Yazarlar |
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Mortaş
Türkiye |
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | 4th International ISEKI_Food Conference |
Kongre Tarihi | 06-07-2016 / 08-07-2016 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir | Viyana |