img
5996 Sayılı Gıda Kanununun 29 Madde Gerekliliği ve Pirinç Üreticilerine Yönelik HACCP Uygulaması  
Yazarlar
Sibel Özçakmak
Murat Gökçek
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 12. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 05-10-2016 / 07-10-2016
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş