Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Yasin AKKEMİK
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Yasin AKKEMİK
> Proje Detayı
Sürülebilir Et Ürününde Ayçiçek Yağı ve Zeytinyağının Kalite Niteliklerine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Proje Durumu
Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi
25-10-2023
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Paylaş