Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Tezler
>
Alev SÖKMEN
> Tez Detayı
Yenilebilir yabani otların tespiti, yöre halkının ve yerel restoranların mutfakta kullanım yaygınlığı ve kullanım şekilleri, Kastamonu örneği
Tez Türü
Yüksek Lisans
Ülke
Türkiye
Kurum/Üniversite
Kastamonu Üniversitesi
Enstitü
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Anabilimdalı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Tez Onay Yılı
2025
Öğrenci Adı ve Soyadı
Gülenay Tunç
Tez Danışmanı
Alev SÖKMEN