img
Textural Properties of Circassian Cheese Available in Turkey  
Yazarlar
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Eda İlhan Dinçer
Hitit Üniversitesi, Türkiye
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Talip Kahyaoğlu
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Kongre Tarihi 24-10-2013 / 26-10-2013
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş