Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2024-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
SÖKMEN, A., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ERASLAN, Y.B. (2024) "DOĞAL MİRASIN ANALİZİ: STRATEJİK SWOT VE GELECEK PERSPEKTİFLERİ", ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 741-752), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
KARAMUSTAFA, A.T., ERASLAN, Y.B., Kınalı, M. (2024) "GASTRONOMİ VE TABİAT TURİZMİ ARASINDAKİ SİNERJİ: YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE ÖNERİSİ", ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 929-942), Kastamonu, Türkiye, (Ekim 2024) |
ERASLAN, Y.B., Akcan, T. (2024) "TERMAL OTELLERDEKİ MENÜLERİN SAĞLIK TURİZMİ AÇISINDAN İNCELENMESİ ANALYSIS OF MENUS IN THERMAL HOTELS IN TERMS OF HEALTH TOURISM", III. Uluslararası Ordu Bilimsel Çalışmalar Kongresi , (pp. 192-193), Ordu, Türkiye, (Eylül 2024) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
-
|
2024 | 1 |
-
|
2024 | 1 |
Kastamonu Üniversitesi
|
2024 | 1 |
Tolga Akcan
-
|
2024 | 1 |
Muhammet Kınalı
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78368 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33180 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2074 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 16 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 358 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 299 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 139 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 80 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 77 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 68 . |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |