Yazarlar (4) |
![]() Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
In this study, the changes in the quality parameters of hazelnut beverages treated with low (LHT; 72°C for 20 min) and high temperature (HHT; 105°C for 1 min) after high pressure homogenization process were determined during short (10 days) and long term (120 days) storage periods, respectively. Microbial viability was not detected in any thermally... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | GIDA / THE JOURNAL OF FOOD |
Dergi ISSN | 1300-3070 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 10-2019 |
Cilt No | 44 |
Sayfalar | 980 / 987 |
Doi Numarası | 10.15237/gida.GD19099 |
Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.15237/gida.GD19099 |
Atıf Sayıları |