img
Furfural Contents and Some Physical and Chemical Properties of Raisins    
Yazarlar
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Mortaş
Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Türkiye
Mehtap Er
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Melike Atmaca
Ordu Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Akademik Gıda
Dergi ISSN 1304-7582
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 11-2016
Cilt No 14
Sayı 3
Sayfalar 235 / 241
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 6

Paylaş