Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Müge HENDEK ERTOP
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Müge HENDEK ERTOP
> Proje Detayı
Ekmek yapımında toz nohut mayası kullanımının Yüzey Yanıt Metoduyla optimizasyonu ve ekmeğin tekstürel biyoaktif ve fizikokimyasal nitelikleri üzerindeki etkilerinin araştırılması
Proje Ekibi
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Proje Durumu
Tamamlandı
Başlangıç Tarihi
06-04-2016
Bitiş Tarihi
11-08-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Paylaş