img
Optimization of microencapsulation of Lactobacillus casei Shrirota by spray drying  
Yazarlar
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 6th Interantional Conference on Food Factors Bioconvergence for Food Function
Kongre Tarihi 22-11-2015 / 25-11-2015
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş