Yazarlar (6) |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
![]() Türkiye |
![]() Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ordu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Furfural contents of packaged / unpackaged red (red globe) and white (sultanas) raisins were examined by RP-HPLC-DAD and some physical and chemical characteristics of raisins were also investigated. Titratable acidity and L*, a* and b* color values of white raisins were higher than those of red raisins (P<0.05) but aw, fructose and glucose contents... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Akademik Gıda |
Dergi ISSN | 1304-7582 Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 11-2016 |
Cilt No | 14 |
Sayı | 3 |
Sayfalar | 235 / 241 |