img
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi  
Yazarlar
Latife Betül Gül
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Hilmi Çon
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 13. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 21-10-2020 / 23-10-2020
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş