img
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması  
Yazarlar
İlyas Atalar
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Abdullah Kurt
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye
Hüseyin Gençcelep
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 13. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 21-10-2020 / 23-10-2020
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş