| Yazarlar (5) |
|
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye |
|
Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | Türkçe |
| Kongre Adı | Türkiye 13. Gıda Kongresi |
| Kongre Tarihi | 21-10-2020 / 23-10-2020 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |