Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Tez Arama
Yüksek Lisans
Doktora
Sanatta Yeterlilik
Tıpta Uzmanlık
Diş Hekimliği Uzmanlık
Tıpta Yan Dal Uzmanlık
Afganistan
Aland Adaları
Almanya
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri Çevre Adaları
Amerikan Samoası
Andora
Angila
Angola
Antartika
Antigua ve Barbuda
Arjantin
Arnavutluk
Aruba
Avustralya
Avusturya
Azerbaycan
Bahamalar
Bahreyn
Bangladeş
Barbados
Batı Sahara
Belarus
Belçika
Belize
Benin
Bermuda
Birleşik Arap Emirlikleri
Bolivya
Bonaire
Bosna Hersek
Botsvana
Brezilya
Britanya Hint Okyanusu Toprakları
Brunei
Buhutan
Bulgaristan
Burkina Faso
Burundi
Buve Adası
Cayman Adaları
Cebelitarık
Cezayir
Christmas Adası
Cibuti
Cocos Adaları
Cook Adaları
Çad
Çek Cumhuriyeti
Çin
Danimarka
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Dominik Cumhuriyeti
Dominika
Ekvator
Ekvator ginesi
El salvador
Endonezya
Eritre
Ermenistan
Estonya
Etiyopya
Falkland Adaları
Faroe Adaları
Fas
Fiji
Fildişi Sahili
Filipinler
Filistin
Finlandiya
Fransa
Fransız Guyanası
Fransız Polinezyası
Gabon
Gambiya
Gana
Gine
Gine-Bisau
Granada
Grönland
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guernsey
Guyana
Güney Afrika Cumhuriyeti
Güney Fransa Bölgeleri
Güney Georgia ve Güney Sandwich Adaları
Güney Kore
Güney Sudan
Gürcistan
Haiti
Heard Adası ve McDonald Adaları
Hindistan
Hirvatistan
Hollanda
Honduras
Hong Kong
Irak
İngiltere
İran
İrlanda
İspanya
İsrail
İsveç
İsviçre
İtalya
İzlanda
Jamaika
Japonya
Jersey
Kamboçya
Kamerun
Kanada
Karadağ
Katar
Kazakistan
Kenya
Kıbrıs Rum Kesimi
Kırgızistan
Kiribati
Kolombiya
Komorlar
Kongo
Kosta Rika
Kurasao
Kuveyt
Kuzey Kore
Kuzey Mariana Adaları
Küba
Laos
Lesoto
Letonya
Liberya
Libya
Lihtenştayn
Litvanya
Lübnan
Lüksemburg
Macaristan
Madagaskar
Makao
Makedonya
Malavi
Maldivler
Malezya
Mali
Malta
Man Adası
Marshall Adaları
Martinique
Mauritius
Mayotte
Meksika
Mısır
Mikronezya
Miyanmar
Moğolistan
Moldovya
Monako
Montserrat
Moritanya
Mozambik
Namibya
Nauru
Nepal
Nijer
Nijerya
Nikaragua
Niue
Norfolk Adası
Norveç
Orta Afrika Cumhuriyeti
Özbekistan
Pakistan
Palau
Panama
Papua Yeni Gine
Paraguay
Peru
Pitcairn
Polonya
Portekiz
Porto Riko
Réunion
Romanya
Ruanda
Rusya Federasyonu
Saint Helena
Saint Kitts ve Nevis
Saint Martin
Saint Pierre ve Miquelon
Saint Vincent ve Grenadines
Saint-Barthélemy
Samoa
San Marino
Santa Luça
Sao Tome ve Principe
Senegal
Seyşel Adaları
Sırbistan
Sierra Leone
Singapur
Sint Maarten
Slovakya
Slovenya
Solomon Adaları
Somali
Sri Lanka
Sudan
Surinam
Suriye
Suudi Arabistan
Svalbard ve Jan Mayen
Svaziland
Şili
Tacikistan
Tanzanya
Tayland
Tayvan
Timor-Leste
Togo
Tokelau
Tonga
Trinidad ve Tobago
Tunus
Turks ve Caicos Adaları
Tuvalu
Türkiye
Uganda
Ukrayna
Umman
Uruguay
Ürdün
Vanuatu
Vatikan
Venezüela
Vietnam
Virgin Adaları, Amerika
Virgin Adaları, İngiltere
Wallis ve Futuna
Yemen
Yeni Kaledonya
Yeni Zelanda
Yeşil Burun Adaları
Yunanistan
Zambiya
Zimbabve
Toplam 2347 kayıt
Kazakistan ortaöğretim ders programlarının çevre eğitimi açısından incelenmesi
Prof. Dr. Bilgin Ünal İBRET
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi
Sosyal Bilgiler Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Doktora
2022
Özbek Türkçesinde bitki adlarıyla kurulan Özbek atasözleri
Dr. Öğr. Üyesi Döne ARSLAN
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları
Kuzey-Batı (Kıpçak) Türk Lehçeleri ve Edebiyatları
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Peynir altı atık suyu kullanımı ile üretilen ekşi mayaların ekmeğin kalite ve raf ömrü nitelikleri üzerindeki etkileri
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Bazı tahıllardan elde edilen malt unlarının kalite özellikleri ve ekmeğin biyoaktif ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkileri
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Kastamonu çekme helvasının depolamaya bağlı bozulma karakteristiklerinin ve kinetiğinin incelenmesi
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Siyez (Triticum monococcum) ve buğday (Triticum aestivum) unu içerikli Kastamonu yaş tarhanasıyla tarhana çöreği ve tarhana çerezi geliştirilmesi: Raf ömrü ve kalite parametrelerinin incelenmesi
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Kestane propolisinden bioaktif bileşik ekstraksiyon proseslerinin yüzey yanıt yöntemi ile optimizasyonu ve ekstraktların karakterizasyonu
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Şevkânî'nin Neylu'l-Evtâr adlı kitabında mutlak ve mukayyed ile ilgili görüşleri (Tahâret ve namaz bölümleri)
Dr. Öğr. Üyesi Sinan ERDİM
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
Temel İslam Bilimleri
Hadis
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Kâdî Şüreyh ve hadîs ilmindeki yeri
Dr. Öğr. Üyesi Sinan ERDİM
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
Temel İslam Bilimleri
Hadis
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Yeşil ürün satın almada yeşil reklam ve çevre bilincinin etkisi
Doç. Dr. Bülent YILDIZ
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Üretim Yönetimi ve Pazarlama
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Kalite yönetimi uygulamalarının çalışan performansı üzerindeki etkisinde bireysel yenilikçiliğin aracı rolü
Doç. Dr. Bülent YILDIZ
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Üretim Yönetimi ve Pazarlama
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Restoran atmosferinin yiyecek deneyimine etkisi Amasra'da faaliyet gösteren balık restoranları üzerine bir araştırma
Doç. Dr. Çetin AKKUŞ
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Bakır cürufunun aventurin sırlarında kullanım olanaklarının araştırılması
Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÇAKIR ARIANPOUR
Kurum Bilgileri
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi
Seramik ve Cam
Seramik ve Cam Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Güneş merkezli evren kuramının tarihsel gelişiminin incelenmesi
Prof. Dr. Yavuz UNAT
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Analitik felsefe üzerine bir inceleme
Prof. Dr. Yavuz UNAT
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Hakikat Sonrası Çağ
Prof. Dr. Yavuz UNAT
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Gabor dalgacık dönüşümüne dayalı evrişimli sinir ağlarını kullanarak insan yüzü tanıma sistem
Dr. Öğr. Üyesi Ümit TOKEŞER
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Matematik
Geometri
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Yüksek Lisans
2022
Libya yükseköğretim kurumlarında e-öğremin etkin uygulamasının incelenmesi
Dr. Öğr. Üyesi Ümit TOKEŞER
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Matematik
Geometri
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Doktora
2022
Bilgi güvenliği hizmet yönetimi: Bilgi güvenliği yönetimine bir hizmet yönetimi yaklaşımı ve bir kurumun müşterinin memnuniyeti ve güvenirliği üzerindeki etkisi
Dr. Öğr. Üyesi Ümit TOKEŞER
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Matematik
Geometri
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Doktora
2022
k-Jacobsthal ve k-Kacobsthal Lucas oktonyonların genelleştirilmesi
Dr. Öğr. Üyesi Ümit TOKEŞER
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Matematik
Geometri
Özgeçmiş Sayfası
Türkiye
Doktora
2022
«
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
»