Yazarlar |
İlyas Atalar
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Latife Betül Gül
|
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | GIDA / THE JOURNAL OF FOOD |
Dergi ISSN | 1300-3070 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 10-2019 |
Cilt No | 44 |
Sayfalar | 980 / 987 |
Doi Numarası | 10.15237/gida.GD19099 |
Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.15237/gida.GD19099 |
Atıf Sayıları |