| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2025 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024 |
| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2025 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024 |
| Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
| 2024-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
| 2025-, Kalite Komisyon Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| 2025-, Komisyon Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan makale |
|
Karamustafa, A.T., Eraslan, Y.B., Kınalı, M. (2025) "Lezzetin görselliği: Foodstagramming kavramına yönelik yapılan araştırmalar üzerine bir inceleme", Tourism and Recreation, 7 (1) pp. 234-244 [TR Dizin] Link DOI |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 - 2025 | 9 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 - 2025 | 6 |
|
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu
|
2024 | 2 |
|
Muhammet Kınalı
-
|
2024 - 2025 | 2 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Kastamonu Üniversitesi
|
2025 | 1 |
|
Tolga Akcan
-
|
2024 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79021 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33920 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2176 |
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 61 | 137 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 505 . | 268 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 401 . | 205 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 192 . | 62 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 127 . | 39 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 108 . | 29 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 101 . | 21 . |
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 |
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 |
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 1 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 |