img
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN

Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN

  • Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
3
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021
Araştırma Alanları
Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2024-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
SÖKMEN, A., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ERASLAN, Y.B. (2024) "DOĞAL MİRASIN ANALİZİ: STRATEJİK SWOT VE GELECEK PERSPEKTİFLERİ", ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 741-752), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024
KARAMUSTAFA, A.T., ERASLAN, Y.B., Kınalı, M. (2024) "GASTRONOMİ VE TABİAT TURİZMİ ARASINDAKİ SİNERJİ: YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE ÖNERİSİ", ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 929-942), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024
ERASLAN, Y.B., Akcan, T. (2024) "TERMAL OTELLERDEKİ MENÜLERİN SAĞLIK TURİZMİ AÇISINDAN İNCELENMESİ ANALYSIS OF MENUS IN THERMAL HOTELS IN TERMS OF HEALTH TOURISM", III. Uluslararası Ordu Bilimsel Çalışmalar Kongresi , (pp. 192-193), Ordu, Türkiye, (Eylül 2024
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
-
2024 1
-
2024 1
Kastamonu Üniversitesi
2024 1
Tolga Akcan
-
2024 1
Muhammet Kınalı
-
2024 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
401.
78392 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
342.
33237 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
151.
2086 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78392
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33237
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2086
Anahtar Kelimeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 0 0 16
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - - - 401 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - - - 342 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - - - 151 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - - - 96 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - - - 82 .
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - - - - 82 .
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri