img
img
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN

Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN

  • Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
10
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2025
Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021
Araştırma Alanları
Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2025
Yüksek Lisans, Türkiye, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2021, 2024
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016, 2021
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2024-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2025-, Kalite Komisyon Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
2025-, Komisyon Üyeliği, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kastamonu Üniversitesi
2024 - 2025 8
Kastamonu Üniversitesi
2024 - 2025 5
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu
2024 2
Muhammet Kınalı
-
2024 - 2025 2
-
2024 1
Tolga Akcan
-
2024 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
217.
78285 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
170.
33733 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
50.
2170 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78285
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33733
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2170
Anahtar Kelimeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 0 0 61 137
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - - - 492 . 217 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - - - 400 . 170 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - - - 193 . 50 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - - - 126 . 32 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - - - 106 . 21 .
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - - - - 100 . 17 .
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 5
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 3
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 1
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 3
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 1
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri