img
Effects of concentration and high pressure homogenization on hazelnut milk from cold press hazelnut oil cake  
Yazarlar
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Mortaş
Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 4th International ISEKI_Food Conference
Kongre Tarihi 06-07-2016 / 08-07-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir Viyana
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş