İHTİSAS ODAKLI GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNİN OLUŞTURULMASI PROJESİ
Proje Ekibi
Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Projenin en temel amacı Kastamonu Üniversitesi tarafından yürütülen çatı odağın altında Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında girişimcilik ekosistemini oluşturup Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. paydaşları ile girişimcileri KOBİ haline getirmektir. Bu amaç neticesinde Kastamonu’da ormancılık ve tabiat turizmi sektörlerinde girişimciliği yaygınlaştırmak, girişimcilik ekosistemini oluşturmak, genç nüfusun işsizlik problemine çözüm olarak kendi iktisadi işletmelerini kurmasını sağlamak ve ihtisas girişimciliği ekosistemini oluşturmak hedeflenmektedir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-03-2022