18. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu 2017
Proje Ekibi
Doç. Dr. Asiye TÜTÜNCÜ
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu 18. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu 05-07 Ekim 2017 tarihleri arasında KaradenizTeknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri Bölümü ev sahipliğinde Trabzon’xxda yapılacaktır.Yurtiçi ve yurtdışı alanında uzman akademisyen katılımcılar ile gerçekleştirilecek olan bu sempozyumda katılım cılarınSSCI, SCI endeksli dergilerde yayın potansiyelini artırmak, özellikle genç araştırmacıların yurt içi ve yurtdışından gelentanınmış akademisyenlerle işbirliğini artırarak ortak yayınlar yapmalarını sağlamak, genç araştırmacıların etkinlikte tanıştığıve uluslararası alanda tanımış akademisyenlerle yurtdışında doktora sonrası eğitim yapma imkanlarını artırmak, akademisyenkatılımcılarla, T.C Merkez Bankası, T.C Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Borsa İstanbul, Sermaye Piyasası Kurulu vb.kurumlardan gelen araştırmacılar arasındaki işbirliğini artırmak amaçlanmaktadır.Sempozyum için özet gönderim başlangıç tarihi 1 Mart 2017 tarihi olarak belir lenmiştir. Son özet teslim tarihi ise 26 Mayıs2017’xxdir. Özet kabul/red bildirimleri 15 Temmuz 2017 tarihine kadar tamamlanacak olup, sempozyum 05-07 Ekim 2017tarihlerinde Trabzon KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkez’xxinde gerçekleştirilecektir. Hakem sürecinden geçen ve telifhakkı devredillip sempozyumda sunulan özet bildiriler, sempozyum sonunda web sitesinde özet bildiri kitapçığı olarak onlineyayınlanacaktır. Ayrıca sempozyum, katılımcılarına çalışmalarını makale olarak ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİİNCELEMELER DERGİSİ özel sayısında yayınlama imkanı tanımaktadır.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 27-09-2017