniversitesi
|
2015 - 2018 | 6 |
Tahir Yılmaz
Yozgat Bozok Üniversitesi
|
2021 - 2023 | 5 |
Ayşe Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi
|
2021 - 2023 | 3 |
Egemen Gürdemir
-
|
2021 - 2023 | 3 |
Nihat Telli
Konya Teknik Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 | 1 |
Ülkü Soydal
Selçuk Üniversitesi
|
2015 | 1 |
Yusuf Biçer
Selçuk Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Ayşegül Demircioğlu
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 55846 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 39003 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 113 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 20 | 0 | 25 | 85 | 270 | 219 | 236 | 160 | 75 | 50 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 924 . | - | 918 . | 848 . | 651 . | 700 . | 796 . | 777 . | 763 . | 132 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 924 . | - | 918 . | 848 . | 651 . | 700 . | 796 . | 777 . | 763 . | 132 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 57 . | - | 74 . | 34 . | 7 . | 12 . | 13 . | 26 . | 40 . | 6 . |
Toplam Yayın | 3 | 0 | 3 | 6 | 12 | 9 | 7 | 4 | 3 | 1 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 | 3 | 4 | 4 | 1 | 0 |
Toplam Bildiri | 3 | 0 | 2 | 5 | 7 | 4 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 | 2 | 3 | 4 | 1 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 3 | 0 | 2 | 5 | 7 | 4 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |