img
Investigating the effect of fortification hazelnut milk on the physicochemical, microbiological and sensory properties of yoghurt-like product  
Yazarlar
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bayburt Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Mortaş
Türkiye
Latife Betül Gül
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus
Kongre Tarihi 19-04-2018 / 21-04-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş