Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Osman GÜL
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Osman GÜL
> Proje Detayı
Fındık protein izolatının fonksiyonel özellikleri ve hava/su – su/yağ arayüzeyi davranışı üzerine konsantrasyon, pH ve iyonik yükün etkisinin belirlenmesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Proje Durumu
Tamamlandı
Başlangıç Tarihi
04-08-2020
Bitiş Tarihi
04-08-2022
Paylaş