img
Akademisyenler > Özgür KAYNAR > Proje Detayı
Normal sıcaklıkta ve yüksek sıcaklıkta (sıcaklık stresi altında) bıldırıcın rasyonlarına katılan vitamin E, vitamin C ve lipoik asit’in besi performansı, karkas kalitesi, kan parametreleri, bazı dokulardaki histolojik etkisi ve doku antioksidan enzim sevi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Hayvan Besleme, Doğal Yem Katkıları
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 16-07-2007
Bitiş Tarihi 16-07-2008
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş