img
img
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK

Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK

  • Veteriner Fakültesi
  • Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
  • Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
54
Atıf
6
h-index
1
Proje
11
WoS
Yayın
1
Atıf
0
h-index
0
Scopus
Yayın
2
Atıf
0
h-index
0
Google Scholar
Yayın
21
Atıf
10
h-index
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011
Araştırma Alanları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2020
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2006, 2011
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 67, 2019
Sertifika, TS EN ISO 22000:2018, KONYA, Türkiye, 09-04-2019, 10-04-2019
Sertifika, TS ISO 31000, KONYA, Türkiye, 02-04-2019, 02-04-2019
Sertifika, EOQ Food Safety Auditor Junior, Konya, Türkiye, 05-07-2019, 05-07-2019
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 12-12-2018, 12-12-2018
Sertifika, TS ISO/IEC 27001, KONYA, Türkiye, 11-12-2018, 11-12-2018
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 04-12-2017, 05-12-2017
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 07-12-2017, 08-12-2017
Sertifika, TS EN ISO 9001:2015, KONYA, Türkiye, 06-12-2017, 06-12-2017
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye
2013-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Selçuk Üniversitesi, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2016-, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2022-2023, Gıda hijyeni ve Teknolojisi, Lisans
2022-2023, Et Hijyeni Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans
2018-2019, Gıda Güvenliği, Ön Lisans
2018-2019, Süt Hayvanları Yetiştiriciliği, Ön Lisans
2018-2019, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans
2018-2019, Kalite Güvencesi ve Standartları, Ön Lisans
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans
2018-2019, Mikrobiyoloji, Ön Lisans
Kayıt Yok
Probiyotik Bifidobacterium infantis'in mikro/nanoplastikler üzerine degredasyon etkisinin araştırılması BAP Proje: Araştırmacı , 2024  
Sarıkılçık Pirinç Sütünden Vejetaryen Kefir Üretimi, Fiziko-kimyasal ve Metagenomik Analizlerinin Değerlendirilmesi. BAP Proje: Araştırmacı , 2023  
Farklı Marka ve Fiyat Aralığına Sahip Dondurmalarda Mikro/Nano Plastik Varlığının Araştırılması BAP Proje: Araştırmacı , 2023  
Sürülebilir Et Ürününde Ayçiçek Yağı ve Zeytinyağının Kalite Niteliklerine Etkisi BAP Proje: Araştırmacı , 2023  
Kastamonu İlinde Hayvancılık Alanında Topraktan Ürüne Mikro/Nano plastiklerin Takip Edilmesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2023  
Kastamonu Ballarının Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi BAP Proje: Yürütücü , 2023  
Glutensiz Et somunu Üretimi ve Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi BAP Proje: Araştırmacı , 2022-2023  
Kesim Hattının Farklı Aşamalarında Broiler Karkaslarında Arcobacter Türlerinin Varlığı ve Antimikrobiyel Dirençlerinin Belirlenmesi BAP Proje: Araştırmacı , 2021-2022  
KONYA KARAPINAR DOĞAL SİT ALANLARI VE ÇEVRESİNDE İKLİM DOSTU İYİ TARIM UYGULAMALARI VE TARIMDA SUYUN VERİMLİ KULLANILMASI Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri: Araştırmacı , 2019-2019  
Dondurma Üretiminde Konjak Sakızı İçeren Stabilizatör Karışımlarının Bazı Kalite Niteliklerine Etkisi BAP Proje: Araştırmacı , 2015-2017  
Yabani marul (Lactuca serriola) bitki ekstratraktlarının antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi ve yenilebilir kaplama olarak kullanımının incelenmesi. BAP Proje: Yürütücü , 2003  
Kayıt Yok
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2024) "Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line", Food Science & Nutrition, 12 (5) pp. 3461-3468 [SCI Expanded] Link DOI       
GÜNGÖREN, A., Demircioğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2023) "Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid", Brazilian Journal of Food Technology, 26 (1) DOI     
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2023) "Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 39 (3) pp. 106-113 [TR Dizin] Link DOI     
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "In vitro meat (cultured meat) production", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 37 (3) pp. 217-224 [TR Dizin] Link DOI   
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "COVID-19 Salgını Bir Gıda Güvenliği Tehlikesi Midir?", Journal of Turkish Studies, (4) pp. 15-23 DOI     
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Gıda Ambalaj Sistemlerinde Yeni Yaklaşımlar: Akıllı Ambalaj Sistemleri", Turkish Journal of Scientific Reviews, 13 (1) pp. 9-22 Link   
Tekinşen, K.K., Biçer, Y., AKKEMİK, Y. (2017) "The effect of the stabilizer mixture containing konjac gum on the some quality properties of Kahramanmaraş type ice cream", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 33 (2) pp. 113-119 [TR Dizin] Link DOI    
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2024) "Investigation of The Presence of Coagulase-Positive Staphylococcı in Cheese Sold in Kastamonu and Determination of Theır Antibiotic Resistance", 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT , Konya, Türkiye, (Aralık 2024
AKKEMİK, Y., Erdemir, S., Güner, A. (2024) "Investigation of The Presence of Coagulase-Positive Staphylococci in Raw Milk Sold in Kastamonu and Determination of Antibiotic Resistance", 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT , Konya, Türkiye, (Aralık 2024
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A., AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "ONLİNE SİPARİŞ EDİLEN TAZE ETLERİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN İNCELENMESİ", 9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Aralık 2021
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2021) "Photobacterium: Bioluminescent Feature, Importance in Food Degradation and Poisoning", Euro Asia 8th. İnternational Congress on Applied Sciences , (pp. 769-777), Tashkent, Özbekistan, (Mart 2021
Telli, N., AKKEMİK, Y. (2020) "3-Monochloropropane-1,2 (3-MCPD) in Foods", International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VII , (pp. 21-29), Baku, Azerbaycan, (Aralık 2020
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "The Importance of Geographical Indication in Improving and Preserving the Quality of Konya Region Local Cheeses", I. International Aşçı Dede Ateş Baz-ı Veli SymPosium , (Ekim 2020
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "A Neglected Zoonosis: Brucellosis", 6th International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends , (pp. 542-552), Baku, Azerbaycan, (Haziran 2020
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Honey, Composition, Importance in Public Health", 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , (pp. 79), Konya, Türkiye, (Mart 2020
AKKEMİK, Y. (2019) "HAZARDS RELATED TO FOOD SAFETY", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 849-854), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019 
AKKEMİK, Y. (2019) "THE EFFECTS OF PROBIOTIC ON PUBLİC HEALTH", X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019” , (pp. 855-858), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2019 
AKKEMİK, Y. (2019) "EGG SOURCE SALMONELLA CONTAMINATIONS", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 282-289), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2019) "ILLEGAL GROWTH AGENTS IN MEAT PRODUCTION:CLENBUTEROL AND RACTOPAMINE", 30 AĞUSTOS BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU , (pp. 290-294), İzmir, Türkiye, (Eylül 2019
AKKEMİK, Y. (2019) "Gıda Kaynaklı Patojenlerin Orijini Olarak Hayvanlar", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019
AKKEMİK, Y. (2019) "Gıdaların Kimyasallar ile Kontaminasyonu", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019
AKKEMİK, Y. (2019) "Leuconostoc spp. Starter Kültür Olarak Kullanımı", 2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetic, Gastronomy Research (FONGAR) , (Mayıs 2019
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2018) "Stress in Dairy Cattle", International Conference on Science and Technology (ICONST 2018) , Prizren, Kosova, (Kasım 2018
AKKEMİK, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "GIDA ZİNCİRİ VE GIDA ZİNCİRİ İLE İLGİLİ TEHLİKELER", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018
AKKEMİK, Y., Erzurum, O., Erdem, E. (2018) "PROBİYOTİKLER VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ", III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLERİ KONGRESİ , Gaziantep, Türkiye, (Eylül 2018
Erzurum, O., AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2018) "Süt Sığırı Barınaklarında Alan Gereksinimi", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018
Erzurum, O., AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2018) "Yumurta Tavukçuluğunda Aydınlatma", III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Eylül 2018
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2017) "ACTIVE AND INTELLIGENT PACKAGING SYSTEMS IN FOOD", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2017) "USING GPS IN ANIMAL HUSBANDRY OPERATIONS", Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Aralık 2017
Erdem, E., AKKEMİK, Y. (2015) "EFFECTS APPEARANCE FACTORS IN FRUITS AND VEGETABLES PROCESSING", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015
Soydal, Ü., AKKEMİK, Y. (2015) "THE EFFECTS OF THE OZONE GAS PRODUCED IN GENERATOR ON THE ENVIRONMENT, FOOD AND HUMAN HEALTH (RECENT DEVELOPMENTS)", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM ,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015
AKKEMİK, Y., Erdem, E. (2015) "THE INTERACTION BETWEEN ENVIRONMENTAL PULLUTION AND FOOD SAFETY", 6. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AGRICULTURAL SYMPOSIUM,,, AGROSYM 2015 , (Aralık 2015
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2021) "Çiftlikten Çatala Biyogüvenlik ve Gıda Hijyeni", : İksad Publishing House, ISBN: 978-625-8423-31-0 
Erzurum, O., AKKEMİK, Y. (2020) "Süt Sığırcılığı, Üretimi, Güvenliği", : İksad Publications, ISBN: 978-625-7687-39-3 
AKKEMİK, Y., Özcan, S. (2024) "STAPHYLCOCCUS AUREUS: ÖZELLİKLERİ, GIDA İLE İLİŞKİSİ, TEDAVİ VE KONTROL ÖNLEMLERİ", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar-2024, Lyon/Fransa : Livre de Lyon, Bölüm Sayfaları: 365 / 377, ISBN: 978-2-38236-799-5 
Tekinşen, T., AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2024) "GIDA GÜVENLİĞİ VE ULUSAL GELİŞİMDE MATEMATİĞİN YERİ VE ÖNEMİ", Kitap: TIP VE SAĞLIK BİLİMLERİNDE MULTİ DİSİPLİNER BAKIŞ-V, Ankara/Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 157 / 169, ISBN: 978-625-378-161-3 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2024) "CAMPYLOBACTERIOSİS: ÖZELLİKLERİ, GIDA İLE İLİŞKİSİ, TEDAVİ VE KONTROL ÖNLEMLERİ", Kitap: VETERİNERLİK ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Ankara/Türkiye : Serüven Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 99 / 112, ISBN: 978-625-5955-49-4 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2023) "THE IMPORTANCE OF VETERINARY PUBLIC HEALTH IN ONE HEALTH APPROACH", Kitap: HEALTH AND LIFE WITH DIFFERENT ASPECTS, Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-367-616-2 
AKKEMİK, Y., Yılmaz, T. (2022) "Gıda Kaynaklı Virüslerin Yüksek Basınçlı İşleme (HPP) Teknolojisiyle Eliminasyonu", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 601 / 614, ISBN: 978-625-430-540-5 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2022) "Kanatlı Endüstrisinde Campylobacter Kontaminasyonunu Önlemede Yeni Yöntemler", Kitap: INSAC New Trends in Health Sciences, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 623 / 640, ISBN: 978-625-430-540-5 
AKKEMİK, Y. (2022) "Tarım ve Hayvancılıkta Sürdürülebilir Gelecek İçin Dijital Dönüşüm", Kitap: İşletme Bilimlerinde Dijital Dönüşüm, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 125 / 133, ISBN: 978-625-433-785-7 
AKKEMİK, Y., Gürdemir, E. (2022) "The Reality of Covid-19 and Food Safety", Kitap: Multidisciplinary Researches During The Pandemic, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 15 / 24, ISBN: 978-625-433-700-0 
Yılmaz, T., AKKEMİK, Y. (2022) "Mikroplastikler: Halk Sağlığı Üzerine Etkileri ve Gıdalarda Varlığı", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler - II, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 279 / 287, ISBN: 978-625-430-547-4 
AKKEMİK, Y., Yılmaz, T., Güner, A. (2021) "Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar", Kitap: Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Ankara/Türkiye : SİDAS, Bölüm Sayfaları: 199 / 212, ISBN: 978-605-5267-80-3 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2021) "İklim Değişikliği ve Gıda Güvencesi", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler-IV, Ankara/Türkiye : Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 427 / 436, ISBN: 978-625-8075-02-1 
AKKEMİK, Y., Nizamlıoğlu, A., Güner, A. (2021) "Yumurta Vitamin ve Mineralleri", Kitap: Yumurta: Beslenme ve Sağlık., Ankara/Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: 39 / 44, ISBN: 978-625-401-553-3 
AKKEMİK, Y., Güner, A. (2020) "Konya Bölgesi Yöresel Peynirlerinin Kalitesinin Geliştirilmesi ve Korunmasında Coğrafi İşaretin Önemi", Kitap: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Konya/Türkiye : Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Bölüm Sayfaları: 23 / 37, ISBN: 978-605-389-368-4 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2020) "Pandemilerde Gıda Güvenliği Riski: Covid-19 Örneği", Kitap: Pandemi Sürecinde Güncel Sağlık Çalışmaları, Lyon/Fransa : Livre de Lyon, Bölüm Sayfaları: 21 / 35, ISBN: 978-2-38236-063-7  
AKKEMİK, Y. (2019) "GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN TEK SAĞLIK PERSFEKTİFİNDEKİ YERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 1, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 189 / 205, ISBN: 978-605-7852-98-4 
AKKEMİK, Y. (2019) "TEK SAĞLIK PERSPEKTİFİNDEN PATOJENİK ESCHERICHIA COLI", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER -2019 / Haziran CİLT 2, : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 39 / 50, ISBN: 978-605-288-933-6 
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "CRONOBACTER SAKAZAKII: SÜT BAZLI BEBEK MAMALARINDA ORTAYA ÇIKAN KONTAMİNANT", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publications, Bölüm Sayfaları: 3 / 33, ISBN: 978-625-7029-81-0  
AKKEMİK, Y., Telli, N. (2019) "GIDA KAYNAKLI BİR PATOJEN LİSTERİA MONOCYTOGENES:GENETİK ÖZELLİKLERİ, TANIMLAMA VE TESPİTYÖNTEMLERİ", Kitap: SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 735 / 758, ISBN: 978-605-7695-76-5  
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2019) "FERMENTE GIDALARDA TOKSİNLERİN GÖRÜLME SIKLIĞI VEÖNLEME METODLARI", Kitap: TIP BİLİMLERİNDE FARKLI BAKIŞLAR, Ankara/Türkiye : Iksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 331 / 354, ISBN: 978-605-7695-74-1  
AKKEMİK, Y., Tekinşen, K.K. (2018) "Peynirlerde Patojen Mikroorganizmaların Varlığı ve Halk Sağlığı Üzerine Etkileri", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Bölüm Sayfaları: 357 / 370, ISBN: 978-605-288 785-1 
Kayıt Yok
(Uluslararası - Kitap) SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, 2019, Editör
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Ahmet Güner
Selçuk Üniversitesi
2019 - 2024 17
Kemal Kaan Tekinşen
Selçuk Üniversitesi
2017 - 2024 10
Onur Erzurum
Selçuk Üniversitesi
2017 - 2021 9
Emine Erdem
Selçuk Üniversitesi
2015 - 2018 6
Tahir Yılmaz
Yozgat Bozok Üniversitesi
2021 - 2023 5
Ayşe Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi
2021 - 2023 3
Egemen Gürdemir
-
2021 - 2023 3
Nihat Telli
Konya Teknik Üniversitesi
2019 - 2020 2
Kastamonu Üniversitesi
2023 1
Ülkü Soydal
Selçuk Üniversitesi
2015 1
Yusuf Biçer
Selçuk Üniversitesi
2017 1
Sedat Özcan
-
2024 1
Ayşegül Demircioğlu
-
2023 1
Sena Erdemir
-
2024 1
Tuğba Tekinşen
-
2024 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
672.
54692 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
672.
40038 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
57.
133 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Tıp ve Sağlık Bilimleri 54692
YÖKSİS Temel Alan Sağlık Bilimleri Temel Alanı 40038
YÖKSİS Bilim Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi 133
Anahtar Kelimeler -
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 20 0 25 85 270 219 236 160 75 50 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 926 . - 919 . 850 . 650 . 714 . 803 . 795 . 802 . 672 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) 926 . - 919 . 850 . 650 . 714 . 803 . 795 . 801 . 672 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 61 . - 74 . 40 . 8 . 14 . 14 . 27 . 43 . 57 . -
Toplam Yayın 3 0 3 6 12 9 7 4 3 1 0
Toplam Makale 0 0 1 0 0 2 1 0 2 1 0
Toplam Kitap 0 0 0 1 5 3 4 4 1 0 0
Toplam Bildiri 3 0 2 5 7 4 2 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 2 1 0 2 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 1 5 2 3 4 1 0 0
Bildiri (Uluslararası) 3 0 2 5 7 4 1 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri