img
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ   
Yazarlar
İlyas Atalar
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Latife Betül Gül
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Dergi ISSN 1300-3070
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2019
Cilt No 44
Sayfalar 980 / 987
Doi Numarası 10.15237/gida.GD19099
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.15237/gida.GD19099
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ

Paylaş