img
Taşköprü Sarımsağının Verimi, Morfolojisi, Kalitesi ve Mineral İçeriği Üzerinde Organik Gübre Leonardit ve Kimyasal Gübre NPK Uygulamasının Etkileri
Proje Ekibi
Doç. Dr. Gamze SAVACI SELAMET Doç. Dr. Gamze SAVACI SELAMET
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü BAP Proje
Proje No -
Proje Konusu Taşköprü sarımsağının (Allium sativum L.) morfoloji, verim ve kalite özellikleri üzerinde organik leonardit gübresinin, kimyasal NPK gübresinin ve bunların farklı dozlardaki karışımı uygulamalarının etkileri
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 28-09-2014
Bitiş Tarihi 28-09-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş