img
Gelation of high pressure homogenized hazelnut milk with glucono delta-lactone (GDL): Rheological and gel strength properties  
Yazarlar
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The International Symposium Food Rheology Texture
Kongre Tarihi 19-10-2018 / 21-10-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş