img
Akademisyenler > Nesrin İÇLİ > Proje Detayı
Odun Dışı Orman Ürünlerinden Alıç Sirkesi Kullanılarak Patates Kızartmasında Akrilamid Oluşumunu Azaltıcı Ön İşlem Materyali Olarak Alıç Sirkesi İçeren Islatma Suyunun ve Kızamık, Kiren, Kızamık Ekşisi ve Kiren Ekşisi Kullanılarak Akrilamid Düzeyleri Düşü
Proje Ekibi
Doç. Dr. Nesrin İÇLİ Doç. Dr. Nesrin İÇLİ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü BAP Proje
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 20-12-2024
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş