Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Akademisyenler
>
Talip ÇETER
> Proje Detayı
Akademisyenler
>
Talip ÇETER
> Proje Detayı
Karadeniz Bölgesinde Üretilen Kestane Ballarının Antimikrobiyal, Antioksidan ve Palinolojik Özelliklerinin Belirlenmesi.
Proje Ekibi
Prof. Dr. Talip ÇETER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü
BAP Proje
Proje No
-
Proje Konusu
Melisopalinoloji
Proje Durumu
Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi
29-09-2022
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Paylaş