Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Osman GÜL
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Osman GÜL
> Proje Detayı
Yenilikçi Tekniklerle (Yüksek Basınç ve Ultrason) Soğuk Pres Atıklarından İzole Edilen Fındık Proteinlerinin Modifiye Edilerek Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonunda ve Fonksiyonel Gıda Geliştirilmesinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
Proje Ekibi (1)
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Proje Durumu
Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi
25-02-2022
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Paylaş