img
img
Furfural Contents and Some Physical and Chemical Properties of Raisins    
Yazarlar (6)
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Mortaş
Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Türkiye
Mehtap Er
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Melike Atmaca
Ordu Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Furfural contents of packaged / unpackaged red (red globe) and white (sultanas) raisins were examined by RP-HPLC-DAD and some physical and chemical characteristics of raisins were also investigated. Titratable acidity and L*, a* and b* color values of white raisins were higher than those of red raisins (P<0.05) but aw, fructose and glucose contents...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan tam makale
Dergi Adı Akademik Gıda
Dergi ISSN 1304-7582 Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 11-2016
Cilt No 14
Sayı 3
Sayfalar 235 / 241
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 6

Paylaş