Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Müge HENDEK ERTOP
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Müge HENDEK ERTOP
> Proje Detayı
Peynir Altı Atık Suyu Kullanımı ile Üretilen Ekşi Mayaların Ekmeğin Kalite ve Raf Ömrü Nitelikleri Üzerindeki EtkileriProje No : KÜ-BAP03/2020-2
Proje Ekibi
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Proje Durumu
Tamamlandı
Başlangıç Tarihi
04-08-2020
Bitiş Tarihi
30-11-2022
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Paylaş