Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 2019 |
Sertifika, TS EN ISO 22000:2018, KONYA, Türkiye, 09-04-2019, 10-04-2019 |
Sertifika, TS ISO 31000, KONYA, Türkiye, 02-04-2019, 02-04-2019 |
Sertifika, EOQ Food Safety Auditor Junior, Konya, Türkiye, 05-07-2019, 05-07-2019 |
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 12-12-2018, 12-12-2018 |
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 11-12-2018, 11-12-2018 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 04-12-2017, 05-12-2017 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 07-12-2017, 08-12-2017 |
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 06-12-2017, 06-12-2017 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye |
2013-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Selçuk Üniversitesi, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2016-, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Gıda hijyeni ve Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Et Hijyeni Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Gıda Güvenliği, Ön Lisans |
2018-2019, Süt Hayvanları Yetiştiriciliği, Ön Lisans |
2018-2019, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans |
2018-2019, Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans |
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans |
2018-2019, Mikrobiyoloji, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2024) "Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line", Food Science & Nutrition, 12 (5) pp. 3461-3468 [SCI Expanded] Link DOI |
GÜNGÖREN, A., Demircioğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2023) "Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid", Brazilian Journal of Food Technology, 26 (1) DOI |
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2023) "Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 39 (3) pp. 106-113 [TR Dizin] Link DOI |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "In vitro meat (cultured meat) production", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 37 (3) pp. 217-224 [TR Dizin] Link DOI |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "COVID-19 Salgını Bir Gıda Güvenliği Tehlikesi Midir?", Journal of Turkish Studies, (4) pp. 15-23 DOI |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Gıda Ambalaj Sistemlerinde Yeni Yaklaşımlar: Akıllı Ambalaj Sistemleri", Turkish Journal of Scientific Reviews, 13 (1) pp. 9-22 Link |
Tekinşen, K.K., Biçer, Y., AKKEMİK, Y. (2017) "The effect of the stabilizer mixture containing konjac gum on the some quality properties of Kahramanmaraş type ice cream", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 33 (2) pp. 113-119 [TR Dizin] Link DOI |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2024) "Investigation of The Presence of Coagulase-Positive Staphylococcı in Cheese Sold in Kastamonu and Determination of Theır Antibiotic Resistance", 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT , Konya, Türkiye, (Aralık 2024) |
AKKEMİK, Y., Erdemir, S., Güner, A. (2024) "Investigation of The Presence of Coagulase-Positive Staphylococci in Raw Milk Sold in Kastamonu and Determination of Antibiotic Resistance", 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT , Konya, Türkiye, (Aralık 2024) |
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "ONLİNE SİPARİŞ EDİLEN TAZE ETLERİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN İNCELENMESİ", 9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Aralık 2021) |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "Photobacterium: Bioluminescent Feature, Importance in Food Degradation and Poisoning", Euro Asia 8th. İnternational Congress on Applied Sciences , (pp. 769-777), Tashkent, Özbekistan, (Mart 2021) |
Telli, N., AKKEMİK, Y. (2020) "3-Monochloropropane-1,2 (3-MCPD) in Foods", International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VII , (pp. 21-29), Baku, Azerbaycan, (Aralık 2020) |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "The Importance of Geographical Indication in Improving and Preserving the Quality of Konya Region Local Cheeses", I. International Aşçı Dede Ateş Baz-ı Veli SymPosium , (Ekim 2020) |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "A Neglected Zoonosis: Brucellosis", 6th International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends , (pp. 542-552), Baku, Azerbaycan, (Haziran 2020) |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Honey, Composition, Importance in Public Health", 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , (pp. 79), Konya, Türkiye, (Mart 2020) |
AKKEMİK, Y. (2019) "HAZARDS RELATED TO FOOD SAFETY", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 849-854), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019) |
AKKEMİK, Y. (2019) "THE EFFECTS OF PROBIOTIC ON PUBLİC HEALTH", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 855-858), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019) |
AKKEMİK, Y. (2019) "EGG SOURCE SALMONELLA CONTAMINATIONS", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 282-289), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019) |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2019) "ILLEGAL GROWTH AGENTS IN MEAT PRODUCTION:CLENBUTEROL AND RACTOPAMINE", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 290-294), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019) |
AKKEMİK, Y. (2019) "Gıda Kaynaklı Patojenlerin Orijini Olarak Hayvanlar", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
AKKEMİK, Y. (2019) "Gıdaların Kimyasallar ile Kontaminasyonu", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
AKKEMİK, Y. (2019) "Leuconostoc spp. Starter Kültür Olarak Kullanımı", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2018) "Stress in Dairy Cattle", International Conference on Science and Technology (ICONST 2018) , Prizren, Kosova, (Kasım 2018) |
AKKEMİK, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "GIDA ZİNCİRİ VE GIDA ZİNCİRİ İLE İLGİLİ TEHLİKELER", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018) |
AKKEMİK, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "PROBİYOTİKLER VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2018) "Süt Sığırı Barınaklarında Alan Gereksinimi", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2018) "Yumurta Tavukçuluğunda Aydınlatma", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2017) "ACTIVE AND INTELLIGENT PACKAGING SYSTEMS IN FOOD", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2017) "USING GPS IN ANIMAL HUSBANDRY OPERATIONS", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017) |
Erdem, E., AKKEMİK, Y. (2015) "EFFECTS APPEARANCE FACTORS IN FRUITS AND VEGETABLES PROCESSING", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
Soydal, Ü., AKKEMİK, Y. (2015) "THE EFFECTS OF THE OZONE GAS PRODUCED IN GENERATOR ON THE ENVIRONMENT, FOOD AND HUMAN HEALTH (RECENT DEVELOPMENTS)", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM ,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2015) "THE INTERACTION BETWEEN ENVIRONMENTAL PULLUTION AND FOOD SAFETY", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015) |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2021) "Çiftlikten Çatala Biyogüvenlik ve Gıda Hijyeni", : İksad Publishing House, ISBN: 978-625-8423-31-0 |
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2020) "Süt Sığırcılığı, Üretimi, Güvenliği", : İksad Publications, ISBN: 978-625-7687-39-3 |
AKKEMİK, Y., Özcan, S. (2024) "STAPHYLCOCCUS AUREUS: ÖZELLİKLERİ, GIDA İLE İLİŞKİSİ, TEDAVİ VE KONTROL ÖNLEMLERİ", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar-2024, Lyon/Fransa : Livre de Lyon, Bölüm Sayfaları: 365 / 377, ISBN: 978-2-38236-799-5 |
Tekinşen, T., AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2024) "GIDA GÜVENLİĞİ VE ULUSAL GELİŞİMDE MATEMATİĞİN YERİ VE ÖNEMİ", Kitap: TIP VE SAĞLIK BİLİMLERİNDE MULTİ DİSİPLİNER BAKIŞ-V, Ankara/Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 157 / 169, ISBN: 978-625-378-161-3 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2024) "CAMPYLOBACTERIOSİS: ÖZELLİKLERİ, GIDA İLE İLİŞKİSİ, TEDAVİ VE KONTROL ÖNLEMLERİ", Kitap: VETERİNERLİK ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Ankara/Türkiye : Serüven Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 99 / 112, ISBN: 978-625-5955-49-4 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2023) "THE IMPORTANCE OF VETERINARY PUBLIC HEALTH IN ONE HEALTH APPROACH", Kitap: HEALTH AND LIFE WITH DIFFERENT ASPECTS, Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-367-616-2 |
AKKEMİK, Y., Yılmaz, T. (2022) "Gıda Kaynaklı Virüslerin Yüksek Basınçlı İşleme (HPP) Teknolojisiyle Eliminasyonu", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 601 / 614, ISBN: 978-625-430-540-5 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2022) "Kanatlı Endüstrisinde Campylobacter Kontaminasyonunu Önlemede Yeni Yöntemler", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 623 / 640, ISBN: 978-625-430-540-5 |
AKKEMİK, Y. (2022) "Tarım ve Hayvancılıkta Sürdürülebilir Gelecek İçin Dijital Dönüşüm", Kitap: İşletme Bilimlerinde Dijital Dönüşüm, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 125 / 133, ISBN: 978-625-433-785-7 |
AKKEMİK, Y., Gürdemir, E. (2022) "The Reality of Covid-19 and Food Safety", Kitap: Multidisciplinary Researches During The Pandemic, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 15 / 24, ISBN: 978-625-433-700-0 |
Yılmaz, T., AKKEMİK, Y. (2022) "Mikroplastikler: Halk Sağlığı Üzerine Etkileri ve Gıdalarda Varlığı", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler - II, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 279 / 287, ISBN: 978-625-430-547-4 |
AKKEMİK, Y., Yılmaz, T., Güner, A. (2021) "Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar", Kitap: Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Ankara/Türkiye : SİDAS, Bölüm Sayfaları: 199 / 212, ISBN: 978-605-5267-80-3 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2021) "İklim Değişikliği ve Gıda Güvencesi", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler-IV, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 427 / 436, ISBN: 978-625-8075-02-1 |
AKKEMİK, Y., Nizamlıoğlu, A., Güner, A. (2021) "Yumurta Vitamin ve Mineralleri", Kitap: Yumurta: Beslenme ve Sağlık., Ankara/Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: 39 / 44, ISBN: 978-625-401-553-3 |
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Konya Bölgesi Yöresel Peynirlerinin Kalitesinin Geliştirilmesi ve Korunmasında Coğrafi İşaretin Önemi", Kitap: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Konya/Türkiye : Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Bölüm Sayfaları: 23 / 37, ISBN: 978-605-389-368-4 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2020) "Pandemilerde Gıda Güvenliği Riski: Covid-19 Örneği", Kitap: Pandemi Sürecinde Güncel Sağlık Çalışmaları, Lyon/Fransa : Livre de Lyon, Bölüm Sayfaları: 21 / 35, ISBN: 978-2-38236-063-7 |
AKKEMİK, Y. (2019) "GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN TEK SAĞLIK PERSFEKTİFİNDEKİ YERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 1, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 189 / 205, ISBN: 978-605-7852-98-4 |
AKKEMİK, Y. (2019) "TEK SAĞLIK PERSPEKTİFİNDEN PATOJENİK ESCHERICHIA COLI", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 2, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 39 / 50, ISBN: 978-605-288-933-6 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "CRONOBACTER SAKAZAKII: SÜT BAZLI BEBEK MAMALARINDA ORTAYA ÇIKAN KONTAMİNANT", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publications, Bölüm Sayfaları: 3 / 33, ISBN: 978-625-7029-81-0 |
AKKEMİK, Y., Telli, N. (2019) "GIDA KAYNAKLI BİR PATOJEN LİSTERİA MONOCYTOGENES:GENETİK ÖZELLİKLERİ, TANIMLAMA VE TESPİTYÖNTEMLERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 735 / 758, ISBN: 978-605-7695-76-5 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "FERMENTE GIDALARDA TOKSİNLERİN GÖRÜLME SIKLIĞI VEÖNLEME METODLARI", Kitap: TIP BİLİMLERİNDE FARKLI BAKIŞLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 331 / 354, ISBN: 978-605-7695-74-1 |
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2018) "Peynirlerde Patojen Mikroorganizmaların Varlığı ve Halk Sağlığı Üzerine Etkileri", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 357 / 370, ISBN: 978-605-288 785-1 |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Kitap) SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, 2019, Editör |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | COVID-19 Salgını Bir Gıda Güvenliği Tehlikesi Midir? | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 4 |
2 | Gıda Ambalaj Sistemlerinde Yeni Yaklaşımlar: Akıllı Ambalaj Sistemleri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
3 | The effect of the stabilizer mixture containing konjac gum on the some quality properties of Kahramanmaraş type ice cream | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 17 |
Kemal Kaan Tekinşen
Selçuk Üniversitesi
|
2017 - 2024 | 10 |
Onur Erzurum
Selçuk Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 9 |
Emine Erdem
Selçuk Üniversitesi
|
2015 - 2018 | 6 |
Tahir Yılmaz
Yozgat Bozok Üniversitesi
|
2021 - 2023 | 5 |
Ayşe Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi
|
2021 - 2023 | 3 |
Egemen Gürdemir
-
|
2021 - 2023 | 3 |
Nihat Telli
Konya Teknik Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2023 | 1 |
Ülkü Soydal
Selçuk Üniversitesi
|
2015 | 1 |
Yusuf Biçer
Selçuk Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Sedat Özcan
-
|
2024 | 1 |
Ayşegül Demircioğlu
-
|
2023 | 1 |
Sena Erdemir
-
|
2024 | 1 |
Tuğba Tekinşen
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 54692 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 40038 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 133 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 20 | 0 | 25 | 85 | 270 | 219 | 236 | 160 | 75 | 50 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 926 . | - | 919 . | 850 . | 650 . | 714 . | 803 . | 795 . | 802 . | 672 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 926 . | - | 919 . | 850 . | 650 . | 714 . | 803 . | 795 . | 801 . | 672 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 61 . | - | 74 . | 40 . | 8 . | 14 . | 14 . | 27 . | 43 . | 57 . | - |
Toplam Yayın | 3 | 0 | 3 | 6 | 12 | 9 | 7 | 4 | 3 | 1 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 | 3 | 4 | 4 | 1 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 3 | 0 | 2 | 5 | 7 | 4 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 | 2 | 3 | 4 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 3 | 0 | 2 | 5 | 7 | 4 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |