Yazarlar |
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bayburt Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Mortaş
Türkiye |
Latife Betül Gül
|
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus |
Kongre Tarihi | 19-04-2018 / 21-04-2018 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |