Yazarlar |
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Eda İlhan Dinçer
Hitit Üniversitesi, Türkiye |
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye |
Talip Kahyaoğlu
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” |
Kongre Tarihi | 24-10-2013 / 26-10-2013 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |