img
Covid-19 Sürecinde Türkiye'deki Gastronomi Destinasyonlarının Dijitalleşme Açısından Rekabetçiliklerinin Değerlendirilmesi   
Yazarlar
Doç. Dr. Gülizar CENGİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bıçkın Temel
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Dergi ISSN 2147-8775
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 9
Sayı 2
Sayfalar 855 / 877
Doi Numarası 10.21325/jotags.2021.819
Makale Linki https://jotags.org/2021/vol9_issue2_article15.pdf