img
Effect of cold-pressed hazelnut cake incorporation on the quality characteristic of meat emulsion system and its potential application for frankfurter-type beef sausages   
Yazarlar
İlyas Atalar
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Abdullah Kurt
Türkiye
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Türkiye
Hüseyin Gençcelep
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Technology International
Dergi ISSN 1082-0132
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2024
Doi Numarası 10.1177/10820132231153710
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1177/10820132231153710