img
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study  
Yazarlar
Latife Betül Gül
Giresun Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Hilmi Çon
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Kongre Tarihi 19-03-2020 / 20-03-2020
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş