img
LİSEDEN ÜNİVERSİTEYE GASTRONOMİ KÖPRÜSÜ
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
Proje No -
Proje Konusu 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün ortak yaptığı amacının mesleki lise öğrencilerinin üniversite tercihlerini arttırma yönünde olan sosyal içerikli bir bilimsel araştırma projesidir. Lise öğrencileri 4 ay süresince Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne ait dersliklerde mesleki eğitim alacaklar, üniversite ortamını görecekler ve bu şekilde üniversitede eğitim alma istekleri artması beklenmektedir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-06-2021
Bitiş Tarihi 13-09-2022
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş