img
COVID-19 Hastalarında Koku ve Tat Yolakları İlgili Beyin Alanlarının Volümetrik Olarak İncelenmesi ve Nöropeptitler ile İlgisinin Araştırılması
Proje Ekibi
Doç. Dr. Emine PETEKKAYA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
Proje No -
Proje Konusu Covid Hastalığında ortaya çıkan koku ve tat kaybının beyindeki ilgili korteks sahaları MR ile incelenmiş olup hacimsel değişiklikler ortaya çıkarılmıştır. Aynı zamanda endocannabinoid seviyeleri ile TSH, T4, Ferritin, B12, Çinko gibi biyokimyasal parametreler ile ilişkisi incelenmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 10-04-2021
Bitiş Tarihi 25-10-2022
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş