GİNOLU KALESİ VE KOYU, ÇATALZEYTİN SAHİL KIYISINI TEMİZLEME (SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ)
Proje Ekibi
Proje Türü (Ulusal) Özel Kuruluşlar
Proje No SSP202408005
Proje Konusu GİNOLU KALESİ VE KOYU, ÇATALZEYTİN SAHİL KIYISINI TEMİZLEME
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 31-08-2024
Bitiş Tarihi 01-11-2024
Anahtar Kelimeler Çatalzeytin, Sahil, Temizlik
Özet Çevre kirliliği günümüzde en önemli küresel sorunlardan biridir. Hem insan sağlığını hem de çevrede yaşayan diğer canlıları olumsuz etkilemektedir. Ayrıca çevre kirliliği orman yangınlarına, denizdeki canlıların ölmesine de sebep olmaktadır. Bu sebeple projemizin amacı öğrencilerimizle beraber Ginolu kalesi ve koyunu, Çatalzeytin sahil kıyısını daha güzel hale getirmek için doğaya zarar vermeden temizlik yapmaktır. Projemizin hedefleri öğrencilere çevre temizliği konusunda bilgilendirmek ve bundan sonraki hayatlarında çevre temizliği hakkında daha duyarlı olmalarını sağlamaktır. 15 erkek 15 kız öğrencilerimizle beraber 2 ay boyunca belli aralıklarla Ginolu kalesi ve koyunundaki, Çatalzeytin sahil kıyısındaki atık maddeler, çöpler toplanılacaktır. Proje sonrasında öğrencilerimizin çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını beklemekteyiz.