Yazarlar |
İlyas Atalar
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye |
Abdullah Kurt
Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Hüseyin Gençcelep
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | Türkiye 13. Gıda Kongresi |
Kongre Tarihi | 21-10-2020 / 23-10-2020 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |