img
Akademisyenler > Özgür KAYNAR > Proje Detayı
Normal sıcaklıkta ve yüksek sıcaklıkta (sıcaklık stresi altında) bıldırıcın rasyonlarına katılan vitamin E, vitamin C ve lipoik asit’in besi performansı, karkas kalitesi, kan parametreleri, bazı dokulardaki histolojik etkisi ve doku antioksidan enzim sevi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Özgür KAYNAR Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü BAP Proje
Proje No -
Proje Konusu Hayvan Besleme, Doğal Yem Katkıları
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 16-07-2007
Bitiş Tarihi 16-07-2008
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş