img
Microbiological and Chemical Properties of Vacuum Packaged Kashar Cheese Produced in Black Sea Region Turkey  
Yazarlar
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 11th International Congress on Engineering and Food
Kongre Tarihi 22-05-2011 / 26-04-2011
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş