Yazarlar |
Şengül Uysal
Erciyes Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Aslı UĞURLU BAYARSLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Gökhan Zengin
Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Yasemin ÇELİK ALTUNOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Adriano Mollica
|
Luisa Custodio
|
Nuno R. Neng
|
Jose M. F. Nogueira
|
M. Fawzi Mahomoodally
|
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY |
Dergi ISSN | 0278-6915 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2018 |
Cilt No | 111 |
Sayfalar | 525 / 536 |
Doi Numarası | 10.1016/j.fct.2017.11.058 |